• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja też jest smoczkowa :-p ale smok jet tylko do zasypiania. potem sama go wypluwa:-) tyle że moje dziecię jest wybredne :-p tylko TT jej pasuje :-p tak samo butelka tylko TT. wczoraj chciałam jej wode podac w innej butelce to się bawiła smoczkiem.. gryzła dziumgała itp a jak jej dałam jej ukochaną butlę to od razu wtrąbiła :-p
Zosia w końcu zasnęła, ja kończę obiad i odpczywam hihi :-p

Ostatnia edycja:
reklama
moja też jest smoczkowa :-p ale smok jet tylko do zasypiania. potem sama go wypluwa:-) tyle że moje dziecię jest wybredne :-p tylko TT jej pasuje :-p tak samo butelka tylko TT. wczoraj chciałam jej wode podac w innej butelce to się bawiła smoczkiem.. gryzła dziumgała itp a jak jej dałam jej ukochaną butlę to od razu wtrąbiła :-p

To moja Zosia najpierw miała smoka z Nuka anatomicznego kauczukowego. Później dostała sylikonowy z canpola i tak zostało do tej pory. Butelki mamy z aventu, ale jest też jedna z nuka i Zosia też z niej pije.
Tylko jej smoczki z aventu nie podeszły. Innych nie próbowałyśmy

Bry wszystkim :tak:
U nas dziś piękne słonko wiec byłyśmy na godzinnym spacerku.
Karolinka jako jedyna ze swojego rodzeństwa używa smoczka, ale nie za często tylko do usypiania, za jakiś czas wypluwa i jest ok :)

Miłego popołudnia :tak:

Dzien dobry,
Wprowadzam mojemu dziecku ustalony tryb dnia - jedzenia i drzemek i naprawdę działa. Zaczęła normalnie zayspiać około 19:30:tak::-D:tak::-D:tak::-D i do 2 nad ranem dziecka nie ma. Potem nocne tankowanie i sen do 8 :-) a ja nie wiem co z wolnymi wieczorami robić, hi hi ;-) trzymajcie kciuki, żeby tak zostało, na razie 3 dni pod rząd :-)

Moja jest bez smoczkowa i teraz nie da jej się za nic do smoczka przyzwyczaić. Usypia przy cycu i jak ma dobry nastrój to czasami possie chwilkę TT. Buteli tęż tylko TT, od innych ma odruch wymiotny. L

Dzien dobry,
Wprowadzam mojemu dziecku ustalony tryb dnia - jedzenia i drzemek i naprawdę działa. Zaczęła normalnie zayspiać około 19:30:tak::-D:tak::-D:tak::-D i do 2 nad ranem dziecka nie ma. Potem nocne tankowanie i sen do 8 :-) a ja nie wiem co z wolnymi wieczorami robić, hi hi ;-) trzymajcie kciuki, żeby tak zostało, na razie 3 dni pod rząd :-)

Moja jest bez smoczkowa i teraz nie da jej się za nic do smoczka przyzwyczaić. Usypia przy cycu i jak ma dobry nastrój to czasami possie chwilkę TT. Buteli tęż tylko TT, od innych ma odruch wymiotny. L
Karolinka też tak ma usypia koło 20 i spi do 1-2, potem różnie to bywa czasem 5, czasem 6 ale już sie przyzwyczailam... choć marzy mi sie przespana cała noc :sorry2:

Tak jasne przespane noce...marzenia sciętej głowy...:sorry2:

Aj jak tam mija popołudnie?
Mi się nudzi tzn no mały nie spi i się z nim bawie ale nie ma się do kogo odezwać mój do 18 pracuje....A teściowej to już się słuchac nie chce,,,,
Własnie rozmawiałam ze starszą siostra i mówi że pękł im piec i woda w rurach zamarzła i ze w domu ma 5 stopni:szok::no: pojechała do mamy mieszkać bo tam się nie da no masakra z ta zimą!!Kiedy ten mikołaj list dostanie co???:dry::baffled:

czesc dziewczyny a ja tylko na chwilke wpadłam sie przywitac i spadam...mój maluszek jest od paru dni okropnie zmierzły,wychodza mu zeby jeden po drugim-Masakra(nawet do kibelka z nim ide:-D)wyszłu mu juz dwa zabki na dole a do góry ida nastepne dwa-juz prawie je widac,jak sie troszke uspokoi to moze znajde chwilke aby sobie z wami poplotkowac....:tak:

Marcello i ząbek dziękują za gratulacje ;-):-)
Enka bardzo mi się podoba pomysł - kto znalazł ząbek dostaje sukienke ale u mnie to nie przejdzie, już mój M mi powiedział że daje mi buzi i wystarczy buu ;-)

Co do smoczków, ja podałam chyba w 4 dobie życia, bo (.) nie wyrabiały a Marcepan to był ssak straszelny :-) zaraz po urodzeniu jak mi położyli go na brzuchu to kciuka do buzi wpakował , a teraz jak ssie to wskazującego i środkowego jak u niektórych ;-)
a i smoczek nie jest już taki potrzebny, czasem do spania po czym zostaje wypluty, ale czasem bywają dni że musi być bo inaczej nie zaśnie i tyle.

Malinka no coś Mikołaj się obraził chyba...albo wyczerpałyśmy już limit próśb :-(;-)

reklama
Maggie gratki za zebolka, no ten twoj maz tanio chce sie wywinac, ciekawe co by powiedzial jakby to on znalazl.
Co do Mikolaja to on bidak odpoczywa mysle ze nalezaloby poszrpac tego wielkanocnego:sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry