reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też mam tyło zgięcie i z tego powodu mam czasami bule ale rzadko , moja ciocia też to miała i chodziła do lekarza na ( prostowanie ) nie wiem jak ale podobno nic przyjemnego i było to z 15 lat temu natomiast mój gin powiedział że jak nie dokucza zbytnio to nie trzeba z tym nic robic
a ruchy czuję już od tygodnia ale czasem co dzień a czasem co drugi

idę odreagować bo bardzo mnie drażni dziś ten internet może potem wszystko już będzie w porządku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga.p oj ja tez mam dosc tej roboty....mam nerwa na 2 osoby odemnie z dzialu....i co najgorsze, wlasnie te 2 osoby co chwila cos chca....gggggggrrrrrrrrr:wściekła/y:
ratunku!!!! jak jeszcze raz, ktoras z tych osob do mnie podejszi to zagryze na smierc :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzień...
Ale się dziś nabiegałam. Same urzędnicze sprawy. Na szczęście to już prawie koniec. Jeszcze prawko zmienić i koniec.

Ja też mam tyłozgięcie i mnie kręgosłup boli....

u nas jakas sniezyca szaleje,z mlodsza wróciłam,ale za chwilke musze iść po starszą do szkoły,to są uroki popołudniowej zmiany
dobrze,że w przyszlym oku obie juz w szkole bedą to moze trtoszke prosciej bedzie

A ja za chwile po reszte zakupow na urodziny synka u nas nic nie pada ale cos sie zachmurzylo, boje sie ze to raczej na deszcz, a musze z malym jechac.
Ja mam dobrze ze starszym synkiem do szkoly zawozi ich autobus a ma kawalacik i sam idzie

reklama
oo widze ze nastroje bojowe :-)

Co do wszelkich boli-nie zazdroszcze, mnie jak na razie nic nie dolega i mimo dosc brzydkiej postay (strasznie sie garbie) i skrzywienia kregoslupa w I ciazy nie odczuwalam z tego tytulu zadnych boli-mam wielka nadzieje ze i teraz tak bedzie :-)

natomiast co do ruchow- zazdroszcze tym wszystkim , ktore maja to szczescie juz je czuc, bo to piekne uczucie :-)
w ciazy z Tosienka pierwszy raz ja poczulam gdzies kolo 19 tyg , w zwiazku z tym ze to II ciaza tego szkraba pewnie poczuje wczesniej-mam wielka nadzieje ze juz niebawem ;-) moze w 16 tyg? Fajnie by bylo :-)

aj ja tez sobie dzis pozwolilam na lekka kawke (niecala lyzeczka rozpuszczalnej, od polowy z mlekiem)-moj Maciek smieje sie ze to raczej mleko o smaku kawy niz kawa, ale jakos boje sie zrobic sobie taka porzadniejsza-nie wiem... Grunt, ze sila autosugestii sprawia, ze nawet ta lura jakos bardziej stawia mnie na nogi :-)

aneczka no widzisz tyle nerwow, a dzidzia sie ruszyla :-) bardzo sie ciesze :-) na poczatku ciezko sie spodziewac regularnych ruchow, skoro maluch ma tyle miejsca :-)

emy
Ty to bedziesz miala dopiero pralke z prawdziwym wirowaniem w brzuszku jak Ci oboje zaczna ostro harcowac :-) prawdziwe fale Dunaju :-) tak swoja droga ciekawe jakie to uczucie czuc dwojke Maluszkow :-)

Kasiu calkiem spora ta Twoja pileczka byla :-) zreszta i teraz juz jest pokazna-naprawde slodko wyglada ;-)
nie wiem jak Was,ale mnie w ogole rozczulaja konbiety w ciazy-to taki piekny stan :-) mimo tych wszystkich wstretnych dolegliwosci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry