• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia :-) mi też sie wieki nic nie sniło bo jak sie sypia w sesjach po 1,5-2 godziny to nawet jak sie cos śni to człek tak zrypany ze nie pamięta...

gorączki w zasadzie nie ma...w nocy tez nie było... :-)

a wakacyjne wyjazdy... tez nie dla nas :-( z Jaśkiem nigdzie nie byliśmy a ma juz chlop 5 lat

reklama
Hej
Wczoraj wróciliśmy tak padnięci z maratonu sklepowo-basenowego że nie miałam siły nic pisać. W ogóle troche cięzko nam było się z czasem wyrobić i dość późno byliśmy w domu, a w efekcie wszystko się nam przesunęło, tj kąpiel i kolacja dzieciaków. No i w efekcie Jula poszła spać grubo po 10, ja do 3 lepiłam rogaliki na Julkowe urodziny a mąż rano zaspał do pracy...kurcze trochę niefajnie bo właśnie stara się o podwyżkę a tu taki klops.....Za to ja dostałam ekstra pieniądze ze szkoły, niedużo bo niedużo ale zawsze coś:-):-)
Także dziś daję se spokój z wypadem nad rzekę i zostaję w domu coby trochę posprzątać jak Jaś pójdzie drzemać.
A teraz idę zagotować po raz 7 wodę w czajniku - może tym razem uda mi się wreszcie zrobić kawę:sorry2:
Miłej soboty życzę!!

Aha no i dziękujemy za wszystkie życzenia urodzinkowe. Naprawdę jak patrzę na moją córę to nie mogę się nadziwić jaka jest duża mądra sprawna wygadana samodzielna....a jeszcze tak niedawno była malutkim szkrabikiem spindrającym się po moich nogach - o jak właśnie Jaś w tej chwili;-);-);-)

Hej!!
U nas gooorąąąąąąąąącooooooooooooo!!!!!
Mały ma nalaną wode do basenu i stoi na słoneczku i się grzeje,jak bym strój miała to bym z nim się kąpała:-D
Dominika współczuje stresu,dobrze że małej nic się nie stało!
Dziewczyny spakujcie wszystko żeby niczego nie pominąć!Życze udanego wypoczynku!!!
Rubi dobrze że Monika już gorączki nie ma!

witam i wyjeżdzającym przede wszystkim pogody i udanego wypoczynku
jak nam sie uda to moze za tydzień wyskoczymy gdzieś,ale na razie jest to pod dużym znakiem zapytania,a bardzo bym chciała oderwać sie od codziennosci bo mam dość
a dzisiaj w planach mamy jechą nad wode,ale dopiero po obiedzie
wiec miłego dnia dla wszystkich

witam:dry:
pol nocy nie przespalam:dry::dry::dry:
zahaczylam wczoraj o krzeselko do karmienia od malej i zrobilam sobie kuku w palec u nogi:baffled::baffled::baffled:
ani stanac ani nic... wczoraj to myslalam ze mojego zagryze z bolu... stwierdzil ze jak mi nie przejdzie to pojedziemy do lekarza:dry:
przeswietlenia mi nie zrobia:dry:
ale masakra ani chodzic za mala nie umie:dry::dry::dry:

basia :-) <tulimy>
czy prześwitlenie zrobia czy nie do lekarza powinnaś iść...

moja Pulcherinka zasnęła wiec lece pranie wieszać i zmywarkę załadować...nie mogę tego robić jak Monia nie spi bo mi "pomaga"...albo wyciąga brudne sztucce z dolnego kosza, albo wali tym koszem a jak go schowam i ładuje do górnego to mi się małpa rajda na drzwiczki od zmywarki...no a w koncu prawie 10 kg wazy...

3majcie sie ;-)

wrocilam;-)
umyta i ubrana... lozka zrobione i poodkurzane:-D:-D:-D
pojde ale to jak moj przyjedzie... juz tak nie boli jka wczoraj... ale pali zywym ogniem:dry:
czasami zboli jak sie zapomne:sorry2:
obadomy... moze pojde:-D
wkleilam pare filmikow malej:-D

Ostatnia edycja:
Witam,
padam na pyszczek... Zośke już troche spakowałam, byłam na rehabilitacji, pojechałam zrobić zakupy i mi się samochód popsuł:wściekła/y::wściekła/y:
Musiałam go zostawić pod sklepem i zapierdzielać na pieszo do domu bo nie wzięłam tel. i nie miałam nawet jak zadzwonić po kogoś.
Lece dalej pakować graty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry