• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Reksio jak ladnie je i pije, a goraczka tak skacze to raczej napewno 3dniowka wstrzymaj sie z tym anty po co niepotrzebnie jeszcze osłabiac organizm.
Rubi i jak zadowolona z wyborów?A Monia jak juz zdrowa tak całkiem co jej własciwie było?
Natt modle sie za twoja siostre!!

Dziewczyny zachecam do czynnego udziału na watku pomocy dla Frania, jesli ktoras posyła grosz piszcie o tym niech inni widza ze pomoagamy moze to zacheci reszte do pomocy
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/franek-waleczny-pomoz-mu-byc-zdrowym-41825/
narazie nie jestem zbyt zadowolona z odezwu....:-(

reklama
hej!Ale cisza pewnie korzystacie z pogody!!
Reksio mojemu na zbicie gorączki bardzo pomogło ibum!
Mój już śpi i ja też już spadam bo wymęczył mnie dziś...
Dobranoc i do jutra!

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję w imieniu swoim i siostry oczywiście. Jesteście absolutnie PRZEKOCHANE!!!!
Moja siostra się śmieje,ze tak duzo osób jej dobrze życzy,ze po prostu nie moze sie poddawać,choć miewa cieżkie chwile. Ale któż ich nie ma!!
Poświęcam jej każdą wolną chwilę,strasznie się do siebie zbliżyłyśmy teraz,ale to chyba tak jest...No nic całuje Was moooocno,poczytam jeszcze co u Was i do jutra:)

witam wieczornie
reksio oby to tylko trzydniówka i małej szybko przeszło
natt i oby siostra dalej walczyła,bo poddawać sie nie może wiara i nadzieja czyni cuda
i chyba tym akcentem sie pożegnam,bom zmęczona wróciła
dobranoc i do jutra

Wieczór dobry :-)

Jasiek mi znow zasnal jak usypialam Monie... nawet kanapka z nutella go na nogi nie postawila ;-) spi bez kolacji i pewnie o 4-5 zrobi matce pobudke bo bedzie głodny...

Monika od wczoraj nie ma temperaturki a czy ja wysypalo od jagódek ktore wczoraj jej dałam czy to wysypka 3dniowkowa to ja nie znaju... jak to jest przy 3dniówce bo Jasiek mial ale nie pamietam :-( pamiętam za to ze miał tylko 2 dni gorączki...

co wątku pomocowego dla Frania to ja mu jutro wysyłam wałek do rehabilitacji ale nie wiem czy mogę to tam napisać... bo gotówką nie grzesze a kłamac nie chce ze przelalam jakąs kasę... a jak napisze o wałku to może ludzie zaczną jakąś pomoc rzeczowa organizować... sama nie wiem wiec czekam na sugestie ;-)

lece do kuchni...ja tez glodna ale tak ze bez papu nie zasnę :-( idę robić owsiankę :-)

dobrounoc

Witam:-)
dotarliśmy na miejsce ok.18 czyli po 8h podróży, ale Zosia była bardzo dzielna. Zachaczyli smy o Gdynie bo Ł. tam teraz siedzi wi ec się chociaż przez 5 min. zobaczyliśmy.
Byłyśmy z moją mamą i Zosią na plaży, młodej podobały się fale i ta zimna woda:-D a na piasku usiadla nie chciala sie ruszyc i caly czas pokazywala ze ma bruden raczki i miedzy paluszkami u stop wygrzebywala piasek:-D
Kwatera ok, choc sa chyba jakies problemy z klimatyzacja bo nie chlodzi i bylo strasznie goraco, wiec mam nadzieje ze jutro rozwiaza ten problem;-D
Pisze od taty z kompa bo ja i tak mialam tyle gratow ze szok:-D wiec swojego nie bralam i tu troche nie bardzo mi wychodza polskie znaki.
Pozdrawiamy i przesylamy buziaczki:-)

Witam się i ja ;-)
My cały dzień w rozjazdach, trochę w domu, trochę u teściów, trochę u mojej mamy. No i na basenie obowiązkowo ;-)
Teraz korzystam że mój w pracy i siedzę przed kompem, a mam jeszcze chałupę całą do sprzątania, więc może jakiś filmik przy okazji obejrzę :-)
Dominika zazdroszczę że już się wczasujecie, ja jeszcze muszę 2 tyg poczekać ;-) Najbardziej boję się podróży - dwójka maluchów przez 11 godzin unieruchomiona w fotelikach....może być ciężko...
Natt pozdrów siostrę i dużo siły Wam życzę!!!

A tak poza tym zapraszam na T, wkleiłam tam trochę naszych zdjęć :-)

Dobranoc!

witam z rana:-D

MALBERTKA STO LAT SZCZESCIA I ZDROWIA!!!!!:-D:-D:-D

ja dzisiaj lapanie moczu u Oli i Syli:dry:]
ciezka sprawa tym bardziej ze Syla to panikara:dry::dry::dry:

poziej Was nawiedze... milego dnia:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry