reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

Baska zdówka dla Bartusia, biedaczek... niech te zęby szybko wychodzą i Bartuś odzyska dobry nastrój i apetycik :-)

Basia 100 lat dla Oli, moja tez dziś kończy 7 miechów :-D :-D ;-)

moja też uwielbia pluć, juz nieźle sie w tym wyćwiczyła. A najlepsze jest to że mamamamama mówi pięknie, a jak ją zachęcamy "powiedz tata" to pluje :-D

jak Niunia wstanie i zje to idziemy na spacerek a na razie ja lece sprzątać i obiadek szykować, chociaż mi sie nie chce...

reklama
Cześć!
Nie mam na nic siły ani ochoty:dry:
katar mnie męczy mój z pracy dzwonił że kiepsko się czuje.
Dziś nasza rocznica ślubu i spędzimy ją w łóżku-osobno bo nie chce żeby Tomka mi zaraził niestety wygoniłam męża wczoraj do pokoju obok tam zimnica no ale trudno.
Poczytam co u Was o nie poczytam kawaler się budzi:baffled:

Julcia, Oliwia, wszystkiego najlepszego słoneczka :-):-)
Malinka, oby Wam się zawsze układało, żebyście się cały czas kochali i szanowali:-):-)

Baśka, oj to się masz:-(. Nie dość że choroby, to jeszcze zęby tak paskudnie wychodzą. Zdrowiejcie w końcu, bo ileż można. Buziaki:-)

Najlepszego na 7 msc:-):-)
Dla niezorientowanych na bb mozna teraz sobie w profilu ustawic kolor BB na rózowy bądz niebieski, wchodzimy na profil i na dole po lewej stronie jest opcja bb dziewczynka i bb chłopiec.
Baska no przykro tak ci dzieciaczki choruja ale idzie wiosna a na wiosne musi być lepiej przegonimy chorubska wraz z zimą:tak::tak:
Malinka najlepsze zyczenia z okazji rocznicy!!:-)

dzień dobry :-)
nie mam jak pisać, bo mi Maja kima na rękach...
wszystkiego najlepszego Malinka :tak:
baśka dużo zdrówka dla was :blink:
basia gratuluję 7 miesiąca a aneczce kolejnego ząbka :tak:
do nas w końcu wiosna idzie, od razu lepiej :-D

a ja mam takie głupie pytanko-co robicie z dziećmi jak myjecie okna? grubo je ubieracie, dajecie komuś pod opiekę czy jak? ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry