reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobry wieczór :-)
u nas wszystko w porządku, pogoda w miarę dopisuje, choć robi się już coraz chłodniej :tak: codzienny spacerek obowiązkowy ;-)
zastanawiamy sie z mężem nad prezentami dla rodziny pod choinkę i powiem szczerze, że ciężki orzech do zgryzienia :no:
myślimy np. o czymś takim DEKO ## Obraz z Twojego zdjęcia foto 40x30cm (808510302) - Aukcje internetowe Allegro
tylko trzeba odpowiednie zdjęcie zrobić :-D
spokojnej nocki życzę...

reklama
Hej! Ja teraz dopiero zaglądam... ciągle czasu brak na kompa a dziś poza tym bylismy w kinie - na rewelacyjnym (jak dla mnie) filmie "Dom zły" - jeśli komuś się podobał (jeśli można tak określić reakcję na taki film) "Dług" to polecam. Poza tym rewelacyjnie zagrany ale cholernie przygnębiający również... dobre kino

witam czwartkowo
my za godzinke śmigamy do lekarza bo dziewczynki mi sie strasznie duszą,malutka pod przychodnią z dziadkiem poczeka,a ja przebadam dziewczyny żebym była spokojniejsza
dzisiaj niby ładnie,ale niestety zimno już sie zrobiło

Oliwia śpi, a ja wpadłam się przywitać.
Mju a który film lepszy, bo ja chodzę co weekend, a tych jeszcze nie widziałam może w ten weekend sobie pójdę na film polecony przez ciebie :))).
Ja pisałam na wątku polecane, przeczytane.... co oglądałam ostatnio i co mogę polecić :))).

Witam czwartkowo....
Ja dzis mam dzien przy maszynie,bede Gosi firanke szyla nowa,ale czy ja dzis skoncze to zalezy tylko od Karoilnki...hi,hi.....bo ja bedzie marudzic to kiszka:sorry:
Piwonia,zycze zebys sie szybciutko uwinela u lekaza,no i zeby to nic powaznego u dziewczynek....:tak:

Ja tez kiedys nie moglam sie zalogowac na GG....bo zapomnialam jakie mialam haslo :sorry:...Bo brejdak meza wgrywal nowy system ...i tez kicha...musialam nowy numer zakladac....:-D:-D:-D

Witam w ten słoneczny acz mroźny poranek.
Moja mała dopiero zasnęła. Nie wiem co jej się stało. Od wczoraj chce żeby ją tylko nosić. Aż mi ręce się wczoraj do kolan wyciągnęły :-(
Idę zjeść śniadanie i się ubrać. Mam nadzieję, że trochę pośpi.

Co do kina to porażka. Do najbliższego Multikina muszę jechać do Elbląga (czyli jakieś 55km) Zostaje wypożyczalnia. Ostatnio zasnęłam na Transformersach a ten film wyjątkowo nie wymagał myślenia:confused2:

reklama
Witam się i ja :-) Unas też mroźno ale słonecznie na spacer pójde ale taki 30-40 min.
Może Efe pełnia na nia tak działa moja dzis całą noc sie wierciła jak nie wiem a teraz juz 2 godzine spi pewnie nocke odsypia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry