reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
uwinęłam sie szybko,ale jeszcze musiałam szkołę zaliczyć,aptekę i zakupki po drodze
starsza ma górne drogi zawalone,ale nie jest z nią źle,za to młodsza ma zapalenie oskrzeli i bardzo dużą obturacje na ostrzelach wiec niestety antybiotyk trzeba włączyć i do środy w domku,całą droge szła i płakala,bo ominą ją Mikołajki w niedzielę i w poniedziałek oba wyjazdowe do Krakowa,a jedno z balem przebierańców

reklama
Piwonia zdrówka dla dziewczynek!! Szkoda że ominą ją takie przyjemności-ale zdrowie najważniejsze!!!

Wiecie co mój 18 będzie miał urodziny już 30ste!!!A ja nie mam pomysłu na prezent:no: i kasy też-ale to swoją drogą...
Myślałam o albumie gdzie wkleiłabym fotki i opisała naszą znajomość od początku do teraz jak już jest z nami Tomuś-co myślicie??
o cos takiego ...Piękny album tradycyjny 100 CZARNYCH stron.... (824266800) - Aukcje internetowe Allegro

hej dziewczyny witam po malej nieobecnosci:-D
u nas leci ale mam tyle szycia ze nie wyrabiam:-D
a mala swoje tez pokazuje:-D
szylam ubranie na doga niemieckiego... ale kolos... trzy dni mi to zajelo... apies nalezy do aktorki ktora gra Kiepska Halinke:szok::szok::szok::szok:
normalnie szok jak mi powiedzial dla kogo bede szyc:-D:-D:-D
zycze wszystkim duzo zdrowka :-D:-D:-D
pozdrawiam:-D:-D:-D

witam sie w deszczowy i wietrzny dzień :-(. Znowu nie wyjde na spacer... nie chce małej zaziębić :-(

Piwonia współczuje twojej córci że straci szkolne imprezki.

Malinka pomysł z albumem super. Na pewno mężowi się spodoba. Ja taki zrobilam mojemu przed slubem jeszcze, po 5ciu latach znajomości i czasem go oglądamy i wspominamy stare czasy :-D

Mojej robie akcje spania w dzień w łózeczku w sypialni bo wczesniej spała ze mną w salonie na sofie lub leżaczku ale jak ktoś przyszedł lub telefon zadzwonił to mi ją budził i była marudna. Jednak teraz Julcia śpi bardzo lekko i wybudza sie z płaczem i musze ją na rączkach uspokajać. wcześniej jak sie przebudzała to mnie widziała i szła spac dalej. Mam jednak nadzieje że sie przyzwyczai...

Malinka wspaniały pomysł.
Mi mój kiedyś zrobił niespodziankę tylko, że nie album, ale stronę internetową o mnie :) napisała co czuje, wkleił zdjęcia nasze, moje. Dokładnie opisał jak to było jak mnie poznał, jak się zakochiwał no bomba, uwielbiam do tego wracać. I od tamtej pory uzupełniamy stronkę. Teraz pisze przeważnie na niej codziennie co robiła Oliwia i jak będzie starsza to dam jej do przeczytania :)). No i oczywiście zdjęcia wklejam :))).

Aguś mam nadzieję, że masz wszystko już uporządkowane w nowym domku :)))
Piwoniu przykro mi
Baśka interes kwitnie :))))

hej dziewczyny

u nas pogoda dzis paskudna i kisimy sie w domu z moim marudkiem jak dwa ogorki od rana
a ze moj marudek bardzo absorbujacy to jestem zmeczona bardzo
chyba dzis pojde spac zaraz po kapieli Adasiowej - musi pasc bo caly dzien nie spal

Basia - podziwiam ze znajdujesz czas na szycie,
ja to chyba sie za bardzo woze z moim malym bo ledwo obiad dzis mi sie udalo zrobic, a tak to non stop zajmowanie sie Buziolkiem
juz mi moj mowi ze rozpieszczam

Ja jak zwykle dopiero wieczorem zaglądam. Już mam dość siedzenia w domu. Od niedzieli nigdzie nie byłam przez te choróbska. Ale już jest lepiej i na weekend jadę do rodziców. Zostanę parę dni, więc tu mnie nie będzie, bo tam dostępu do neta nie ma:-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry