• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia, no niestety M. się nie szarpnął :dry::-pa w dodatku stwierdził że to przecież Marcel sobie pierwszy tego ząbka znalazł a nie ja! :-p:dry: Ale ale jak mrozy trochę zejdą to jedziemy do teściów i w sobotę weźmie mnie do kina, jak Marcel zaśnie juhuuuuu :-D
No więc jak mikołaj nic nie zdziała i będzie taka piździawica w sobotę to go znajdę i włosy z brody powyrywam albo co...
Chyba że faktycznie dać biedakowi spokój i na tego wielkanocnego się zaczaić, jakieś jajko mu pomalować czy cuś :-D;-)

reklama
Ja znów na chwilkę... Oliwia troszkę lepiej je, ale mamy dietę tylko Peptii :-( więc słoiczki muszą czekać ... aż zal patrzeć jak patrzy na moje jedzonko ukrywam się, ale i tak jej wzrok jest wszędzie.
Jest dziś radosna jak skowronek :-) chyba krokpówka pomogła ....

Co do paluszków moja kocha wskazujące ehhh i nic z tym nie potrafię zrobić, skórka już na nich taka sobie smaruje, ale ona i tak je wpycha ehhhh walczę, walczę ale to jak walka z wiatrakami :-(

Kochane dzięki za rade ale my mamy diete trzymać na razie :-(

Co do Mikołaja to raczej już trzeba zająca zaczepiać.. :-)

Ostatnia edycja:
hej

gratuluję ząbka Marcelkowi :-)

Deli fajnie że z Oliwią już lepiej :tak:

no ja też dziś dzień w domku spędzilam bo mój był z Julką na sapcerku :-) a ja planowałam jak szafe wnękową zrobic w sypialni. Podłogi niedawno robiliśmy a mi sie znowu zmian zachciewa :-D. Tak mam jak tyle czasu w domu siedze

miłego wieczorku życzę

reklama
chyba za szybko się pochwaliłam :-(
a tak już fajnie było popołudniu ehhhh no, ale z 1 się ciesze je co 3- 3,5 godzinki z powrotem mniej, bo mniej, ale je....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry