reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny jeszcze wtorkowo.

Gratuluję wszystkich sukcesów maluszkom i życzę zdrówka chorowitkom.
U nas coraz lepiej:) W końcu odzyskałam nogę! Zdjęli mi gips :) Jestem przeszczęśliwa. Nie mogę jeszcze biegać - ba nawet dobrze chodzić nie mogę ale jest już o niebo lepiej. Zakupiłam już taki stabilizator na kostkę i zapisałam się w kolejkę na rehabilitację ;) Oby do wiosny :)

Hania je też już coraz ładniej. Nie zjada jeszcze ogromnych ilości ale najważniejsze że nie ma scen dantejskich. No i witaminy udaje mi się jej podać - na łyżeczce. Aż sama nie mogę uwierzyć...
Nadal jesteśmy bez zębów. Hania prawie już pełza, próbuje tak nieśmiało. Ma za to sukcesy na innych polach - przemierza dywan turlając się a wczoraj próbowała otworzyć szufladę - trochę jej się udało... no i namiętnie czyta gazety - szczególnie interesują ją te nieczytane :)

Pozdrawiamy Was serdecznie - w powietrzu czuć już wiosnę ;))

Magda - z okazji urodzin duzo zdrówka dla całej rodzinki a co za tym idzie dla ciebie mało stresu a dużo spokoju!!!
a jesli córcia musi w szpitalu zostać to może mąż z nią niech zostanie???? z moim Karolem mąz zostawał...zwolneinei dostał

ja nie mam dziewczyny czasu pisać ale czytam na bieżaco, u nas kiepsko - Karol skończył antybiotyk ledwo sie wykurował a Bartek chory - od wczoraj na antybiotyku, dodając do tego ostatniego zeby mamy nieprzespane nocki i mega płacze:( no ale chyba to się w końcu skończy-taka nadzieją żyję...
dziś w nocy to krew się normalnie lała Bartkowi z tego górnego dziąsła gdzie się jedynka przebiła...chce jeść a biedak nie może - noc zapchany, zeby bolą...no i przez to niejedzenie przez ostatni miesiac tylko 300g przybrał - co prawda i tak waży 10280 no ale powienien w miesiąc troszke więcej...
i tak mi go szkoda biedaka bo się napłacze za wszystkie czasy teraz - strasznie kazde usypianie to kupa płaczu:( a dawanie leków już nie wspominam nawet:(:(:(

dobrej nocki wszystkim życzę!!!

witam sie wreszcie:tak::-) ostatnio amelka mnie totalnie wypompowuje hehehe pelza mi po calym domu i szuka co by zbroic - ojjj bedzie ciezko hehehehe;-):-D dzisiaj jak lapala za kable od tv powiedzialm ze nie wolno to sie rozryczala na calego:szok:maz jak wrocil z pracy i z nia siedzial to tez ryczala bo do kwiatka nie pozwolil podejsc i ziema sie bawic hehehe

zaczelam cwiczyc tak na powaznie(bez migania sie) te 6 wadera i powiem wam ze po 5 dniach mam 3cm mniej w pasie:-D:-D:-D:-D:-D

nie mam jak nadrobic zaleglosci niestety bo wieczorami padam na pyszczek a za dnia ostatnio ciezko czas zdobyc na posiadowki przed kompem ehhh coz zrobic:sorry2:

milej nocki zycze i znikam do wyrka papapaptki

Hej
a moje dziecko pluje...wytyka język i próbuje bańki puszczać. Normalnie cała opluta jest. A tak jej się to podoba, że zabawki poszły o odstawkę i tylko się tym swoim językiem bawi. :-D Jak tatuś z pracy wraca to mówię że córka opowiada jak tata samochodem jeździ hihi

Basiu biedny ten twój Bartuś:-( No bo żeby aż krew leciała...paskudnie. Ucałuj go w czółko od cioci.

Cześć :)
ja jak zwykle z pracy piszę :)
oj biedny Bartuś... się dzieciątka namęczą zanim wyjdą te zębiska...
Moja Zosia to już na całego się nam przemieszcza po mieszkaniu :) śmiesznie to wygląda bo zrobi 4 machnięcia nózkami i usiądzie bo się zmęzyła :D ale zawsze dojdzie do zamierzonego celu :) siada też na calego - tak fajnie z pozycji na czworaka :)
dziś przespała nam całą noc <szok> tyle że to tez będzie szok dla moich (.)(.)... mam nadzieję że mi nie explodują w pracy.... :|
jeszcze na szkolenie jakies jadę na 11 ale dobrze że tylko do 13 więc do pracy już nie wracam :) - bo pracuję od 7 do 14 przez to że cyckuję :)
oki to miłego dnia :)
skoczę jeszcze poszytać inne wątki i do pracy rodacy!

witam sie z rana:-D:-D:-D

Baska wspolczuje... duzo zdrowka zycze:tak:

moja cwana stanie tylko na czworaka zeby po cos siegnac i potem siada lub sie kladzie:dry:
ale przewaznie trzeba ja sadzac:-D ale lubi jezdzic poi calym lozku na plecach:-D
nauczyla sie krecic smoczkiem na lancuszku wiec co chwile oberwe lub sama sobie przywali:dry::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonko dzisiaj zrobie fotki bo na mojego m nie mam co liczyc:dry::dry::dry::dry:
a i tak musze bo dzis 7 miesiecy konczymy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam srodowo :tak:
Wszystkim chorowitkom zdrówka, zdrówka zdrówka!!!

A mi dziś smutno.... mój ma urodziny a jest tak daleko od nas....:-(:-(:-(
Karolinka tak szaleje, nie mogę jej nigdzie samej zostawić, czekam aż kojec przyjdzie co troszke odetchne.

Buziaki Wszystkim i miłego dnia :tak::tak::tak:

witam
i wszystkim zdrówka życzymy,ząbkującym aby szybko i bez płaczu wychodziły
Mika najlepszego dla męża:)
Efe ja pamietam jak moja w listopadzie miała zabawe jezykiem,a my z niej ubaw bo to śmiesznie wygladało
a ja dzisiaj od 6 na nogach,choc mała spała dłużej,ale mam jakis zakrecony dzen i ledwo dotarłam zeby choc tego posta skrobnac
a zaraz juz zmykam na spacerek

reklama
Witam sie z rana u mnie szaro -buro i też taki humor buuuuuuuuuuu.
Chorowitkom dużo zdrówka .
Ja koło 12 wybedę na spacer a jak na razie to uciekam na śniadanie.
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry