reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny... Dzis jakos nie mam weny ale chcialam sie przywitac. U nas juz baaardzo zimno. Teraz i tak nawet nie mysle o spacerach bo musze uwazac na malego. 10 ma pierwsza szczepionke i nie chcem zeby sie gdzies przeziebil bo tutaj nawet nie badaja przed szczepieniami :wściekła/y: tylko jak dzidzia ma goraczke to odstawiaja szczepionke na inny termin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
My po dwu godzinnym spacerku, troszkę zimno, ale jak nie pada to trzeba korzystać :) nie wiadomo kiedy się zima zacznie :)))).
Piwonia trzymam kciuki, by na drugi raz nie było kłopotu.

witam się po długiej nieobecności jak zwykle. u mnie znów dużo problemów w rodzinie, dużo by pisać, ale najważniejsze że Symuś zdrowy. zaglądam do was co jakiś czas chociaż mam go tak mało :( chciałabym z wami spędzać go więcej no ale cóż.... pozdrawiam

Witaj Malgos b....fajnie ze sie odzywasz....

Miranda super cię widzieć! Już się głowiłam gdzie się podziewasz, ale przypomniało mi się, że do ojczyzny na święta przyjechałaś:sorry:
Anet dobrze że miałaś spokojną noc. A jak czopek małej dajesz? Bo ja mam tylko paracetamol w syropku (truskawkowy)

Ja dziś gulasz robię bo mama mi mięsko przywiozła. Kupiła pół świnki i będzie peklować a przed samymi świętami wędzić. Och aż mi ślinka cieknie na samo wspomnienie :-p
A ja niewiele myśląc wstawiłam pranie i kombinezony niuni. Myślałam że dziś już nie wyjdziemy a tu wyglądam i nie pada:wściekła/y: Kit! Ubiorę ją cieplej (i butki założę:-)) i jakoś damy radę.
Efe,ja mam czopki tez na paracetamolu:Efferalgan,80 mg,pediatra mi takie polecila.....
A swinke (tzn.ćwiartkę swinki)tez bede miala w przyszlym tygodniu,szyneczki tez robie na Świeta tylko, ze nie mam gdzie uwedzic,to pieke.....:happy:

Witam z mała na rekach. Coś nie chce zasnąć sama. Musi mnie czuć. Nie wiem co jej sie stało:-(
Zaliczyłyśmy spacerek, ale godzinkę tylko bo słońce zachodziło już (No mówili w pogodzie ze sie przejasni na zachodzie:confused2: jak słońce jest ponizej linii chmur to się nie dziwie ze je widać:sorry:)
Małgosiu jak fajnie ze sie odezwałas!
A swoja droga to troche sie nas mało zrobiło po porodach?

Faktycznie mało na po porodzie sie zrobiło ale pytałam sie kwietniówki to mówiła mi ,ze u nich ruch znów zrobił sie we wrtzesniu hihihi
Ja dzis spotkałam Mikołaja dał mi prezent dla mnie i małza dla dzieci bedzie miał później ;-)

witam,
mnie mało bo kompletnie czasu nie mam oststnio, ciągle gdzieś jeżdze, cos załatwiam, dzis mama mnie odwiedziła na 3 dni na weekend wyjezdzamy do Kalisza więc na kompa nie mam czasu, jak Mała spi to ja cwicze albo sprzątam, a jak nie spi to lece na spacerek albo gotuje albo gdzies jadę itp.

pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze

Wpadlam powiedziec dobranoc,milych snow i rzeby maluszki spaly cala noc :-D:-D:-D
Jak dzieciaki troszke podrosna to i ruch na BB sie zrobi wiekszy,bo mysle ze mamy "sierpniowe"onas nie zapomnialy,czasu maja teraz mniej.....:tak:;-)
Ide zaraz na filmik na jedynce"Na fali"...Karola juz spi,a Gosie dzis maz kladzie spac....mam wolne dzis :-D

reklama
Hej:-). Wpadłam wieczorkiem zobaczyć co u Was. Moje dzieciaki już śpią, więc jest chwila dla siebie. Julisia w nocy je co 3-4 godziny, więc do 22-23 pośpi. Tak w ogóle to jest grzeczniutka. Staram się trzymać tego planu Trasy Hogg i w sumie się sprawdza, poza nocną przerwą w karmieniu (jej brakiem:-D ). Ale na razie z tym nie walczę, bo Mała nie przybiera tak bardzo dużo, więc niech w nocy też sobie poje.

Pa, pa, dobranoc:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry