• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oleńka ja wiem że on tam się pcha bo nawet krwiaczka małego miała rano. Tylko czekać aż mnie dziabnie przy jedzeniu...

Dobranoc już mówię, bo czas Chirurgów obejrzeć;)
Do jutra!

reklama
A ja się witam, mąż w pracy a ja prezentację właśnie robię.
Ale mam złe wieści dziś byłam w przychodni i moja dwójka ma zapalenie oskrzeli:-(:-(:-( Jula mi zaczęła wczoraj gorączkować do tego dziś rano doszedł kaszel z wymiotami:-(:-(:-( a Jasiek jak już nie kaszlał to solidarnie zaczął z siostrą:-(:-( Więc mają teraz ten sam zestaw leków, niestety nie odbyło się bez antybiotyku, jutro mamy jeszcze obiecane bańki.
Bilans marca:
-Jasiek - dziesięć dni w szpitalu, podejrzenie sepsy, czwarty tydzień na silnych lekach, drugie zapalenie oskrzeli w tym miesiącu
-Jula- niedoleczona angina, zastrzyki, paskudna infekcja żołądkowa na pograniczu szpitala, pierwsze w życiu zapalenie oskrzeli...
-4 stówy zostawione w aptece i szpitalu...
-od początku miesiąca zero spacerów z dziećmi
-i nie wiadomo ile do końca...
ech jak mi dzieci w ogóle nie chorowały to teraz nie wiem kiedy się ta nasza zła passa skończy...jeszcze ośrodek zdrowia jest na przeciwko placu zabaw i myślałam ze się poryczę jak zobaczyłam te wszystkie dzieci korzystające z pięknej pogody...jak dla mnie może wrócić zima byle tylko moje dzieciątka przestały chorować, teraz co chwilę któreś kaszle z pokoju i nawet nie wiem które:-(:-(:-(

magda to trzymam kciuki żeby zła passa przeszła i dzieciaczki szybko wyzdrowiały ,
kurcze dziewczyny też tak macie że was co chwila wyloguje przeglądam posty a potem np. pisze jakąś odpowiedż a tu chlast nie wyśle tylko pisze że jakiś błąd wystąpił i muszę się na nowo logować a potem nie chce mi się pisać drugi raz tego samego

Ostatnia edycja:
mi się nie wylogowyje tylko wraca na spis wątków

spadam spac kochane bo nogi w tyłek wchodzą a i plecy już bolą, no a jutro na uczelnie :-(

dobranoc, kolorowych snów!

Ostatnia edycja:
ja dopiero teraz sie witam bo nie miałam ostatnio kiedy zajrzeć

przyjechała już na swięta moja siora-chrzestna Małej i przywiozła jej śliczne ciuszki :-)

a ja latałam już drugi dzien po mieście w poszukiwaniu kurtki wiosennej dla mnie i dupa :-(. Albo nie ma rozmiaru, albo koloru albo mi sie nic nie podoba :no:

gratuluje zębolków
zdrówka dla choruszków Piwonii i Magdy
Efe gratki udanych zakupów!!

a wczoraj dziewczyny zamieściłyście śliczne zdjęcia kurteczek waszych pociech, tylko coś mi sie skojarzyło jak zobaczyłam kurtke Oliwii - ma strasznie duzo guzików a ja kiedys wyczytałam o dziecku które połkneło guzik od ubranka i się udusiło :-( więc Julii kupowałam ciuszki tylko na zamek lub zatrzaski. Pewnie przesadzam ale jakoś została mi ta historia w pamięci i nie moge się przemóc :zawstydzona/y:

dobranoc wszystkim

a ja nadrabiam i padam....Magda- oby wreszcie się skończyla ta zła passa u was!!! piwonia wam tez zycze zdrówka!!!
u nas codziennie 2 spacerki - ze 4h na dworze...no i problem taki ze psi na dworze a ja w domu potem nic zrobic nie moge:) nop ale wczoraj udało sie poprac firmanki i umyć okna, a dzis zaliczyłam spotkanie z dwoma kolezankami z bb :)

półpasca też przerabiałąm, ospą podobno do 9-10 mca życia dziecko nie powinno się zarazic bo ma prtzeciwciała

hejki!
ale śliczna pogoda!! szok normalnie :-)
Magda współczuję.. mam nadzieję że już niedługo wyzdrowieją Bąbelki i będziecie mogli się cieszyć z pogody:tak:
Piwonia Wam też zdrówka życzę!!!!!
A ja już w pracy witam się z anatolem w łapce :-p
ale mi Zosia wczoraj koncert wieczorem dała :-( tatuś poszedł na kręgle i my same zostałyśmy... i tuż przed kąpielą ni z gruchy ni z pietruchy Zosia zaczęła się drzeć... bo tego płaczem nie moża nazwać... :-( ale jak... nic jej nie pasowało... na chwilę w wanience ucichła i po chwili znów ryk :-( nie wiem co jej było ale wydaje mi się że ząbki bo popłakiwała w nocy jeszcze przez sen... i ma takie obrzmiałe dziąsełka na dole :-( bidulka:-(
mama dała znaka że Zosia już śpi sobie ;-) zasypia od razu jak ją przywieziemy i jak mama da jej troszkę mleczka :-) taki łakomczusiek się z niej zrobił że hoho :-) a cycki jakie jej rosną :-D będzie mieć większe od moich :-D
no dobra!!
miłego dnia!!!!! :-D

reklama
witam czwartkowo
pogoda śliczna i dzisiaj ma byc koło 17-18 stopni,a my:wściekła/y::wściekła/y: kurde w domku spędzimy,ażwyc sie chce:-(
takze spacerów wam zazdroszcze,wiem ze potem nadrobimy,ale teraz jest tak ładnie:-(
a wczoraj juz nie mogłam zaglądać bo nam UPC wyłączyli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry