reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A tak w ogóle to witam we wtorek :-)
Od 3 nocy moja dziewczynka śpi niespokojnie :wściekła/y:. Dziś np. od 2 w nocy wierciła się i marudziła przez sen. W sumie spała od 21-8 czyli tak jak zawsze, ale co marudzonko wstawałam i dawałam smoka i uspokajała się. Jakby ząbkowała zwaliłabym to na ząbki, a tak nie wiem skąd się to wzięło :-(. Domek ogarnięty, naczynia pomyte, dziecko po śniadanku śpi, a ja odpoczywam :-).

Miłego dnia.

Majaam
ja też co chwilkę odkładam kolejny ciuszek, w szafie u małej zostały mi już same 68 :szok: rośnie jak na drożdżach. A jeszcze niedawno jak wyszłyśmy ze szpitala wszystko było za duże :-). Rosną te dzieci jak na drożdżach :laugh2:.

Piwonia dziś ma być ładne, a jutro padać chyba, że coś znów źle usłyszałam ehhhh:-p
Efe boski ten śpiworek, moja się nie odkopuje w ogóle, ale jak taki wypatrzę to kupię :-).

reklama
u nas przymrozek dzisiaj:tak:jupiii jescze 19 dzi i lece do Polski:-D:-D:-Ddzisiaj pospalam wreszcie i to tak ze nawet budzik nam pospal;-)kurcze cos sie popsulo i maz zaspal do pracy:eek::zawstydzona/y:a co do odkopywania to Amelka dzisiaj rano juz lezy glowa w nogach:szok:jak ona te akrobacje wyprawia to ja nie wiem:confused2:ale spi w spiworku wiec ma cieplo:tak:

Basiu(Magdo) wszystkiego naj i spelnienia marzen z okazji urodzinek:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• bukiet2(obrabiamy na bialym tle)_big.jpg
    bukiet2(obrabiamy na bialym tle)_big.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 28
Basiu, samych pozytywnych wydarzeń w życiu , zdrowia dla Ciebie i Młodzieńców.

Mój też pełza, wierzga i szaleje, często zastaję go z nogami na poręczy łóżeczka, ale ze śpiworka jeszczed nie nauczył się wychodzić. Mam jakieś stare zdjęcie, ale nasz śpiworek wysiada, przy tym Efe.

Załączniki

• Piotruś 007 006.jpg
    Piotruś 007 006.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 46
Deli ja słyszałam,że dzisiaj ma już padać,właśnie czarne chmurska nadciągają juz,ale licze,ze do 12.30 sie nie rozpada,bo strasznie nie lubie w deszczu łazić,a do szpitala mam kawaeczek:wściekła/y:

Witam sie z rana .Ja juz też chate ogarnęłam ,obiad nastawiony ja poćwiczyłam a mała śpi.
Oczywiście dołączam sie do zyczeń dla Baśki hihihihii:-) Duzo słońca kochana:-)
Moja mała jeszcze nie wierzga w nocy i sie nie rozkopuje ale jak zacznie to też będę musiała pomyślec o spiworku bo u nas w sypialni chłodno 18-19 stopni bo tak nam lekarz kazał bo mała ma skłonnosci do zapalenia krtani (u mnie to rodzinne)
Dziś nici ze spaceru bo u mnie pada i mgła jak nie wiem .Ogólnie pogoda nie sprzyjajaca spacerowi.To dobrze bo dokończe robienie zakupów i nie bedzie szkoda ,że spacer został ominięty:tak:

reklama
Witam:-D
Madziu wszystkiego nja, naj, naj!!! Duzo zdrowka nie choruj wiecej i pociechy z dzieci:-)
Milosz przesypia nocke jupiiii:-D:-DWczoraj zasnal wieczorem i obudzil sie o 7ej rano a potem jeszcze drzemalismy sobie do wpol dziewiatej. Ale mnie to cieszy:happy:Tfujjjj zeby nie zapeszyc.
Milosz tez sie rozkopuje zwlaszcza nad ranem i budzi sie zmarzniety.
Pogoda dzis w miare wiec spacerek zaliczymy, moze z mezem bo wlasnie tydzien w domu jest a ja troche sobie odpoczywam:-D
Milego dnia laski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry