• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ello :-)

Monika śpi... dałam jej nurofen na wszelki wypadek żeby nas gorączka w nocy nie zaskoczyla...
mamy chyba problem z mlekiem z butli...nie chce kleiku :-( tylko (.)(.) się liczą...

aaa...pisałam ze mnie lekarka lekko objechala ze takie stare dziecko jeszcze karmie piersią??? ze zaburzam jej chec do picia czegoś innego niz mleko...ehhh...ja niedobra...

Aga_Irlandia :-) gratki dla małej Irlandki :-)

ja tam sie w facebooka nie zamierzam bawic... we wrzesniu wracam do pracy i czasu mi tylko na BB wystarczy ;-)

OK...spadam do wyrkowa :-)

kolorowych i 3D

Że co?? Że stare dziecko??? ja moja Natę karmiłam ...20 miesięcy...

Synek znajomej (miał wtedy jakieś 3-4 lata) widział kiedyś jak karmię Natę i spytał mamę dlaczego ona go już nie karmi piersią. Znajoma na to:
- Bo jestescieś już na to za duży.
Na to mały filozoficznie:
- Hm... noo taaak. To by juz było jak sex.. :szok::tak::-)

Jaki z tego morał? Dzieci wiedzą więcej niż rodzice śmią dopuścic do własnej świadomości;-)

Aga, no to mamy jakieś 8-9 kg polskiego obywatela mniej..;-)

Dobrej nocy mamuśki:-)

Ostatnia edycja:
No ja też już mówię dobranoc. Jeszcze mam 1 pranie do powieszenia. A jutro rano muszę wstać i zacząć coś nas pakować bo nic jeszcze nie spakowałam bo przeraza mnie ilość rzeczy jaką mam zabrać....nie wiem od czego mam zacząć...

Dominiczko możemy sobie ręce podać bo ja też jeszcze nie zaczełam i nie mam planu jak to zrobić... nie cierpię się pakować, a teraz z malutką to już w ogóle sajgon będzie! i też czekam na koniec prania i muszę je wywiesić:)

a tak w ogóle to tak: wyruszamy jutro po kąpieli małej, jedziemy do nas do Gorzowa, a stamtąd nad jeziorko na tydzień; drugi tydzień nad morze no i wracamy:) nie wiem czy jutro uda mi się zerknąć na bb, ale się postaram; bo już na urlopie to nie będę miała neta, niestety;

dzięki :) mam stracha, bo to pierwszy dalszy wypad z malutką;
pranko wywieszone (już mnie komarzyska zdążyły pociąć podczas tej czynności), zmykam zatem :) dobranoc!

bry ;-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dopiero wstałyśmy ;-) pierwsze otwarcie oka o 7:47 nastąpiło :-) a spałyśmy od 3:00 tylko ze....Monię miałam w łóżku...:-/
pierwszy raz... trochę połamana jestem, R omalo z łózka nie został wypchnięty ale się wyspałam i miałam nawet sny!!!
głoopie strasznie...np. ze przez powodz wypłyneły zwłoki ofiar katastrofy w Smolensku (przeciez oni pochowani w Polsce, kazdy gdzie indziej), ze się Jarosław zgubił ale odnalazł się w Opolu z wąsem i brodą...wyniki wyborów mi sie nie sniły ;-)

wczasowiczkom życzę udanego wypoczynku, mało stresu przy pakowaniu, opalenizny ładnej i grzecznego dziecka (tego mniejszego i tego...dorosłego czyt. faceta ;-))

pozostałym miłego weekendu ;-)

do potem - teraz ide montować jakąś kawkę :-)

reklama
Hej
Rubi alez miewasz sny:szok:Mnie tam ostatnio nic sie zbytnio nie sni a jak juz to mam sny 5minutowe
Jak ja wam zazdroszcze mozliwosci na jakies wakacje wyjazd. Tak bym chciala zabrac gdzies dzieciaki a nie mam jak:-(
Rubi jak goraczka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry