• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chyba za szybko się pochwaliłam :-(
a tak już fajnie było popołudniu ehhhh no, ale z 1 się ciesze je co 3- 3,5 godzinki z powrotem mniej, bo mniej, ale je....

i to najważniejsze,że mała powolutku je,napewno nie od razu tyle ile zawsze,ale niech powoli je tyle ile chce,aż całkiem wydobrzeje

a na czym robisz mleczko?chodzi mi o wode?bo jeśli na kranówce to ona tez moze byc przyczyną biegunek

reklama
Deli- ciesze sie ze juz z Oliwia w domku jestescie:tak: napewno sie unormuje z tymi biegunkami wszystko..

Gratulacje dla Marcelka - pierwszy zabek to wielkie przezycie dla tagiego Maluszka!
Adas z dwa dni sobie jezykiem probowal wypchnac to nowe cos z buzi:-)

dla mojego smoczek moze nie istniec, kciuka tez nie ssie, wskazujacy i srodkowy palec caly czas w buzi - najfajniejszy gryzak to jest

a ja dzis mam pechowy dzien,

a moim marudkiem w samolota sie bawilam i tak nim latalam ze na koncu takiego pawia puscil ze i jego ubranie i posciel musialam zmieniac- a najgorsze ze on tak malo ostatnio je ze wogole sie zalalamalam co w tym malym zoladeczku zostanie
ale niemadra mame ma Adas:baffled:
a teraz wekowalam pyszne deserki jablkowo gruszkowe, no mowie wam pycha, i chyba tych zakretek nie dokrecilam bo przyszlam wylaczyc a tam deserkowa woda a sloiczki puste :wściekła/y:a mialo byc na caly tydzien,, i jablka specjalne moj jezdzil kupowac na drugi koniec miasta- no zalamka normalnie

hejka kobitki moje kochane.stesknilam sie za wami....:( ale u mamy neta nie mam tylko u tesciow ....
amelka zdrowa ale marudna bo pchaja sie kolejne zabki...ale jakos dajemy sobie rade-wyjscia nie ma;) niestety nie nadrobie forum i nie doczytam co u was slychac i pewno z T juz mnie wywalilo:((((:no: no nic najwyzej jak wroce do szkocji to bede prosic o reprzyjecie mnie do T:) hehehe
Deli slonko ciuszki poslane juz.mam nadzieje ze dacie rade odebrac i ze u was ze zdrowkiem sie wyklaruje-trzymam mocno kciuki...
chogatko mam nadzieje ze uda mi sie zalatwic kogos kto mnie podwiezie do ciebie-jak nie meza brat to kuzyn ale stane na rzesach zeby sie spotkac z toba :-)
pozdrowki kochane moje ja uciekam papappatki i dobranoc

hejka kobitki moje kochane.stesknilam sie za wami....:( ale u mamy neta nie mam tylko u tesciow ....
amelka zdrowa ale marudna bo pchaja sie kolejne zabki...ale jakos dajemy sobie rade-wyjscia nie ma;) niestety nie nadrobie forum i nie doczytam co u was slychac i pewno z T juz mnie wywalilo:((((:no: no nic najwyzej jak wroce do szkocji to bede prosic o reprzyjecie mnie do T:) hehehe
Deli slonko ciuszki poslane juz.mam nadzieje ze dacie rade odebrac i ze u was ze zdrowkiem sie wyklaruje-trzymam mocno kciuki...
chogatko mam nadzieje ze uda mi sie zalatwic kogos kto mnie podwiezie do ciebie-jak nie meza brat to kuzyn ale stane na rzesach zeby sie spotkac z toba :-)
pozdrowki kochane moje ja uciekam papappatki i dobranoc

fajnie,że sie odezwałaś i że z małą dobrze,oprócz ząbkow oczywiscie
na T wejscie raczej masz:)
i czekamy na ciebie

wpadłam sie pożegnac dobranoc

dobranoc Dziewczyny!
Jutro jedziemy do sądu po odpis z księgi wieczystej :-p
i jak już będziemy w Wejherowie to skoczymy do teściów:-p a w piątek kolędę mamy:-p trza będzie posprzątać..
i w ogóle mamy weekend odwiedzinowy - w sobotę przychodzą do nas znajomi (dwie pary) a w niedzielę też znajomi z dwójką dzieci. bedzie ciekawie :-)
skikam do wanieny ;-) papa :-)

reksio w pierwszej chwili przeczytałam, że SIKASZ do wanieny i dopiero jak przetarłam oczy dotarło do mnie co tam faktycznie jest napisane:-D no starość nie radość, na wzrok już padła...

Mewa nie smuć się, każda z nas ma czasem taki niezbyt udany dzień; ja wtedy mówię, że się nie nadaję nawet do oglądania tv i najlepiej żebym od razu poszła spać (nawet w południe); jutro będzie lepiej!!! a Adaś nadrobi sobie ten ubytek, nie martw się;

no nic, zmykam i ja do łóźka; mała coś przez sen popłakuje, ciekawe czy to przez ząbki czy coś jej się śni:confused:

Iwonko wiem, ze z wody może być i fakt używamy kranówki, ale tylko z domu i wszędzie wożę tylko moją wodę. A jak coś było nie tak z woda na początku jak robiłam jej mleczko u mamy to brzuszek bolał. To nie woda, bo po wodzie miała inaczej.

Azorek dziękuje za przesyłkę. Odsłuchałam wiadomość tylko nei miałam czasu oddzwonić.

Trzymajcie się. Dobranoc

reklama
Widzę, że u niektórych maluszków już sie pojawiły ząbki, gratuluję!!!
Czy mogłybyście mi napisać jak to wygląda, kiedy pojawiają sie ząbki - czy robi sie takie białe na dziąśle, ale nie na górze, gdzie powinien wyjść ząbek, tylko z boku dziąsła? Tak jakby ząbek przebijał przez dziąsełko? A może mojej córeczce ten ząbek chce wyjść BOKIEM??? (strasznie marudzi). CHYBA jej idzie lewa dwójka na dole :tak: Kurcze, nie mam pojęcia jak to wygląda a nie mam kogo spytać... :zawstydzona/y: Dziękuję Wam, ze Wy jesteście :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry