Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

deli, moja też padła w ramionach tatuśka i śpi do teraz, a kąpiel czeka... wczoraj ją ominęła, bo tatuś za późno z pracy wrócił i mała była tuż po karmieniu a potem się za późno zrobiło... zaraz wyjdzie na to, że dziś też dzień brudaska, a potem ja rano ją myję na przewijaku;

Oj Iwonko wiem dokładnie o czym mówisz. Ja myślałam że ona jest chora - ochrypła, temperatura 37,5, marudna. Wysłałam mojego do sklepu po Paracetamol dla dzieci i dałam jej troszeczkę. Ale wieczorem to zasnęła chyba już z wyczerpania. I nie wiem czy to przez ten skok ale nauczyła się moja Gabi już płakać porządnie. Do tej pory to było popłakiwanie. Teraz to jest krzyk, czerwienienie się na twarzy, pisk, płacz z łzami. Jakby ją coś mocno zabolało. I nie ważne czy jadła czy drzemała. Aż się boję co pokarze jak będzie szczepiona za tydzień.:-(Efe to moja wczoraj miała za to zupełnie inny dzień niż twoja,rano nawet spoko,ale jak wróciłam ze spacerku to do wieczorka mi plakała i nic nie pomagało,przebrana,nakarmiona,wymasowana itp. a ona mi płakała a ja razem z nia bo niewiedziałam co jej jest
mam nadzieje,że dzisiaj bedzie lepiej,bo sie pochlastam