reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
byłam w aptece po jakieś leki bo czuje sie makabrycznie,lej sie z nosa jak z kranu w gardle drapie,ale niewiem czy to przeziębienie czy tak silnie sie alergia odezwała,bo naokoło mi trawy koszą,a ja mam na nie uczulenie
ja na oparzenia mam TermCool,ale wiecej w sumie Fenistilu stosuje

reklama
cześć dziewczyny :-)
ja już chatkę posprzątałam, śniadanko zjadłam, tylko się jeszcze nie umyłam, bo Maja mi staje przy łóżeczku i nie mogę jej zostawić samej, a spać czort mały nie chce :wściekła/y::-D i w dzień coraz rzadziej pije mlesio z cyca, za to na wieczór czy nad ranem to nie pogardzi :tak:
kasiu, mam nadzieję że z Matim będzie już coraz lepiej i syropek pomoże
piwonia, dużo zdrówka życzę
dominiczka, u jakiego sprzedawcy kupowałaś ubranka? może ja się też skuszę ;-)
poczytam co tam u was, do później

no syropku daj rade, czekamy na efekty!!

Rubi, ja tez chciałam kiedys kupić te zabezpieczenia do mebli w KDC ale opinie o nich są złe, daj znać jak ci przyjdą czy pasują i w ogole:-p

Efe, a ty mysle ze spokojne wyszukasz cos jeszcze zeby kupić u nich za jedna przesyłką, mają sporo różnych pierdołek do kuchni itd. I np. książeczki dla dziecki mają fajne i tanie - z dzwiękami i twarde, moja je szczególnei polubiła coś;-)

Dominiczka, sliczne te body nr 5;D

fajne sa te bodziaki, my mamy wzór nr 1 i się dobrze sprawują po praniu

Jakubka dobrze, że już po - przeżyłaś ciężkie chwile, ale już jest po wszystkim!!!

Kasia oby syrop zadziałał błyskawicznie i się chłopaczek nie męczył już dłużej!

Efe jak pomyślałam o wypadającej z krzesełka Gabi to mi ciary na ciele wyszły... ale widzisz, na Twoim strachu i guzie córy się skończyło, na szczęście; niestety guza na fotach nie widzę, ale za to jaka fajna buzia i kita! :)

Piwonia Wy to się macie z tymi choróbskami, jak nie urok to... przemarsz wojsk...

Witam
Ja dzis mam dzien wyjety z zyciorysu-znow migrena mnie dopadla...ale tak dawno juz sie nie meczylam jak dzis....wrrr,co zjem od rana to zaraz poleci ze mnie spowrotem,a lepetyna zaraz mi peknie,tabletki bralam ze dwie,ale co z tego jak tez polecialy....znalazlam w lodowce czopki od wymiotow "Torecan",ale tez cos nie dzialaja...juz 2 godziny ,a ja dalej wymiotuje...wrrr....juz mam dzis dosc,a tu jeszcze zajmój sie Karolina,jak ona spala to i ja kimnelam....ale teraz to juz od 20-stej mnie bedzie meczyc.....
Wiec tyle dzis odemnie............
Nic nie czytalam ,tylko ta strone,bo nie dam rady........Kasiu,niech dzieciaki zdrowieja...Iwonko u was tez ,wracajcie do zdrowia szybciutko.......dla reszty pozdwowki...........

anet ;-) wspólczuje :-( znam ten ból :-(

dominiczka ;-) zakupy Ci się udały :-) ja szukam bodziaków z zapięciem przy szyjce - ne przepadam za tymi zakładkami które się czasem tak rozciągają że Monia ma dekolt po cycki :tak:;-)

kulki na naroznikach nadal są :-) podobają się młodej i specjalnie za nie chwyta jak wstaje :-)

aha..mam pacyfikatora dziecka :-) dałam jej dmuchany ryż i tak się zmęczyła zbieraniem ziarenek ze śpi jak prawdziwy aniołek ;-)

a mnie sie usnęło z Alcią i kawa mi wystygła,buuuu
wstałam z dreszczami wiec super sie zapowiada,a jutro miał byc wyjazd do Krakowa:(
mam nadzieje do jutra mi deczko przejdzie

reklama
Witam

Kasiu, trzymaj sie, biedny Mati, modle sie by syropek szybko pomógł i skonczył sie ten koszmar...
Iwonka jak sie czujesz??
Anet, biedulko a Ty jak się masz?

Ja dzis padnieta, byłam na zakupach i na 3 razy do domu wchodziłam:szok: a ciesze sie bo kupiłam wreszcie porządny kubeczek dla małej i o dziwo umie pic ze słomki, odrazu cały kubeczek herbatki wypiła :-D
Mała juz spi też padnieta po całym dniu dzikowania.... teraz relaks...:cool2:

a jutro mam małe przemeblowanko w pokoju oj będzie jazda :confused2:

Rubi, też nie przepadam za takimi bodziakami, nieraz sie nadziałam już i nie kupuje, czasem tak się rozciagną że aż z ramion spadaja...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry