reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I kto teraz powie ze nie ma nad nami jakiejs klatwy????????Robota sie przedłuzyła i maz nie przyjedzie az za miesiac. Zepsuł mu sie telefon i bedziemy bez kontaktu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie no ja juz dalej nie moge co sie do chol****** dzieje

Witam,
Brakło mi neta od wczoraj do dziś i nie mam jak nadgonić czytania :-(
Efe bardzo mi przykro. Moja się dobiera do szelek sama już, ale mam blad jak Kasia i nie ma jak wyjść. Na pewno jej nic nei będzie, ale strachu się na pewno sporo najadłaś.

Kasiu bardzo mi przykro Zrób jakieś czary mary, bo się coś was mocno uczepiło.

Jakubka dobrze, ze Tomeczek tak dobrze to zniósł

no i dalej jużn ei wiem co u was... może nadgonię jak Oliwkę położę, bo za dnia nie ma szans pzry niej. Mały łobuz mi rośnie. Chodzi wszędzie ... gada jak najęta (po swojemu) ... wymusza ...

Gabrysia broi aż miło się na nią patrzy. I to prawda że dzieci szybko zapominają. Już siedziała w krzesełku i zjadła ładnie. Ufffffffff

Kasiu jak jest praca to dobrze. A telefon jakiś pożyczy albo kupi używany. Jakoś sobie poradzi. A ty jesteś silna babka i dasz radę. Z Matim na pewno będzie lepiej. Wierzę w to. No ale może poczytaj o odczynaniu złych uroków, bo faktycznie coś jest nie tak. Może zabobony ale kto wie, kto wie...

kasiu współczuję tego pecha, ale to na pewno się kiedyś skończy
jakubka, super że juz po wszystkim i Tomeczek bryka ;-)
efe, wiem co przezywasz i Gabi na pewno o tym zapomni, a guz niedługo zniknie
a co do krzesełka właśnie tego pepe, co ma kasia, efe i m.in. ja, to kuzynka tez je właśnie posiada i kiedyś też nie przypięła córki pasami, tylko założyła sam blat i dziecko wypadło, bo te zaczepy dobrze nie trzymały blatu, dlatego ja bym polegała tylko na szelkach...
ja już po dentyście i okazało się, że mam do leczenia zęba kanałowo, więc już najgorsze za mną, ale czeka mnie jeszcze jedna wizyta i portfel chudszy brrrr
lecę kąpać Maję, wpadnę później ;-)

ja juz Ale nakarmiłam i poszła dziewczynkom bułkę podjadac,spryciula jedna
zaraz ją wykąpie,bo meza nie ma wiec musze sama to zrobic dzisiaj,a potem pójdzie spać i w końcu bede mieć spokój
powiedzcie mi czy jak karmie mogę wypić wapno bo juz nie daje rady tak kicham i wierci mnie w nosie okropnie,aż oczy łzawią

reklama
kurde musze sobie zapodac,bo juz nie daje rady
wypije to słabsze co mam,a nie to co mam dla alergików bo tamto ma dodatkowy składnik
a zeby isc do alergologa to musze miec skierowanie,a potem termin ustalic,chce to na spokojnie bo i tak w tym roku juz zapóźno na odczulanie jest dla mnie,ale choc leki by mi przepisała na teraz a zimą zacznę sie odczulac

mała w końcu padła i mam spokój

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry