Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to samo miałam napisać,przystojniaczek ci rośniemalgos-b twój mały to przystojniaczek
Dobranoc

ZDRÓWKA ŻYCZE ŻEBY TE CHOROBY OD WAS SZYBKO POSZŁY!!!
A o 6 obudziło mnie jej stękanie. Wstaje, zaglądam do łóżeczka a ona gimnastykę sobie urządza! I próbuje kołderkę skopać. Aż w poprzek łóżeczka powędrowała
Ruchliwa się ostatnio zrobiła że hoho. I pomyśleć, że jeszcze niedawno skarżyłyśmy się na bóle pleców i kopniaki w brzuchach. A tu jutro Juleczka Ani 5 miesięcy skończy! Ach ten czas leci!
strasznie mi ten czase teraz ucieka
Amelka meczys ie z zabkowaniem nadal...ja juz z sil opadam do tego wczoraj tak nagle wyskoczyla goraczka i po ok 1h zeszla

lezala w lozeczku i sie sama bawila az zasnela
ehhh znowu jej sie przestawia wszystko...i jak jej wytlumaczyc ze 5 rano to ni eczas na zabawe??:-)Oj,to wspolczuje malej,musiala bardzo byc smutna....uwinęłam sie szybko,ale jeszcze musiałam szkołę zaliczyć,aptekę i zakupki po drodze
starsza ma górne drogi zawalone,ale nie jest z nią źle,za to młodsza ma zapalenie oskrzeli i bardzo dużą obturacje na ostrzelach wiec niestety antybiotyk trzeba włączyć i do środy w domku,całą droge szła i płakala,bo ominą ją Mikołajki w niedzielę i w poniedziałek oba wyjazdowe do Krakowa,a jedno z balem przebierańców

No to Basiu Gratki wielkie ze interes dobrze sie kreci,oby tak dalej-a swoja droga to nie wiem jak ty szyjesz z malutka,bo ja wczoraj jednej firanki nie zdazylam uszychej dziewczyny witam po malej nieobecnosci
u nas leci ale mam tyle szycia ze nie wyrabiam
a mala swoje tez pokazuje
szylam ubranie na doga niemieckiego... ale kolos... trzy dni mi to zajelo... apies nalezy do aktorki ktora gra Kiepska Halinke
normalnie szok jak mi powiedzial dla kogo bede szyc
zycze wszystkim duzo zdrowka
pozdrawiam![]()