Mola1
Fanka BB :)
Tez sobie wlaczylamMoja wczoraj też taka kuuuuuupę walnęłą, ze szok. I do tego zielonąm bo po szpinaku, hahahah
Oglądam "Perfekcyjna panią domu". Chyba żeby się dobić

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez sobie wlaczylamMoja wczoraj też taka kuuuuuupę walnęłą, ze szok. I do tego zielonąm bo po szpinaku, hahahah
Oglądam "Perfekcyjna panią domu". Chyba żeby się dobić

chodzi mi o to że mam w rodzinie chłopczyka o 6 tygodni młodszy od Zosi. Prawie cały czas płacze, wiec już ze 2 miesiące temu jego rodzice zawieźli go do jakiejś baby i że niby usunięty był. Ta baba pomasowała niby nastawiła i mały przez jakiś czas nie płakał.Teraz już chyba 4 raz do niej pojechali. Ale coś mi się wydaje to nie możliwe bo to już duży chłopiec(nawet bardzo duży waży podobno 8,5 kg!) a poza tym oni się z nim jak z jajkiem obchodzą. Jak byliśmy na jego chrzcinach to na imprezie ani jego ani jego mamy prawie nie było bo cały czas chodziła go karmić(cycusiem). I ja sobie tak myśle że moze go przekarmia i go brzuszek boli....co o tym myślicie??
a po południu mamy w planach socjalizowanie sie. Ciekawe, jak ten wózek zapcham
w najgorszym wypadku wezme auto, i Młodego do fotelika, ale kurcze no, tyle sie kisimy w domu, ze krótki spacerek byłby zbawieniem 
dzien nie robi kupy 

Nigdy wcześniej sie nam to nie zdarzyło, to zapewne od nowości obiadkowych
od wczoraj serwuje mu juz tylko jabłuszko, ale kupalka ani wodu ani słychu
za to jakie bąki!
można się przewrócić dosłownie 

potrójne szczęście
, ale jakoś nie zazdroszcze 

Zamiast do baby, to do lekarza by poszli. Ja to bym się bała dać takiego maluszka, zeby ktoś mu coś nastawiał. Tak bez żadnego prześwietlenia ani nic.