Mola1
Fanka BB :)
Moja kuzynka usunela ciaze 4 miesiaczna z bardzo powaznymi wadami rozwojowymi. Miedzy innymi czesci mozgu nie bylo...:-(Moja Zosia też czasem tak krzyczy mamamamama
Powiedzcie mi czy można usunąć 4,5 miesięczne dziecko??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja kuzynka usunela ciaze 4 miesiaczna z bardzo powaznymi wadami rozwojowymi. Miedzy innymi czesci mozgu nie bylo...:-(Moja Zosia też czasem tak krzyczy mamamamama
Powiedzcie mi czy można usunąć 4,5 miesięczne dziecko??
Moja kuzynka usunela ciaze 4 miesiaczna z bardzo powaznymi wadami rozwojowymi. Miedzy innymi czesci mozgu nie bylo...:-(
Trojaczki łaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłAnitek woła i coraz lepiej jej wychodzi :-)
Ale Tomeczek Malinki robi to o niebo lepiej, moja woła tak jeszcze nie za pewnie mamamamamamma, a Tomeczek cudownie.
Jak uda mi się nagrać to pokażę, ale moje dziecko na widok kamerki milknie :-(.
No z 24 pietra piekne widoki, szczególnie że z 1 strony mam spodek :-), a z 2 park :-).
Wiesz co podobno dziecko to czołg i trudno zrobić mu krzywdę, ale różnie to bywa i czasami można dziecku wyrządzić krzywdę.
A teraz coś miłego :-)
Moja koleżanka jest w 3 miesiącu i będzie mieć trojaczki :-).
Zle Cie zrozumialamprzykre co napisałaś ale nie o to mi chodziło..
chodzi o to że dziecko jest już na świecie ma 4,5 miesiaca i czy mozna je usunąć czyli podnieść albo złapać tak że np. bark się uszkodzi.
Przy niemowlaku wiem że to jest możliwe ale czy przy takim juz sporym maluchu tez??

Zle Cie zrozumialam![]()
Z jednym dzieckiem ciezko a z trojka to sobie nie wyobrazam!
Efe, masakra co? hihihi