reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć laski!
Moje dziecko już na bank sobie ustawiło nocne budzenie na 3 rano. I cieszę się strasznie bo w końcu poje trochę grubszego mleczka:laugh2: Znacie kogoś kto by się cieszył, że mu dziecko całych nocy nie przesypia już? No to włala! Jestem ja:-D
A że nie wyspana bo łysy dziś świecił niemiłosiernie to już inne bajka:confused2: Mała wstała o 6:30 i teraz zasypia w łóżeczku ale coś czuję, że bez cycka się nie obędzie. Głodzilla moja mała:cool2:
Megaczka to remont czy przebudowa? Mam nadzieje ze jednak bedziecie mieli gdzie choinke postawić;)
Enka dużo zdrówka życzę. Nie odstawiaj małej. To najgorszy okres na to bo jeszcze pierwszych mrozów nie było i zarazki i wirusy szaleją.

no to mozemy sobie łapki podać,bo moja też koło 3 wstaje na kamienie i tez bardzo sie z tego cieszę,jakoś tak nie spieszy mi sie do tych przespanych calych nocek,niech nabiera ciałka mój kurczaczek

a wogóle witam we wtorek,my dzisiaj idziemy na bioderka pierwszy raz:wściekła/y:oby tylko pogoda dopisała,bo mi tu deszcz zapowiadaja:no:

reklama
:-)
Zdróweczka dla chorowitków dużych i małych

i nas jest jedzonko ok 3-4, już się przyzwyczaiłam i wysypiam się. Gorzej popołudniami, mam chęć na drzemkę, po spacerze,a Młody aktywny aż do nocki i trzeba m dotrzymywać towarzystwa.
Jutro idziemy na 3 szczepienia, bo 25 nam odwołali z powod grypy, ale już się zrobiło luźniej w przychodni. Zobaczymy jak z waga i wzrostem Młodzieńca, bo już cała waliza ciuszków, z których wyrósł. Pajacyki ze szpitala sięgają mu do kolan:shocked2:.

Hej dziewczyny!
U nas leje!No masakra!!
No to fajnie macie jedno karmienie a u nas około 3 razy na papu się budzi.Ale dziś spał ze mną bo w nocy się rozkopał i był jak zamrażarka!!Zimny że aż mi było zimno jak go dotykałam....

Zdrówka dziewczyny dla Was i maluszków!!

Malinka, to pakuj go w śpiworek, naprawdę się sprawdza i jest bezpieczniejszy niż kocyki czy kołderki, bo teraz szkraby już szaleją w łózeczku i mogą się nakryć.

Majaam dawałam go do śpiworka i dżdżownica mała odpycha się nogami i pełznie do góry i już odkryty:eek: a nie zawsze się obudzę i go poprawie i tak marznie:zawstydzona/y:
Jejku dziewczyny u mnie leje!!!!!!!

:-)
Jutro idziemy na 3 szczepienia, bo 25 nam odwołali z powod grypy, ale już się zrobiło luźniej w przychodni. Zobaczymy jak z waga i wzrostem Młodzieńca, bo już cała waliza ciuszków, z których wyrósł. Pajacyki ze szpitala sięgają mu do kolan:shocked2:.
Moja nadal śpi w pajacyku który jej założyłam jak wychodziliśmy ze szpitala:szok: Jeszcze żadnego ciuszka nie odłożyłam:-(
no to mozemy sobie łapki podać,bo moja też koło 3 wstaje na kamienie i tez bardzo sie z tego cieszę,jakoś tak nie spieszy mi sie do tych przespanych calych nocek,niech nabiera ciałka mój kurczaczek
a wogóle witam we wtorek,my dzisiaj idziemy na bioderka pierwszy raz:wściekła/y:oby tylko pogoda dopisała,bo mi tu deszcz zapowiadaja:no:
Proszę Iwonko moja łapka:-D Trzymam kciuki żeby wam pogoda dopisała. Z tego co w radiu mówili to u was cieplej jakieś 12 stopniu u nas zaledwie 4 więc głowa do góry ( i parasol w dłoń)
Majaam dawałam go do śpiworka i dżdżownica mała odpycha się nogami i pełznie do góry i już odkryty:eek: a nie zawsze się obudzę i go poprawie i tak marznie:zawstydzona/y:
Jejku dziewczyny u mnie leje!!!!!!!
Malinka to może spraw sobie taki śpiworek z rękawkami. Maleństwo się z tego na bank nie wygrzebuje.

Załączniki

• w misiu.jpg
    w misiu.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
BASIA

Życzę Ci dobrego dnia,
dnia bez gonitwy i stresów,
dnia, w którym słońce czas odlicza
i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi
być sobą, bez zakłamania i picu,