reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Magda, wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:-) :-).

Biorę antybiotyk i karmię Julitę dalej. Ta lekarka jakaś niedouczona chyba. Konsultowałam się telefonicznie z innymi lekarzami i powiedzieli, że mogę. Już mi trochę lepiej, przynajmniej gorączka spadła.

baśka wszystkiego naj, naj i wielu wrażeń przy spełnianiu marzeń, oczywiście z twoimi chłopakami :tak:

my zdrowe ale tyle mam roboty że nawet na spacerek nie wychodzimy, chociaz pogoda i tak nie sprzyja...

pozdrawiam wszystkie i miłej nocki zycze

Dzień doberek!
Witamy się w ten deszczowy ponury poranek.
My na nogach od 7. Dziś nawet się wyspałam ale to dlatego, że mój ukochany wziął sobie do serca że wczoraj męczyłam się 2 godziny po nocnym karmieniu małej i zaserwował mi ją dziś sam do łóżka. Tylko głowę podniosłam hihi nakarmiłam ją i on ją odłożył do łóżeczka. HIGH LIFE normalnie:-D
I już nie w piżamie bo mi mała na nią ulała. Także obie jesteśmy już ubrane:sorry:
Szok normalnie. Już nie pamiętam kiedy byłam taka "do ludzi" tak wcześnie. A pamiętam rok temu jak do pracy chodziłam hihi

Anet mam nadzieję, że twoja córeczka nie męczyła się długo po szczepieniu. Moja na szczęście (odpukać) bardzo dobrze znosi szczepionki. A mały koleżanki wymiotował, dostawał temperatury, miał biegunki. Normalnie trzy światy z nim mieli. Jest teraz w 8 miesiącu ciąży i boi się na samą myśl, że będzie musiała szczepić drugie dziecko.
A pod względem takich okazji zakupowych polecam też Pepco.

reklama
witam i ja w deszczowy dzionek,co prawda chwilowo nie pada,ale niewiadomo jak długo
ide dzwonic w sprawie usg,ale kurde bedzie ciezko bo tam non stop zajęte i znów bede zła:(
dodzwoniłam sie za 34 razem tylko po to,żeby pani mi powiedziała,że one jeszcze nie wiedzą o której i mam znów dzsonic po 9 :(((

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry