reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

wczoraj miałam masakre z Małą, płakała całe popołudnie i marudziła w nocy, właściwie nic nie pospałam więc dziś chodze jak na kacu :-D
Na szczęście rano wstała w lepszym humorku i dzis ładnie sobie leży i gada do zabawek lub rodziców, mam nadzieje że nocka tez taka będzie.

reklama
no jednak udalo sie na spacer wyjsc tyle ze deszczyk nas zlapal jak dochodzilam do domu
bylo cieplej niz w domu
piekna ta jesien jest, moja ulubiona pora roku, oczywiscie ciepla jesien:tak:

tak Megaczka-
56- newborn
62 cm - 0-3 msc
68 cm - 3-6 msc:tak:

Witam,
U nas dzisiaj cisza bo Jagoda przespała prawie cały dzień, i aż boję się co będzie w nocy. Biedula od 5 dni nie robi kupy, tylko puszcza bączki śmierdzielki. Rano stęka, ale nie skarży się na nic i nie wiem czy mam takie grzeczne dziecko, czy nic jaj nie jest. Juz jej nawet dałam angielskim sposobem wodę z sokiem z suszonych śliwek, ale na razie nic nie działa.
A teraz zmykam bo mężuś wrócił z pracy z różami, a nigdy mu się to nie zdarza, nawet w wielkie święta.

Ostatnia edycja:
no to wreszcie mam chwilke wytchnienia.paszport zalatwiony-kolejek nie bylo tylko ja mozgu nie mam i zapomnialam o swiadectwie urodzenia i musielismy sie do domu wracac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:paszporcik bedzie za 3 tyg:-)ale wiecie co to jest parodia jakas.przyszla babeczka do konsulatu i mowi ze jej skradziono torebke z dokumentami itd a facet do niej-jak paszport zgubiony to kara 160Ł:szok::szok::szok:ona na to: ale ja mowie ze skradziony a nie zgubiony na policji mam zgloszone i chce wyrobic nowy-a gosc do niej ze ok tylko 160Ł kary plus 107Ł paszport:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jasna cholipa-POLSKI URZAD W UK i placisz kare za to ze cie okradli:eek::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i skonczylo sie na tym ze babeczka zwyzywala bogu ducha winnego kolesia (bo nie on ustanawia te oplaty przeciez) i wydarla sie ze ona juz nie chce byc obywatelka Pl i woli sie o brytyjski paszport starac bo ona nie ma kasy a karty jej przeciez skradziono:shocked2::eek: no ale w koncu namowili ja zeby wzielaakredytowanie na paszporcik i pewnie teraz jeszcze z odsetkami zaplaci...:eek:

no a Amelka dzisiaj grzeczna caly dzien po spacerkach( w te i spowrotem do konsulatu:wściekła/y:) w domku po powrocie pojadla i zasnela znowu heheh zlote dziecko normalnie hehehe(i obym sobie nie wykrakala;-):-))
no i ubranka 62 juz powoli wedruja do pudla-dziwne ze jedne 62 sa ok a inne za male a niby tez 62:sorry::eek:spiochy juz mamy na 68

witam i ja porannie
u nas za to po deszczowej nocy przejaśniło sie bardzo i nawet cieplutko,my dzisiaj idziemy z wynikami i zważyc sie ,bo mam stresa a dodatkowo siostry zaszczepic na grype,my bioderka mamy dopiero 20,a w piatek kontrola u okulisty

Cześć Efe i Piwonia
No i tak jak skończyłam pisać Moja Księżniczka się obudziła zjadła 160 ml i teraz leży i odpoczywa hihihi
My z bioderkami 30 października do kontroli. Mam nadzieję, że dalej jest OK :))))
U nas też dziś ładnie i już jest 18 stopni więc po 2 śniadaniu na spacerek pewnie pójdziemy, bo szkoda by było nie korzystać jak znów ciepło się zrobiło :)))

reklama
witamm:-D
u nas slonko swieci:-D:-Dmala super spala... ale nie mam tak dobrze jak Deli:-D
my bioderka mamy dopiero 18 listopada:crazy:
u nas w przychodni to masakra z tymi terminami:wściekła/y:
a mnie tak komar pogryzl... du**k jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja dzisiaj po wyniki z morfologi i cukru..,. bo mi sie fajnie w glowie kreci:-D:-D:eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry