reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Mój Pietrek też średnio lubi obce miejsca, uczę go zasypiać w róznych miejscach,bo później u dziadków masakra, dobrze, że w wózku( tarmoszonym) podrzemie. Na spacerkach różnie, już lubi sobie poogladac otoczenie.a gondolkę mamy sporą i jeszcze pojeździmy, mimo ciepłego śpiworka.

reklama
Oj co do gondolki to moja już jest w sam raz, aż się boje przejść na spacerówkę. Nie wiem jak to będzie jak założę kombinezonik ehhhhh. Na razie jeździmy w kurtce jesiennej i ciepłych spodniach ... Strach pomyśleć, że spadnie śnieg, a my w spacerówce będziemy :((((.

Oj co do gondolki to moja już jest w sam raz, aż się boje przejść na spacerówkę. Nie wiem jak to będzie jak założę kombinezonik ehhhhh. Na razie jeździmy w kurtce jesiennej i ciepłych spodniach ... Strach pomyśleć, że spadnie śnieg, a my w spacerówce będziemy :((((.

u nas podobnie,ale myśle,że damy rade bo moze nie beda aż tak szybko rosły pociechy

Hej, ja tylko na chwilę. Rozłożyło mnie na całego - angina. Gardło tak boli że szok i temperatura 39. Dostałam Augmentin, lekarka kazała małą odstawić od cyca, ale ja nie chcę. W ulotce napisali, że można go brać w czasie karmienia. No i zgłupiałam.

Trzymajcie się cieplutko i nie chorujcie:-)

Hej, ja tylko na chwilę. Rozłożyło mnie na całego - angina. Gardło tak boli że szok i temperatura 39. Dostałam Augmentin, lekarka kazała małą odstawić od cyca, ale ja nie chcę. W ulotce napisali, że można go brać w czasie karmienia. No i zgłupiałam.

Trzymajcie się cieplutko i nie chorujcie:-)
ja jak przy starszych córach brałam antybiotyk nigdy małej nie odstawiałam i ja na twoim miejscu tez bym małej nie odstawiała
a ja sie nudze,bo mój w rozjazdach,dziecie najmłodsze śpi juz godzinke,starsze zaraz tez pojdą

witam wieczornie

PIWONIA - jak Ty to robisz ze sie nudzisz przy trojce dzieci;-) widze ze jestes niezle zorganizowana

ja dopiero teraz mam czas na bb
po szczepionce Adas byl bardzo rozdrazniony, a jak sie bidulek uplakal jak mu dawali, tym razem az trzy w uda:zawstydzona/y:
nie obeszlo sie bez paracetamolu
no i na raczkach prawie non stop
dobrze ze obiad zostal z wczoraj to sie udalo na stojaco zjesc troche

dziasla ciagle go bola,
w nocy tak podrapal sobie glowe ze naliczylam 17 zadrapan
musialam mu nalozyc lapki niedrapki
ja nie wiem dziewczyny jak wy obcinacie te male paznokcie
codziennie obcinam i znow jakis zadziorek zostawilam a teraz wyglada jak by kot na niego wskoczyl:eek:

ENKA- wspolczuje anginy, szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Enka lekarka chyba jakaś niedoświadczona...ja tam też brałam antybiotyki jak karmiłam- tylko odpowiedni antybiotyk musi być a jak bys teraz odstawiła to mala by ci się jeszcze zaraziła...zdrówka wam życzę!
ja młodego cały czas karmie i wygląda na to że grypa go jednak ominie choć lekarz mi inaczej wyrokował...ja już też lepiej choć podobno lewe oskrzele mam "podraznione" ale kuruje się do końca bez antybiotyku a mój Karol wreszcie jutro do przedszkola-oby nic nowego nie złapał...

Bartolo śpi wszędzie- o ile już zaśnie - wszystko jedno czy łózeczko czy nasze łóżko czy kanapa u babci....i ja sie z tego cieszę...tlko z zasypianiem ostatnio juz trudniej bo go bardzo wszystko rozprasza-nawet paski na mojej bluzce czy kolorowe rysunki na pżamie- mam takiego łosia to on go próbuje za rogi złapać bo są żółte na turkusowym tle :)
a z gondoli i fotelika pomimo swych rosłych gabarytów raczej za szybko nie wyrośnie- prawie 4 lata temu wybrałam największą wtedy dostępną na rynku:)

hej, nie było mnie kilka dni bo nam sie remontu zachciało... miało byc małe odświeżanie ścian i zmiana podłóg a wychodzi na to że ledwo sie do świąt wyrobimy :szok:

ide spac bo jestem wykończona... jutro spróbuje nadrobic zaległości

dzieciaczkom dobrego humorku i zdrówka zycze

reklama
Cześć laski!
Moje dziecko już na bank sobie ustawiło nocne budzenie na 3 rano. I cieszę się strasznie bo w końcu poje trochę grubszego mleczka:laugh2: Znacie kogoś kto by się cieszył, że mu dziecko całych nocy nie przesypia już? No to włala! Jestem ja:-D
A że nie wyspana bo łysy dziś świecił niemiłosiernie to już inne bajka:confused2: Mała wstała o 6:30 i teraz zasypia w łóżeczku ale coś czuję, że bez cycka się nie obędzie. Głodzilla moja mała:cool2:
Megaczka to remont czy przebudowa? Mam nadzieje ze jednak bedziecie mieli gdzie choinke postawić;)
Enka dużo zdrówka życzę. Nie odstawiaj małej. To najgorszy okres na to bo jeszcze pierwszych mrozów nie było i zarazki i wirusy szaleją.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry