reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam jako pierwsza??!!:szok:
a bo mój genialny mąż jak wychodził do pracy po 6 to włączył sobie kompa żeby mu się filmy ściągały i mnie obudził:wściekła/y:
Ale jeszcze sobie leżymy... mały się kręcił w nocy i spał z nami w dodatku przed 5 zrobił mega kupe i musiałam go przebrać ale potem już był spokojny
Małgoś ślicczny Twój maluszek:-D
Piwonia jak nocka?Mam nadzieje że spokojna:tak:ZDRÓWKA ŻYCZE ŻEBY TE CHOROBY OD WAS SZYBKO POSZŁY!!!

witam i ja,my tez juz nie śpimy,a to tylko dlatego,że moej córce najstarszej zachciało siedzisiaj jechać na występy,mam nadzieje,że jatylko bardziej nie rozłoży
a mlodsza troszkekaszlała w nocy,ale była to spokojna nocka,ale jest na lekach wyciszajacych wiec dlatego
za to najmniejsza chyba przez ta pełnie jakas niespokojna,bo od 1 w nicy budzila sie co chwilke

Witam i ja.
Moja wczoraj pospała od 17-19 więc potem wieczorem nam dała popalić. Łaskawie zasnęła przed 22:confused2: A o 6 obudziło mnie jej stękanie. Wstaje, zaglądam do łóżeczka a ona gimnastykę sobie urządza! I próbuje kołderkę skopać. Aż w poprzek łóżeczka powędrowała:laugh2: Ruchliwa się ostatnio zrobiła że hoho. I pomyśleć, że jeszcze niedawno skarżyłyśmy się na bóle pleców i kopniaki w brzuchach. A tu jutro Juleczka Ani 5 miesięcy skończy! Ach ten czas leci!

Iwonka dobrze że z córeczką już lepiej i leki podziałały. A Alicja pewnie przez pełnie taka niespokojna. Moja ma tak od 2 dni.

Malinka moja mała zaczęła walić takie kupy że pod zlewem ląduje, bo inaczej nie da się tego zmyć! A ma je na całym pampersie.

Ps. Po tym mogę stwierdzić z całą pewnością że pampki z Rossmana są ok. A i zawsze mi robi jak ją wsadzę w leżaczek. Czyżby grawitacja?

i ja sie przywitam.juz piatek:szok:strasznie mi ten czase teraz ucieka:eek: Amelka meczys ie z zabkowaniem nadal...ja juz z sil opadam do tego wczoraj tak nagle wyskoczyla goraczka i po ok 1h zeszla:eek::zawstydzona/y:
a od dokladnie 5.33 rano Amelka wesola wyspana i bawic sie zachcialo:confused2:lezala w lozeczku i sie sama bawila az zasnela:sorry:ehhh znowu jej sie przestawia wszystko...i jak jej wytlumaczyc ze 5 rano to ni eczas na zabawe??:-)

uwinęłam sie szybko,ale jeszcze musiałam szkołę zaliczyć,aptekę i zakupki po drodze
starsza ma górne drogi zawalone,ale nie jest z nią źle,za to młodsza ma zapalenie oskrzeli i bardzo dużą obturacje na ostrzelach wiec niestety antybiotyk trzeba włączyć i do środy w domku,całą droge szła i płakala,bo ominą ją Mikołajki w niedzielę i w poniedziałek oba wyjazdowe do Krakowa,a jedno z balem przebierańców
Oj,to wspolczuje malej,musiala bardzo byc smutna....:sorry:
hej dziewczyny witam po malej nieobecnosci:-D
u nas leci ale mam tyle szycia ze nie wyrabiam:-D
a mala swoje tez pokazuje:-D
szylam ubranie na doga niemieckiego... ale kolos... trzy dni mi to zajelo... apies nalezy do aktorki ktora gra Kiepska Halinke:szok::szok::szok::szok:
normalnie szok jak mi powiedzial dla kogo bede szyc:-D:-D:-D
zycze wszystkim duzo zdrowka :-D:-D:-D
pozdrawiam:-D:-D:-D
No to Basiu Gratki wielkie ze interes dobrze sie kreci,oby tak dalej-a swoja droga to nie wiem jak ty szyjesz z malutka,bo ja wczoraj jednej firanki nie zdazylam uszyc:sorry:

A teraz dzien dobry wszystkim....
Ledwo przeczytalam zalegolsci,a slysze ze Karola juz sobie gada....eh,coz zrobic...:-)

Wszystkim Basiom ,zycze wszystkiego dobrego w dniu ich świeta-spelnienia najskrytszych mazen oraz pociechy z maluszkow :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry