reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia rozumiem Twoje oburzenie, też bym się wściekła...

czy Wasze dzieciaczki też dziś tyle śpią? bo moja budzi się w zasadzie jedynie na karmienie, a potem od razu podusia i senek:szok: już nie pamiętam kiedy tak było, oby w nocy spała! to pewnie przez pogodę, bo ja też ledwo zipię

Witam sie i ja:-D U nas dzis slonecznie wiec caly dzien na spacerku bylismy.
BASKA Najlepszego:-)
Piwonia wspolczuje- tak dlugo czelakalas na ta wizyte i lipa... :wściekła/y:
Kasiu Super ze Miloszek przesypia juz cale nocki. U nas ostatnio cos sie poprzestawialo i maly budzi sie ok 2-3 w nocy ale i tak nie nazekam:tak:
Andariel u nas jak jest brzydka pogoda to Alex tez potrafi zaly dzien spac. I noc wtedy tez przespi :-)

Dziękuję KOCHANE za wszystkie wspaniałe życzenia tu i NK i za te piękne kwiaty i torty!!! zapraszam na kawkę i ciasto ;)

a my śpiwora nie potrzebujemy bo jak na razie mój klusek cały czas ciepły ale mam kilka śpiworków po Karolu w razie czego...

MADZIA-NAJLEPSZE ZYCZENIA URODZINOWE:-) POCIECHY Z CHLOPOW SWOICH JAK NAJWIECEJ:-)

witam dziewczyny:tak:
Adas zasnal przy karmieniu wiec sie nie ruszam- niech sobie spi-przynajmniej dziasla go nie bola:tak:
ANDARIEL- moj tak samo jak Ninka ma z tym spaniem, tez 3-4 a potem 6-7 na karmienie sie nawet nie tyle budzi co kreci wiec go przykladam, jak superkupy nie usadzi to tym sposobem przespi cala noc i ja w sumie tez wyspana : jakos sie przyzwyczilam

naszczescie nieruchliwy jest w nocy, jak go poloze tak do rana pod kocykiem przespi, jedynie raczki zimne- ale podejrzewam ze wpycha je sobie nad ranem do buzi

PIWONIA - tez bym sie zdenerwowala, z takim malenstwem sie musialas fatygowac na darmo
:no:
u nas tez okropna pogoda - do tego zimno nawet w czapce, choc dzis jak bylam na spacerku widzialam maluszka w sweterku i bez czapki - az mnie zmrozilo, mama zreszta tez bluzka z dekoltem
nic tu sobie z zimna nie robia

Uspałam moją kruszynkę, zjadłam obiad i przyszłam do was z kubkiem kompotu. Z koleżanką rozmawiałam ale była na dworcu i połowy rozmowy nie słyszałam:confused2: Ale widzę Iwonka znalazła je w sklepie. Widocznie w niektórych jeszcze są. Ja do 5.10.15 mam w ogóle z 70km, więc niestety nie podskoczę żeby sprawdzić.
Za to znowu zaszłam do lumpka:sorry: Kupiłam małej ciepłe ogrodniczki (różowe), bluzeczkę na długi rękaw (różową) i buciki (oczywiście różowe):-D A co ja wam będę pisać wstawię fotkę;-)

Załączniki

• butki2.jpg
    butki2.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 40
  • butki.jpg
    butki.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Uspałam moją kruszynkę, zjadłam obiad i przyszłam do was z kubkiem kompotu. Z koleżanką rozmawiałam ale była na dworcu i połowy rozmowy nie słyszałam:confused2: Ale widzę Iwonka znalazła je w sklepie. Widocznie w niektórych jeszcze są. Ja do 5.10.15 mam w ogóle z 70km, więc niestety nie podskoczę żeby sprawdzić.
Za to znowu zaszłam do lumpka:sorry: Kupiłam małej ciepłe ogrodniczki (różowe), bluzeczkę na długi rękaw (różową) i buciki (oczywiście różowe):-D A co ja wam będę pisać wstawię fotkę;-)

no to czekamy na fotki,u nas w lumpku ostatnio nic nie ma i zła jestem:(
świetne zakupy śliczne te ogrodniczki są i buciki słodkie

Ostatnia edycja:
Dzięki:)
W sklepie bym jej butków takich malutkich nie kupiła ale w lumpku...z metką jeszcze. Nie palę więc 8zł wydam na dziecię hihi (tak mojemu powiedziałam jak wróciłam i pokazałam zakupy, a on że ZNOWU kupiłam coś małej)
Iwonka to wpadaj do mnie. Na każdym zakręcie lumpeks hihi

A mi się marzy taka giełda jak w Gliwicach na przykład.

Ech i się obudziła moja kruszynka. Do jutra więc!

Ostatnia edycja:
reklama
Efe,fajne zakupki...ja mam podobne ogrodniczki dla Karolinki....

A mam pytanie:mala moja jest marudna po tym szczepieniu,no i ma 37.8 temperature,to dawac jej cos od goraczki,czy nie?Cholercia zapomnialam juz jak to bylo,a nie spytalam doktorki,bo mala sie tak darla,ze wyszlo mi z glowy....eh....:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry