deli80
mama Oliwii i Maksymilian
A tak w ogóle to witam we wtorek :-)
Od 3 nocy moja dziewczynka śpi niespokojnie
. Dziś np. od 2 w nocy wierciła się i marudziła przez sen. W sumie spała od 21-8 czyli tak jak zawsze, ale co marudzonko wstawałam i dawałam smoka i uspokajała się. Jakby ząbkowała zwaliłabym to na ząbki, a tak nie wiem skąd się to wzięło :-(. Domek ogarnięty, naczynia pomyte, dziecko po śniadanku śpi, a ja odpoczywam :-).
Miłego dnia.
Majaam ja też co chwilkę odkładam kolejny ciuszek, w szafie u małej zostały mi już same 68
rośnie jak na drożdżach. A jeszcze niedawno jak wyszłyśmy ze szpitala wszystko było za duże :-). Rosną te dzieci jak na drożdżach
.
Piwonia dziś ma być ładne, a jutro padać chyba, że coś znów źle usłyszałam ehhhh
Efe boski ten śpiworek, moja się nie odkopuje w ogóle, ale jak taki wypatrzę to kupię :-).
Od 3 nocy moja dziewczynka śpi niespokojnie
. Dziś np. od 2 w nocy wierciła się i marudziła przez sen. W sumie spała od 21-8 czyli tak jak zawsze, ale co marudzonko wstawałam i dawałam smoka i uspokajała się. Jakby ząbkowała zwaliłabym to na ząbki, a tak nie wiem skąd się to wzięło :-(. Domek ogarnięty, naczynia pomyte, dziecko po śniadanku śpi, a ja odpoczywam :-).Miłego dnia.
Majaam ja też co chwilkę odkładam kolejny ciuszek, w szafie u małej zostały mi już same 68
rośnie jak na drożdżach. A jeszcze niedawno jak wyszłyśmy ze szpitala wszystko było za duże :-). Rosną te dzieci jak na drożdżach
. Piwonia dziś ma być ładne, a jutro padać chyba, że coś znów źle usłyszałam ehhhh

Efe boski ten śpiworek, moja się nie odkopuje w ogóle, ale jak taki wypatrzę to kupię :-).
jupiii jescze 19 dzi i lece do Polski

a co do odkopywania to Amelka dzisiaj rano juz lezy glowa w nogach
ale spi w spiworku wiec ma cieplo
Tfujjjj zeby nie zapeszyc.