reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
my dopiero wstałyśmy i zaraz lecimy do babci bo musze do lekarza po recepty lecieć.

Efe my mielismy robioną kuchnię na zamówienie. Gościu przyjechał wymierzył, wycenił, my wybraliśmy z czego, od doradził co gdzie itd. Suma sumarum zapłaciliśmy przawie 7tys. za same szafki (a kuchnia ma 2,5x3,5....4,5 mb szafek). No ale inny nam powiedział ponad tysiąc wiecej za takie same.
I taie moje uwagi, jak będziesz mieć pomieszczenie gospodarcze to tam zrób pralke i suszarke aut. nie bedziesz sie musiała martwić gdzie pranie porozwieszać. Jak się ma duzą kuchnię to warto mieć dużą zmywarkę(60 cm) z wkładem 1/2. Podłączenia i tak pewnie po roku jak przyjdzie szafkarz to bedziesz musiała przerabiać:-) bo i Tobie sie koncepcja zmieni a i on Ci rozjaśni pare spraw. Że to nie może stać koło tego, że będzie lepsze dojście itp.
A co do szafek z Ikei...też kiedyś myślałam, że jest tam tanio...natomiast jak się zagłębiłam w szczegóły to za listwe osobno, za coś tam osobno i te koszty rosną i rosną:-(
Ten gościu co mi robił szafki to ma nawet swoją stronę meble kuchenne na zamwienie Radom MEBLODOM meble dla domu
Jak wróce wieczorkiem to poszukam z kąd można sobie czerpać inspiracje:-) no bo ceny w tych salonach są zabujcze(bynajmniej dla mnie).

reklama
Dzięki Kasiu że przypomniałaś bo mnie skleroza dopadła straszna. Czytam kiedy indziej piszę wam kiedy indziej i się wszystko ładu nie trzyma, ale jak bym miała tak skrupulatnie to by mnie tu w ogóle nie było.
Moje słonka się pospały. Okna w domu pozamykane. dziecko śpi w samym pampku po kąpieli w baseniku na balkonie. A ja zjadłam śniadanie i wzięłam chłodny prysznic i do 18 się z domu nie ruszam.
idę zrzucić fotki foczki mojej to się wam pokażemy;)

Dominiczka dzięki za linka:)

Ostatnia edycja:
No właśnie powinno być taki napis że się głos oddaje ale kurczę nie ma! I ja już nie kumam o cokaman?!
Laski wystarczy odswiezac strone ze zdjeciem owego policmana i glosy same sie doliczaja. efe tylko ty mu powiedz ze ja licze ze od teraz bede miec wtyke w policji;-)
wrocilam z zakupów tragedia dobrze ze sasiad kochany auto pozyczyl bo by masakara byla
Dominika recepta zadziala dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie dziewczyny;-)
Ale cudowana pogoda!!! do południa byliśmy nad rzeką, potem Jasiek spał 2,5 godz a teraz zjemy obiad, poczekamy na tatę i idziemy na basen:tak::tak:
tylko muszę jakieś pływaczki skombinować, mam co prawda kąpielówki z mothercare ze ściagaczami i taką fajną frotą w środku, tylko nie wiem czy to u nas na basenie przejdzie....Macie jakieś doświadczenia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry