• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam w czwartek,strasznie ten tydzień mi sie cięgnieeeeeee
dzisiaj tylko -7,ale straszna zawieja u nas jest,nigdzie nie wychodze z małą ,a sama do sklepu tylko wyskoczę
nocke miałayśmy dzisiaj nie za piekną,ale jakos powoli mnie to juz nie rusza

kotecek to co opisujesz moze wyglądać na ząbkowanie

reklama
Witam sie u mnie tylko 0 ,ale za to burza snieżna ,ze ze spaceru nici :wściekła/y:.Zaraz lece pozałatwiac sprawy a na 17 do fryca odstresowac sie troszkę:tak:. Byłam wczoraj chrzciny załatwic na wielkanoc i będę miec z głowy na szczęście gładko poszło hihihihihi
Ide poczytac co tam u Was i lece sie szykowac .Do wieczora:tak:

Witam sie u mnie tylko 0 ,ale za to burza snieżna ,ze ze spaceru nici :wściekła/y:.Zaraz lece pozałatwiac sprawy a na 17 do fryca odstresowac sie troszkę:tak:. Byłam wczoraj chrzciny załatwic na wielkanoc i będę miec z głowy na szczęście gładko poszło hihihihihi
Ide poczytac co tam u Was i lece sie szykowac .Do wieczora:tak:

ja tez na Wielkanoc zaklepałam,ale teraz mam mały kłopot z chrzestną,bo jest w ciąży:-(a to była nasza pewna osoba i nikogo wiecej nie mogliśmy wziąsć i teraz mam dylemat i mętlik

Hej!
Witam po przespanej nocy - Anton spał od 19 do 6.30:szok::szok: Ja obudziłam się wcześniej bo (.) dawały znać o sobie... Alec coś maruda mi synek. Aniela całe szczęście juz w pionie więc ją wypycham do przedszkola. Co do spaceru to ja marzę o takowym ale chyba bym musiała ulicami chodzić bo na chodnikach to tylko takie ścieżki odśnieżone dla "ludzia" jak to mówi moja Aniela a po bokach zaspy więc nie ma jak wózkiem tego spacyfikować...
Miłego dnia kobietki...

Hejka
Deli mam nadzieję że dziś już u Was lepiej będzie
U nas dziś -7 śniegiem sypie że hej więc spacer też odpada :dry: bu
Mju fajnie Ci Anton spał, ja się cieszyłam że Marcepan spał od 20 do 2 ale potem już kicha .. jak nie bączki to zębol go pewnie męczył i ranek już niefajny, ale się przyzwyczaiłam :>
Marcelowiec marudek, smaruję mu dziąsła dentinoxem ale nie wiem czy to coś daje biedaczek.
Kotecek - u nas tak się zaczęlo i wyszedł ząbek :-)
znikam trochę poogarniam w domu ze śpiewem na ustach oczywiście "żabka mała" bo wtedy marudek mniej marudzi ;-)

Czesc:-)
Widze ze pogoda w całym kraju taka sama, jakies sniezyce.A ja musze na zebranie do szkoły jechac. Mam nadzieje ze sie nie zakopie po drodze.
A Mikołaj to faktycznie juz chyba odpoczywa, bo cos listy nie działaja:-D

ja tez na Wielkanoc zaklepałam,ale teraz mam mały kłopot z chrzestną,bo jest w ciąży:-(a to była nasza pewna osoba i nikogo wiecej nie mogliśmy wziąsć i teraz mam dylemat i mętlik

U mnie chrzesną małej miała być moja kuzynka ale non stop to termin nie pasował to coś tam innego .W końcu sie wkurzyłam i ściagam druga kuzynke z Włoch cieszy sie jak nie wiem bo to inna kultura i bez łaski a co sie do niej do Wrocka najeździłam to koje

reklama
hejka
u nas też sypało, całą noc i cały poranek... ze spaceru nici a dla mojego rosołu ugotuje bo pewnie zmarznięty wróci z pracy...choć tylko -4 za oknem:sorry2:
mała mi padła więc mam chwilkę

Deli nie załamuj się, że Oliwka znowu mniej je. Może brzuszek boli. Grunt, że w ogóle je. Ucałuj ją od cioci.

Mewa jak ja doskonale rozumiem co masz na myśli. Ostatnio też miałam taki dzień, że spierniczyłam pare rzeczy i do teraz pluje sobie w brodę, ale już niczego nie zmianie. Polak mądry po szkodzie...
A gotowałaś w słoiczkach po obiadkach Adasia? Może one się nie dadzą przygotować ponownie?

Chogata jak ja bym sobie do fryca poszła....ach...a najlepiej na odsysanie tłuszczu:dry: To by mi jeszcze lepiej humor poprawiło. A tak muszę się pocieszyć pofarbowaniem włosów w łazience:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry