rubi
wakacyjna mama ;-)
Azorek :-) moja czasem też sie tak ufajda ;-) raz miała nawet włosy.... ale to tylko wtedy gdy rąbie na siedząco :-) poza tym ostatnio pora kupy przypada na poranne posiedzenie nocnikowe co sobie chwalę szczególnie teraz po zabiegu :-)
andariel :-) moja spała dziś 2 razy - raz 45 minut a potem godzinkę.... ale jak siedziałam w poczekalni do urologa to mnie skręcało...tak bezczynnie siedziec to ja juz nie umiem :-/ zeby jeszcze tam jakiego kompa z dostepem do netu postawili ;-) i pewnie nie byłoby kłopotu dorwac sie do tego kompa bo do urologa to głownie bardzo starsi panowie czekają :-) no i ja
:-)
efe :-) Gabi cudna z tymi kitkami ale nie wstawiaj wiecej takich fot!!!! ja tez chcialabym zeby Monia takie kitki miala....wloski są, gumeczki są ale Monia zrywa je z głowy i chce konsumować... czapeczki bez łańcuchów tez odpadają :-( buty, skarpety...co się da to zdejmuje :-/
andariel :-) moja spała dziś 2 razy - raz 45 minut a potem godzinkę.... ale jak siedziałam w poczekalni do urologa to mnie skręcało...tak bezczynnie siedziec to ja juz nie umiem :-/ zeby jeszcze tam jakiego kompa z dostepem do netu postawili ;-) i pewnie nie byłoby kłopotu dorwac sie do tego kompa bo do urologa to głownie bardzo starsi panowie czekają :-) no i ja
:-)efe :-) Gabi cudna z tymi kitkami ale nie wstawiaj wiecej takich fot!!!! ja tez chcialabym zeby Monia takie kitki miala....wloski są, gumeczki są ale Monia zrywa je z głowy i chce konsumować... czapeczki bez łańcuchów tez odpadają :-( buty, skarpety...co się da to zdejmuje :-/

....wiec moge ci troszke podrzucic
daj znac tylko czy slodkie czy slone