• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Moja kuzynka usunela ciaze 4 miesiaczna z bardzo powaznymi wadami rozwojowymi. Miedzy innymi czesci mozgu nie bylo...:-(

przykre co napisałaś ale nie o to mi chodziło..
chodzi o to że dziecko jest już na świecie ma 4,5 miesiaca i czy mozna je usunąć czyli podnieść albo złapać tak że np. bark się uszkodzi.
Przy niemowlaku wiem że to jest możliwe ale czy przy takim juz sporym maluchu tez??

Anitek woła i coraz lepiej jej wychodzi :-)
Ale Tomeczek Malinki robi to o niebo lepiej, moja woła tak jeszcze nie za pewnie mamamamamamma, a Tomeczek cudownie.
Jak uda mi się nagrać to pokażę, ale moje dziecko na widok kamerki milknie :-(.

No z 24 pietra piekne widoki, szczególnie że z 1 strony mam spodek :-), a z 2 park :-).

Wiesz co podobno dziecko to czołg i trudno zrobić mu krzywdę, ale różnie to bywa i czasami można dziecku wyrządzić krzywdę.

A teraz coś miłego :-)
Moja koleżanka jest w 3 miesiącu i będzie mieć trojaczki :-).

Anitek woła i coraz lepiej jej wychodzi :-)
Ale Tomeczek Malinki robi to o niebo lepiej, moja woła tak jeszcze nie za pewnie mamamamamamma, a Tomeczek cudownie.
Jak uda mi się nagrać to pokażę, ale moje dziecko na widok kamerki milknie :-(.

No z 24 pietra piekne widoki, szczególnie że z 1 strony mam spodek :-), a z 2 park :-).

Wiesz co podobno dziecko to czołg i trudno zrobić mu krzywdę, ale różnie to bywa i czasami można dziecku wyrządzić krzywdę.

A teraz coś miłego :-)
Moja koleżanka jest w 3 miesiącu i będzie mieć trojaczki :-).
Trojaczki łaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

wpadłam jakiś przepis na jabłecznik znaleźć ale moje dziecko dziś przechodzi samą siebie....pewnie te ciśnienie

i czemu mnie nikt nie ostrzegł, że kupy po mięsku taaak śmierdzą?! prawie dziecko ozygałam!

Ostatnia edycja:
Moja dziś coś dłużej śpi, a zawsze to oznaczało powrót do zdrówka więc trzymajcie kciuki :-)
Spała po śniadaniu godzinę. Potem mnóstwo marudzenia i śpi od 10:20 :-). No i zjadła przed spaniem 90 ml po 2,5 godzinie :-).
Mam nadzieje, że potem już nie będzie marudy, bo się przewrócę.

przykre co napisałaś ale nie o to mi chodziło..
chodzi o to że dziecko jest już na świecie ma 4,5 miesiaca i czy mozna je usunąć czyli podnieść albo złapać tak że np. bark się uszkodzi.
Przy niemowlaku wiem że to jest możliwe ale czy przy takim juz sporym maluchu tez??
Zle Cie zrozumialam:-D

Z jednym dzieckiem ciezko a z trojka to sobie nie wyobrazam!:szok:

Efe, masakra co? hihihi

reklama
Moja wczoraj też taka kuuuuuupę walnęłą, ze szok. I do tego zielonąm bo po szpinaku, hahahah:-D

Oglądam "Perfekcyjna panią domu". Chyba żeby się dobić

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry