Witam,
matko kochana zostawic was na 2 dni to pół dnia teraz bede czytać:-)
Andariel dobrze będzie! Tylko musisz zwracać barzdo uwagę i czytać składy bo czasem by człowiek nie pomyślał a tu w składzie mleko. A i moja Zosia też lubi pepti, nie było problemów nawet na początku.
Aga rób tak jak mówi Ci serce, a i tak jesteś bardzo dzielna i Franula też! Ja nie wyrzymałabym nawet chwili na takiej reh.
Matko dziewczyny Zocha mi wczoraj spadła z przewijaka!!!

Mamy przewijak na komodzie, a ze okazało się, że spodenki są za małe to schyliłam się po drugie a ta usiadła i zaczęła mnie po głowie kopać i nie wiem jak to się stało, że fiknęła.:-

-

-

zawstydzona/y:Spadła na mnie, a potem częściowo lekko na podłoge i na otwartą szuflade

:-( A najgorsze przeżyłam jak zobaczyłam krew u niej w buzi! Już chciałam z nią do lekarza jechać, ale jak się uspokoiła to się zaczęła śmiać więc jej zajrzałam w buźkę, to sobie uszkodziła dziąsełko między górnymi jedynkami

:-( Jestem na siebie wściekła do tej pory

A dopiero co sama się wymądrzałam...ehhh życie.
Ale całe szczęście wszystko jest ok.
Nocowałyśmy u teściowej bo jak byłyśmy z mamą na zakupach to ją połamało i musiałam się nią troche zająć, dziś też ją do lekarza zawiozłam itd. Później z teściową na wieś do jej mamy, jak wróciłam wreszcie do domu to cały czas piore bo przecież wszystko brudne a w niedziele nad ranem wyjeżdzamy. Choc nie wiem jak to będzie bo moi rodzice oboje połamani