• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry:tak:

Andariel ja przeczytalam tak samo w pierwszej chwili ze sikam do wanieny :-D

Mju, Twoja piosenka o zabie spodobala sie mojemu dziecku:tak: smiala sie i piszczala z radosci jak ja puscilam:-D

Chogata a gdzie chrzciny?

U nas tylko -1 ale w nocy straszna zadyma byla. Nel wiercila sie i poplakiwala przez sen miedzy 4 a 5 ale dalam jej herbatke i sie uspokoila, takze noc mamy juz prawie perfekcyjna:tak:

reklama
witam
nadal się męczę z kaszlem suchym a do tego powalający bol głowy:no::no:

my podjelismy decyzje ze chrzciny robimy w sierpniu razem z roczkiem, impreza będzie na 40 osób

wczoraj by nie myślec o głowie i o kaszlu robiłam na 15 rat pierogi:szok: bo ciagle mi Mała przeszkadzała.

Sprawdziłam tez kiedy Angelince wyszedł pierwszy ząbek, wyrżnął się jak miała 10miesięcy więc poczekamy zobaczymy kiedy Alicji wyjdzie.

szybciutko poczytałam co u Was i widzę ze niektóre dzieciątka juz mają się lepiej wiec trzymam za reszte kciuki i zycze zdrówka

Witam!!
Deli oby tak dalej pomalutku do przodu i wszystko będzie dobrze!!

Sempe zdrówka dla Ciebie oj się namęczysz z tym kaszlem:baffled: i ból głowy współczuje!

Wiecie że moje dziecko jeszcze śpi no szok nigdy tak długo nie spał ale za to ja zjadłam śniadanko!!:-D ocho już się budzi

i ja sie witam.
Mikus sobie walnal drzemke, a ja sobie czytam ;-)

my mielismy chrzsciny w dniu pierwszych miesiecznych urodzin, czyli 20 wrzesnia ;-)

nie wiem dziewczyny, jak wy to robiecie, ze Wasze dzieciaczki tyle spia i tak wczesnie chodza spac. moj Mikus zasypia dopiero przed 22, budzi sie kilka razy w nocy i wstaje ok 8 na kupke ;-) ale mi sie dziecie trafilo

Witam,
U nas troszkę znów do przodu ale maruda straszna i znów mi się zaczęła pzrebudzać w nocy. Normalnie mam dość tak bym padła do łóżka, a tu mała tylko mamamamamama ehhh SAMO ŻYCIE....
Dzięki że myślicie o nas i fluidki przesyłacie :-)
Buziaczki od cioć dostaje :-)

U nas śnieg, śnieg, śnieg i na 24 pietrze 0 stopni ...
Ja chce wiosnę :-)

reklama
Witam sie i ja. Alex marudny ze nawet nie mam czasu posiedziec z Wami ale zabkow nie widac. Moze skok??:confused: Dla wszystkich chorych zdrowka i gratulacje dla tych maluszkow ktorym juz wyszly zabki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry