rubi
wakacyjna mama ;-)
a ja klikam w tego biednego Stasia i nic...ciagle 167 głosów a ja go całego juz obklikałam...
byłam u urologa... kamien do rozbijania ale oczywiście nie teraz bo karmie...takie to ponoć przyjemne ze bez silnych p/bólowych leków ni dy rydy a jak karmię to mogę tylko paracetamol...
ehhh...jak mnie kolka chwyci to mam na ratunkowy na zastrzyk przyjechac ;-)
no i oczywiście mialam pecha....zgineły moje wyniki badan - usg i rtg... znaleźli tylko badania moczu...reszte drukowali na nowo :-)
Monia była nawet grzeczna i babcia dała radę :-) ale już z usypianiem afera...moja mama na rękach nie da rady więc próbowala w wozku ale tu panna M nie podjęła współpracy...
dzieczyny.... dzięki za głosiki dotychczas oddane na mojego Aniołka (taaa....niech bedzie ze to Aniołek
) od jutra rusza nowa edycja konkursu i dopiero od jjutra mamy tak na prawde szanse na dobre miejsce...ponieważ mam już chustę i tkaną i elastyczną to przydałaby mi się nagroda za 3 miejsce...bardzo więc proszę o głosiki na Monię ;-) dziennie z jednego kompa można oddać 1 głos :-) z góry bardzo dziękujemy :-) ;-)
PS. link do fotki w sygnaturce :-) senkju
byłam u urologa... kamien do rozbijania ale oczywiście nie teraz bo karmie...takie to ponoć przyjemne ze bez silnych p/bólowych leków ni dy rydy a jak karmię to mogę tylko paracetamol...
ehhh...jak mnie kolka chwyci to mam na ratunkowy na zastrzyk przyjechac ;-)
no i oczywiście mialam pecha....zgineły moje wyniki badan - usg i rtg... znaleźli tylko badania moczu...reszte drukowali na nowo :-)
Monia była nawet grzeczna i babcia dała radę :-) ale już z usypianiem afera...moja mama na rękach nie da rady więc próbowala w wozku ale tu panna M nie podjęła współpracy...
dzieczyny.... dzięki za głosiki dotychczas oddane na mojego Aniołka (taaa....niech bedzie ze to Aniołek
) od jutra rusza nowa edycja konkursu i dopiero od jjutra mamy tak na prawde szanse na dobre miejsce...ponieważ mam już chustę i tkaną i elastyczną to przydałaby mi się nagroda za 3 miejsce...bardzo więc proszę o głosiki na Monię ;-) dziennie z jednego kompa można oddać 1 głos :-) z góry bardzo dziękujemy :-) ;-)PS. link do fotki w sygnaturce :-) senkju
To do niej nie podobne!