• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej ja tez witam
Zaraz robimy sobie pozegnalna wycieczke rowerowa. MIłoszek dzis jedzie z nami, bedzie miał chrzest bojowy w swoim koszyczku.
Maz dzis wyjezdza do nowej pracy trzymajcie kciuki zeby to wszystko było tak pieknie jak obiecuja!!
Dominika jak ja wam zazdroszcze!!!!:-D
Miłego dnia, bo my sie dzis zegnamy:-(

reklama
Hejka!!!!
Dominiczka udanego wypoczynku!!!!!!!!
Kasiu trzymam mocno kciuki na pewno będzie dobrze!!!! Daj znać jak Miłoszkowi się podobała przejażdżka :tak:
My dziś dzień do tyłu jak ja tego nie lubie mały wstał przed 9 no może i się poleniłam ale wole jak wstaje jak zawsze koło 7 i wtedy już spanko jest fajnie ustawione a teraz do kitu :baffled:
Musze w basenie wode wymienić bo już brudna a tak mi isę nie chce.
i jeszcze dziś przyjedzie na wakacje Tomka kuzynka....

Witam poniedziałkowo :)
Nie mam jakoś dziś weny do pracy, Julianka miała iść pierwszy raz do żłobka ale jakaś infekcja gardła i temp nam się przyplątała, także zobaczymy może w środa się uda ją zaprowadzić...
Kasiu trzymam kciuki za prace męża, teraz musi być wszystko ok.
Poza tym uściśki wszystkim mamom i maluszkom :)

i ja sie witam na biegu i zaraz znikam. dzisiaj jade na rozmowe o prace wiec jak chcecie i mozecie to trzymajcie kciuki...jak nie dostane roboty to od przyszlego mieisaca bedziemy sciany obgryzac:(( wiec o 13 polskiego czasu bede sie pocic i stresowac hihi
lece dopakowac Amelke i zawoze ja do kolezanki bo na rozmowe o prace zabrac jej nie moge....szkoda bo jak by ze mna pojechala to pewno praca bez zadnych pytan byla by moja hihihi
milego dnia...pozniej jesczze zajrze papapapty

Azorek trzymam kciuki:)
dzisiaj Julka Aneczki kończy roczek,najlepszego dla niej i jak ten czas szybko zleciał
jutro Gosi Remik kończy boziu i tak powolutku bedzie nas coraz więcej
a 26 czerwca nasza Gabrysia od wampirki skończyła roczek,ciekawe jak tam u nich i jak mała?

FraniowaMamo jeszcze za nas trzymaj kciuki plizzz.. Na 13 idziemy do lekarza i oby się okazało że to trzydniowka.......
Teraz pilnuję żeby Zosia z łożka nie spadła bo jestesmy u tesciow i Zochlina zasnęła u wujka na łożku :)
Ta gorączka jest straszna.. Się namęczy bidulka..
Kasiu udanej wycieczki! :)
Azorek powodzenia!
I cos jeszcze chciałam napisac.. Nie pamiętam.. :-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry