Piwonia_2
Fanka BB :)
Cześć laski!
Moje dziecko już na bank sobie ustawiło nocne budzenie na 3 rano. I cieszę się strasznie bo w końcu poje trochę grubszego mleczkaZnacie kogoś kto by się cieszył, że mu dziecko całych nocy nie przesypia już? No to włala! Jestem ja
A że nie wyspana bo łysy dziś świecił niemiłosiernie to już inne bajkaMała wstała o 6:30 i teraz zasypia w łóżeczku ale coś czuję, że bez cycka się nie obędzie. Głodzilla moja mała
Megaczka to remont czy przebudowa? Mam nadzieje ze jednak bedziecie mieli gdzie choinke postawić
Enka dużo zdrówka życzę. Nie odstawiaj małej. To najgorszy okres na to bo jeszcze pierwszych mrozów nie było i zarazki i wirusy szaleją.
no to mozemy sobie łapki podać,bo moja też koło 3 wstaje na kamienie i tez bardzo sie z tego cieszę,jakoś tak nie spieszy mi sie do tych przespanych calych nocek,niech nabiera ciałka mój kurczaczek
a wogóle witam we wtorek,my dzisiaj idziemy na bioderka pierwszy raz
oby tylko pogoda dopisała,bo mi tu deszcz zapowiadaja
Znacie kogoś kto by się cieszył, że mu dziecko całych nocy nie przesypia już? No to włala! Jestem ja
Mała wstała o 6:30 i teraz zasypia w łóżeczku ale coś czuję, że bez cycka się nie obędzie. Głodzilla moja mała
.
a nie zawsze się obudzę i go poprawie i tak marznie
Jeszcze żadnego ciuszka nie odłożyłam:-(