reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny!
Aniu oj katarek przykro mi oby szybko przeszedł!!!!

Mały wczoraj poszedł spać po 22 budził się 3 razy na amku i o 6 już pobudka i spać nie chciał:eek:
Pogoda jakaś dziwna coś chmurki a ma być słoneczko-tylko nie wiem na którym niebie
MIŁEGO WEEKENDU WAM ŻYCZĘ!!!!

reklama
Ja miałam nasivin dla niemowląt sa od 1 miesiąca 3x2 krople i lek homeopatyczny oscillococinum po pół fiolki rozpuścic w paru kroplach wody i podawać 2x dziennie + cebion 7kropli 2x dziennie;-)

witam dziewczyny:-)
cały tydzien piękna pogoda więc ja ciągle na spacery latam i z tego powodu tutaj mnie brak,
u nas ok choc chyba u Angelinki tez katar się zaczyna a Alicja jakąś chrypke ma ale zobaczymy co z tego będzie.
Aneczka jak na katar podaje OTRIVIN po 3 dniach podawania 4*na dobę juz po katarze:-)

pozdrawiam Was i lece się szykować na spacer a małżonek zabiera reszte na LEGOMANIE

Witam sobotnio :-)
wpadłam na chwilkę w przerwie prania dywanu :confused2: ręce mi do tyłka już wchodzą

Aneczka, mi położna środowiskowa pozwoliła użyć tej maści :tak: zakupiłam ale nie zdążyłam użyć bo katarek był słaby i znikł szybko :tak:
w każdym bądź razie mówiła że jak się posmaruje pod noskiem maluszka to żeby pilnować coby łapkami za bardzo nie smyrał tam i do buzi nie dawał sobie tej maści :eek:
niech trochę powdycha i potem zetrzeć wacikiem. Takie dostałam instrukcje :-)

dobra uciekam do tego dywanu nieszczęsnego, miłej soboty i wyleczenia z tych katarków :tak:

Witam się i ja.
Wczoraj mała usnęła dopiero po 22'ej i o 7'ej zrobila już pobudkę. Ale zjadła mleczko i slicznie spała do 10'tej.
U nas piękna pogoda, więc spacerowałysmy przeszło 3 godzinki.

dzięki dziewczyny nabyliśmy nasivin i fridę kupiłam bo wcześniej nie było katarku i nic do ściągania nie miałam ale w sumie jakoś jej to nie wypływa więc nie wiem jak ściągać jakos strasznie nie leci ale to początek;/
nie wiecie czy mozna maśc majerankową takim maluchom??

Jak mi lecieć przez fridę nie chciało to oprócz kropli podawałam małej sól fizjologiczną lub sól morską. Wtedy ładnie z noska schodziło.

Witam się i Ja
My po lekarzu dziś z samego rana i po spacerku.
Malusia nie wyspała się z rana i trochę marudna, ale wiedziałam, że tak będzie niestety. No ale tzreba było iść do lekarza, by mała poszła na rehabilitację odpowiednią :-).

Nawet dobrze, że z rana wszystko pozałatwialiśmy, bo pogoda się zkiepściła wrrrrrrr.
Zaraz obiadak, a potem zabawa z panienką :-).

reklama
Uwierz mi, że i Ty u swojego malucha zauważyłabyś to od razu.
Słychać (szczególnie podczas karmienia) furczenie w nosie. Moja mała jak leżała na płasko na pleckach i katarek spływał jej po gardle dodatkowo kaszlała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry