reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rubi- fajny konkurs bo glosowanie polega na kliknieciu, bede klikac raz dziennie :-)
Efe- no to sie strachu najdlas, niestety z dziecmi sekunda wystarczy do katastrofy, dobrze ze na guzie sie skonczylo, caluski dla Gabi!
Kasia- dobrze ze praca jest! telefon jakos maz skombinuje, a Mati lepiej sie czuje?
Deli- no to samo u mnie, wszedzie sie przemieszcza, gada i spiewa nawet na spacerach, wymuszac zaczal placzem- czas na wychowywanie mlodego czlowieka nadszedl
tez moge siasc do kompa jak spi bo sie inczej nie da
Mika- no u nas tez od jakiegos czasu to nie zmiany pieluszki tylko walka zeby sie nie wyrywal, zwykle daje mu jakies pudelko, krem czy cos innego i sie tym zajmuje na ta chwile
Jakubka- dobrze ze Tomeczek tak dobrze zniosl pobyt w szpitalu
Andariel- no to dzielna Ninka, daj znac jak wyniki wyszly

witam dziewczyny tak wogole
zmeczona bo mlody przeskoczyl swoja druga drzemke okolo 3ej i byl masakrycznie marudny przez ostanie 2 godziny, ale juz spi maluszek wiec ja z kawa Inka tutaj :-) a nie wie ktoras jakie liczby sie wylosowaly w Lotto dzis? bo przy kumulacji zagralam ale przegapilam losowanie?

reklama
Mewa tu napewno znajdziesz WYNIKI LOTTO - aktualne wyniki: Lotto, Mini Lotto, Multi Multi, Joker

a mojej ta wysypka nie zeszła i myśle jednak ,ze to nie jest od jajka
wiec czekam kiedy zejdzie i sprawdze najpierw z pomidorkiem,a potem za jkaiś czas z jajkiem

dzisiaj dowiedziałam sie ,że dobra koleżanka z innego fora bedzie miała trzecie dzieciątko,ma juz dwóch synów wiec trzymam za nia kciuki,zeby miała córeczke tym razem,wogóle na tamtym forum sie śmiejemy,że zapanowała moda na nim na trójeczkę,wiekszosć juz ma

Ostatnia edycja:
ja zwariuje z nerwów. Mati spał sobie na krótkim rekawku dosc cieplo w pokoju i odkryty był. Nagle zaczął płakac i sie trzaśc jak galareta. A goraczki niby nie ma za wysokiej. Myslicie ze zmarzł. Ja sfiksuje podczas tej choroby juz mam schizy ze sie odwadnia, mało siusia mimo ze probuje go poic.

Mewa zaczekaj lepiej z trójka najfajniej jest jak sa zdrowi ale jak choruja jest meksyk

Kasia- nie wiem jak male dzieci reaguja, moze dla Ciebie jest cieplo a dla niego nawet z mala goraczka nie?
spokojnej nocy zycze i nie fiksuj
powinno byc coraz lepiej

ja tez sie zbieram
moze cos zjem dobrego
dobranoc wszystkim

Witam,
zostawić was na 1 dzień to tyle do czytania ze sozk:-)

Kasiu co do męża to najważniejsze, że ma prace i z tego należy się cieszyć. Telefon sobie jakiś załatwi, a że go tyle nie będzie...no cóż wiem co to znaczy, no ale damy rade kto jak nie my kobiety:-) A co do Matiego....może go ubierz troszkę cieplej. Moja babcia zawsze mówiła, że jak dreszcze są to temp. rośnie wiec kontroluj. Ale jakby się sytuacja nie zmieniała to dzwon po pogotowie to najbezpieczniejsze wyjście.
Jakubka fajnie, że już w domu jesteście!
Efe no to się najadłaś strachu! I dobrze, ze tylko na tym się skończyło.

Zocha spała dziś 30 min. przez cały dzień i wykończyła moją babcię:szok:
Ja też jestem zmeczona wystałam się ze 4godz. a z moimi obolałymi plecami to tak cieżko było. Ból mi w noge wchodził.
Ostatnio Zośce zakupy porobiłam na allegro. Dziś przyszły bodziaki(7szt.) pajace(3szt.) topy(2szt.) i w gratisie dostałyśmy rampersa więc banan na buźce jest:-)

Iwona jak bym miała za troje wziąć odpowiedzialność to kiesko to widzę.
Zwłaszcza po dzisiejszym dniu:(

Mała poszła w końcu spać ale ponad godzinę marudziła i się kręciła. Dałam jej paracetamol bo to może głowa ją boli.

Już się pożegnam bo emocje mi schodzą dopiero.
Wstawię wam jeszcze mordkę z guzem moją. Kiepskie światło i może nie widać ale guz jest na bank:-(

Kasia mi przy stanie przedgorączkowym jest zawsze zimno. Moja to odktywacz pospolity więc nadal śpi w pajacu.

Ostatnia edycja:
na pierwszym słodko z tą kitka wygląda,a guzik jest malutki i zobaczysz szybko sie zagoi,altacetem mozesz jej posmarować
ja tez spadam do wyrka,bo sie zakicham na śmierc,tak mnie wierci w nosie dzisiaj
Kasia ja moge nie miec gorączki lub mieć bardzo niska i dostaje takich drgawek strasznych
a równie dobrze to mógł być jakis koszmar zwiazany z bóle i stąd te drgawki
nie martw sie bedzie dobrze,nie potrzebnie sie denerwujesz zobaczysz głowa do góry i niedługo may bedzie znów zdrów jak ryba

No Efe nie jest tak strasznie!!A i Gabi wyglada na calkiem zadowolona i juz nie pamieta!!!
Masz racje mi tez chłodno jak mam temperature nawet niewysoka, moja wina teraz spi w sweterku przebudza sie bo go boli ale nie trzesie. Na schizy jutro pojenie co pól godziny, a jak mu przejdzie z racji ze nie karmie juz strzele se piwko;-)
Dominiczka jeszcze raz :-)

reklama
Kasiu nie ma za co:-) polecam się na przyszłość:-D
Dobrze, że Mati sie już nie trzęsie.

Efe nie jest tak źle, ja tam guza nie widze tylko przepiękną buźkę z zarabistym kucykiem(nie mogę się doczekać kiedy Zosi będe mogła takie wiązać).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry