reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
a moje dziecko pluje...wytyka język i próbuje bańki puszczać. Normalnie cała opluta jest. A tak jej się to podoba, że zabawki poszły o odstawkę i tylko się tym swoim językiem bawi. :-D Jak tatuś z pracy wraca to mówię że córka opowiada jak tata samochodem jeździ hihi

Basiu biedny ten twój Bartuś:-( No bo żeby aż krew leciała...paskudnie. Ucałuj go w czółko od cioci.

Hehe efe moja tez pluje i to jak...:szok: tez cala opluta,a jaka zadowolona wtedy :-)

Dzien dobry
U mnie dzisiaj ma byc 14 stopni na plusie...hmm,ciekawe
teraz biore sie za sprzatanie bo nie moge juz patrzec na moje brudne podlogi i okna...:zawstydzona/y:
prasowanie tez czeka,w kuchni sajgon...
Lece bo malej cos sie nie podoba...
Milego dnia.

reklama
Witam,
wczoraj późno wróciłam i nie dałam już rady poczytać co u was.
Dzisiaj u nas pięknie słonko świeci wiec bankowo na spacer uciekniemy ale to dopiero ok. 12.

Baśka współczuje Bartusiowi takiego ząbkowania.Buziaczki dla niego od nas!
Basia wszystkiego najlepszego dla Oliwci! :-D
Mika wszystkiego najlepszego dla męzula. :-D nie smuć się jak wróci to nadrobicie :-D

Witam,
Pogoda do bani!

Duuuuuuzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

Mika ja tez Nel nie moge na minute zostawic bo wspina sie na wszystko co w zasiegu wzroku i wstaje:/ kupilam kojec juz z miesiac temu ale niestety jak tylko ja wkladam to jest ryk jakby ja ze skory obdzierali wiec 5 sekund w nim nie posiedzi:/ Cokolwiek robie w domu to tylko jak ona spi lub bawi sie w lozeczku.

Milego dnia pomimo pogody i dolow :)

Witam,
Nic mi się nie chce mam strasznego lenia. Oliwka poszła spać więc mam czas na poczytanie co u Was.
Basiu bardzo Ci współczuje, a szczególnie Bartusiowi. Maluch się strasznie musi męczyć. Całuski od cioci. Niech mu szybko przejdzie.
Efe jak moja tak robiła to w krótkim okresie pojawił się ząbek :-).
Basia dla Oliwii 100 lat :-)
Chogatko ja na spacerek około 12:30 :-) jeszcze zobaczę jaka pogoda.

A teraz mykam brzuszki robić ....

Aneczka gratki dla Julki

Witam kobitki:-)
U nas wszystko dobrze. Przepraszam ze nie pisze ale ostatnio mam duzo na glowie. Codziennie czytam co u Was wiec zaleglosci nie mam:-)
Dla wszystkich chorowitkow duzo, duzo zdrowka!!!!

Kochane co do diety, bo czytam ostro :-) nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie, gdzie mogę znaleźć co jest zakazane?
Bo co mogę w większości wiem, ale nie chce palnąć gdzieś gafy.

OKI JUZ MAM

Ostatnia edycja:
Witam

u nas 3 nocka z rzędu z jednym karmieniem:-D, a pierwsza bez wrzasków, tylko przy zasypianiu Kawaler testował mamusię. Mam nadzieję, że już będzie normalnie, jedno karmienie nocne mi nie przeszkadza.

Ranek był piękny i słoneczny, a teraz zaczął prószyć śnieg:baffled:, mamay sporo do załatwiania i nie chce się wyjść.
Byle do wiosny,
Zdrówka i ciepełka

Hej:-)Zaczynam pisac a tu właśnie Miłosz sie budzi:baffled:Pogoda do bani snieg pada bleee kiedy bedzie wiosna i znów nici ze spaceru bo dalej pokasłuje zakisze sie w tym domu:no:No i koniec pisania, wpadne pózniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry