reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie z rana z mała przy cycu.Mam nadzieje ,ze dziś już lepiej bedzie bo po tym szczepieniu jakaś taka marudna jest i spi jak mysz pod miotła.Nawet zdrzemnac sie nie da.U mnie dziś znów od 5 kupe dusimy a juz tak dobrze było:-(Pogoda deszczowa wiec nie wiem jak ze spacerem;-).Wczoraj przyszły moje zakupy z allegro w tym nosidło i jestem super zadowolona;-)
Kurcze u mnie znów woreczek sie odzywa:-(:wściekła/y:każą mi przestać karmić i poddać sie zabiegowi bo innego ratunku juz nie ma a ja nie chce :no:przynajmniej te 3 miesiace nastawiłam sie na karmienie.Poszukam jakis kuracji na necie może coś pomoze przynajmniejjak nie skończe karminć.A tymczasem zapoznaje sie z pracownikami pogotowia:-)

reklama
witam:-) nawet jestem wyspana:-)
malutka o 4.00 dopiero się obudziła zjadła i poszła spać dalej a o 5.00 starsza córka się obudziła i tez chciała mleko;-)

od ponad tygodnia jestem słodka:-D tzn mam apetyt tylko na słodkie krówki i pochłaniam dziennie ok 6sztuk nie mogę się opanować!!!!!!

basia - u nas terminy w przychodni też od czapy, dlatego uważam że nie ma co zwlekać; my zrobiliśmy usg bioderek prywatnie, w szkole rodzenia uczulano nas jak ważny jest termin jego wykonania - między 4 a 6 tyg. życia

u nas pogoda pod zdechłym azorkiem, nawet mała pospała prawie do 9, a codziennie wstaje tuż po 7; nici ze spacerku;

mała jest już tak ciężka, że ledwo taszczę gondolę z nią po schodach; kupiłam zapięcie do roweru (taką linkę zabezpieczającą przed kradzieżą) i będę przypinać wózek do grzejnika w klatce na dole, małą zanosić do domu i wracać po wózek; tak sobie wmyśliłam, ciekawe czy sposób zda egzamin;

wczoraj przyszła paczka z ciuszkami dla córci; i wkładki laktacyjne bella mama - na razie wydają się być bardzo dobre, zobaczymy jak się zachowają w nocy;
nie mam pomysłu na obiad, normalnie tabula rasa...

dzien doberek:)
witam sie i przypominam ze czasu mniej teraz bo chrzciny w sobote mamy:)
my ciuszki od 3-6 miesiecy nosimy juz od jakis 2 tyg a pieluszki 3 od miesiaca.....teraz konczymy paczke i kupujemy juz wieksze:)
pozdrawiam wszystkie

A ja dziś robię makaron z filetami z kurczaka i w tym pomidor do tego sosik i obiadek gotowy w 20 min.
Andariel ja na bioderkach byłam w 4 tyg życia Oliwii, ale jakoś mi spokoju nie daje to badanie (tak jakby na odpieprz zrobione) po obejrzeniu dziś Dzień dobry TVN umówiłam ją prywatnie by spać spokojnie. Niby wszyscy u nas chodzą do tego lekarza i jest dobrze z bioderkami dzieci, ale jakoś wole dmuchać na zimne, a 70 zł to nie majątek, a chociaż spać spokojnie będę.
Chogata fajne nosidełko :).

reklama
Dzień Dobry
My na bioderka idziemy jutro, bo dopiero dostałam skierowanie. Też chciałabym zrobić prywatnie, ale mieszkam na takim zadupiu, że nawet nie wiem gdzie w pobliżu robią.

Dziewczyny, jak wygląda ciemieniucha???? Bo mój mały ma, ale taką suchą skórkę na główce (białą). Wygląda jak łupież, ale jest tylko w niektórych miejscach. A na czubku nieraz ma takie żółte kropki, które schodzą jak je przcieram wacikiem nasączonym oliwką.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry