reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej.
Moje dzieci cud sie bawia to mam chwilke zeby napisać.
A wiec noc bez zmian co chwila sie przebudzał z bólu ale szybciutko zasypiał wiec ja znów nie bardzo pospałam. no ale trudno, grunt ze on sie wyspał.Chyba troszke pogodził sie z pojeniem ze strzykawki obudził sie tak spragniony ze nawet zbytnio nie protestował. Dzis pojenie co godzinke. Trudno musze wytrzymac i on tez zawsze to lepsze niz szpital.
dzis zyje nadzieja że poczta nie zawiedzie i dostaniemy syropek

Co do upadków przykro mi dziewczyny ale niestety dziecko tez uczy sie na błedach. bedzie troche tych upadków tyle ze my musimy je minimalizować.

Rubi głosik oddany. Kawke pije ale pewnie juz swoja wypiłas;-)

Efe trzymam kciuki za dziadka zeby bezpiecznie wrócili rodzice i aby go wypuscili

iwonka kuruj sie

reklama
Kasia :-) to Ty pewnie juz swoją wypiłaś...ja dopiero zaczynam...no ale taką mam córeczkę :-)

a w ogóle to zapomniałam wczoraj napisać że mi się starsze dziecko spiekło na raka...:-( mieli na wycieczkę do lasu jechać a ten spalony jakby na plaży się smażył :-( całe karczycho, ręce, buzia i najgorsze...uszy :-( bo miał czapkę z daszkiem... dziś mimo ze słońca nie ma i się deszcz zapowiada to dałąm mu kapelusik...ale marudził...że to babskie...zaczyna się...

co jest najlepsze na takie oparzenie słoneczne??? ja na słońce nie wychodzę bo mnie zaraz głowa boli i nie mam nic w domu....trza coś będzie zamówić...

Rubi bephanten jest dobry
Mati narazie nosi kapelusze no ale on jeszcze nie kumaty
Fakt kawe wipiłam Miłosz polubił zwiedzanie podłogi tylko trzeba uwazac zeby nic ze smieci na nim nie było bo wciaga jak odkurzacz

a ja wypiłam łyka kawy i się babsztyl obudził ale ją jeszcze dałam radę ululać :-) zobaczymy na jak długo...

Efe ;-) ochraniacze jeszcze są ;-) aaa... właśnie - czy ja Wam pisałam o zestawie ochraniaczy za 5 zeta? w KDC są - "Zabezpieczenia do mebli" - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 5 zł (cena rynkowa: 16.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... co prawda za przesyłkę płaci się 10 zł ale ja wczoraj kupiłam 2 zestawy po 4 narożniki - jeden kosztował 6,90zł a drugi 5 zł... a w tym zestawie i zaślepki do gniazdek i blokady na drzwi są :-)

Kasia ;-) u mnie największa masakra jest w kuchni bo jak mąż tam wejdzie to narozlewa, narozsypuje i w ogóle...a Monia jak rasowy odkurzacz - zbiera wszystko :-D :-)

Witam się i ja:-D
My dziś wstałyśmy o 8.30 :szok: i nie wiem jak to będzie dzisiaj ze spaniem w ciagu dnia...

Piwonia kuruj się! Może tantum verde??abo bioparox??...
Kasiu dobrze, że Mati chociaż przespał noc. Mam nadzieję, że juz teraz będzie coraz to lepiej!

Zmykam zjeść śniadanie jakieś:-)

reklama
Rubi wkurzę się to sama kupię tylko bym jeszcze na coś się u nich skusiła skoro mam płacić 10zł za przesyłkę:-(

a NA OPARZENIA to mi fenistil źel pomagał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry