reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam i ja w nowym tygodniu
pogoda pod psem
moje nadal zakatarzone,ale malutka ma już mniejszy na szczęście katarek po 3 dniach kropienia Nasivinem
weekend spędzony bardzo miło oprócz wczorajszej wizyty teściowej:wściekła/y::wściekła/y:

Hejka!
Ja na nogach od szóstej. Już nie zasnę a mała sobie walnęła drzemkę już godzinną. Powinnam razem z nią ale coś słonko przez okno zagląda więc jak tu spać?
Widzę, że paskudne wirusy panują. Oby wam szybko przeszło.
U nas na szczęście brak zachorowań (tfu,tfu), ale jutro czeka nas szczepienie i już się boję z czym do domu wrócimy.
Miłego dnia:-)
Lecę poczytać na innych wątkach;-)

Dzień dobry :)
u nas też dziś słonko jakieś się przebić próbuje :)
niech te katarki w końcu przejdą maluszkom :tak:
piwonia to co tam teściowa na wizycie naczynila? ;-)
Efe, my też od 6 nie śpimy, Marcel chrapie a ja tu ;-)

Hejka!
Ja na nogach od szóstej. Już nie zasnę a mała sobie walnęła drzemkę już godzinną. Powinnam razem z nią ale coś słonko przez okno zagląda więc jak tu spać?
Widzę, że paskudne wirusy panują. Oby wam szybko przeszło.
U nas na szczęście brak zachorowań (tfu,tfu), ale jutro czeka nas szczepienie i już się boję z czym do domu wrócimy.
Miłego dnia:-)
Lecę poczytać na innych wątkach;-)

U nas pod tym względem rygor straszny wprowadzli na drzwiach przychodni pisze ,ze chorzy maja wstep od godz. 10 a do tej pory rejestracja tylko telefoniczna.Dzieci zdrowe i do szczepienia przychodza do godz. 10 a o 8 sterylizacja całej przychodni .Tez miałam obawy czy sie nie zarazi ale jestem pozytywnie zaskoczona:-)

witam poweekendowo:-)
u nas w przychodni tez mamy osobne wejscia dla dzieci zdrowych i chorych i uwazam ze to plus duzy:-) nasze szczepienie sie opóźni z 1,5 tygodnia bo mamy 30 listopada wizyte u neurologa który sprawdzi czy Mała moze dostać kolejną szczepionke z tej samej grupy, po ostatnim szczepieniu wieczorem płakała i krzyczała nieustannie ponad 40min wg lekarki moze to byc przyczyna nietoletancji na 1 składnik szczepionki, zobaczymy co z tego wyniknie.

a tak to ciągle na spacerku jestesmy, bo słonce codziennie nas zaszczyca:-) i choc Mała ma katar i chrypke to staram się byc codziennie na długim spacerku.

własnie piorę większe ubranka dla Małej, od 3-6miesiecy:-)

zdrowia dziewczęta Wam życzę i Waszym dzieciatkom też

Dzień dobry :)
u nas też dziś słonko jakieś się przebić próbuje :)
niech te katarki w końcu przejdą maluszkom :tak:
piwonia to co tam teściowa na wizycie naczynila? ;-)
Efe, my też od 6 nie śpimy, Marcel chrapie a ja tu ;-)

w sumie nic strasznego oprócz samej wizyty,która była mi nie na rękę i od progu już,że ona se przyszła mała ponosić,a ja jej,ze niestety moje dziecko sie nie nosi,chyba,że płacze bo jak grzecznie sie bawi to czemu mam malutkiej przerywac,bo co bo babcia przyszła,bez przesadyrąk nie umie umyć,a pali nagminnie u mnie tez oczywiscie musiała,a potem śmierdzi,a szkoda gadac:wściekła/y:

DZIEŃ DOBRY!
Zdrówka życze wszystkim mamom i dzieciaczkom !!!
Piwonia współczuje takiej nie miłej wizyty.
U nas ok choć wczoraj mały był straszliwie nie spokojny ciągle tylko rączki i rączki:cool: już miałam dosyć noszenia tego klocka no waży już prawie 8 kg to jest co nosić....

reklama
Witam,
Moja znów posapał ślicznie, zjadła, pobawiła się i teraz śpi. MiałAm w planie spacer, a tam buro i szaro wrrrrrrrrrr.
Już posprzątałam z rana, pranie wrzucone jeszcze prasowanko i koniec roboty na dziś. Obiadek mam od mamy więc dziś LABA z córeczką :))))
Piwonia współczuje
Malincia może skok ma Tomeczek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry