• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jeny to już roczek??? Aż uwierzyc nie moge :szok:, Julcia wszystkiego naj naj naj rośnij zdrowo śliczny Kwiatuszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka dla choruszków a wszystkim wypoczywającym czynnie lub biernie miłego dnia zyczę a sama udaję się przed domek na leżaczek z kawką :-)

reklama
wszystkiego naj dla wszystkich ktorzy obchodza dzsisiaj urodziny:-D:-D:-D

Malbertka chyba tez tak mi na gg pokazalo:sorry2:

ja jutro ide do szpitala... bylam dzis u mojej gin... jak jej wszystko powiedzialam to zaczela przeklinac na tez szpital co byl;am i ide do innego:dry::-(:-(:-(

takze dzis z Wami poklikam:-D:-D

basia.... miałaś byc grzeczna... 3mam kciuki zeby wsio OK bylo ;-)

najlepszego dla roczniaków, x-miesieczniaków i starszaków obchodzących urodziny/imieniny/swoje swieto

spadam do garów..nie mogę się zdecydować czy zrobic spaghetti czy gołąbki bez zawijania... miecho czeka... musze leciec bo mi zaraz samo pojdzie w swiat i obiadu nie budiet :-(

Dziewczyny, przepraszam Was, nie czytałam co napisałyscie, wpadam ino bo mam dobre wiesci!!!
Dzwonili do mnie z ośrodka rehabilitacyjnego, jedna mama zrezygnowała, Franek wskakuje na miejsce jej dziecka!!!!! 11.07 jedziemy znowu na turnus!!! Ależ się cieszę! Jejku jak dobrze!!!:) Poproszę rehabilitantów żeby mnie nauczyli kilku ćwiczeń, jak wrócę do domu to będę ćwiczyła z krasnalem:)
Cuuuuuuuuuudownie!!!!:) Krasnal będzie znowu miał super rehabilitację!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny, przepraszam Was, nie czytałam co napisałyscie, wpadam ino bo mam dobre wiesci!!!
Dzwonili do mnie z ośrodka rehabilitacyjnego, jedna mama zrezygnowała, Franek wskakuje na miejsce jej dziecka!!!!! 11.07 jedziemy znowu na turnus!!! Ależ się cieszę! Jejku jak dobrze!!!:) Poproszę rehabilitantów żeby mnie nauczyli kilku ćwiczeń, jak wrócę do domu to będę ćwiczyła z krasnalem:)
Cuuuuuuuuuudownie!!!!:) Krasnal będzie znowu miał super rehabilitację!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

gratulacje:)

Gratulacje!! Bardzo sie ciesze!!

Jezu , ale się cieszę!!!!:) No mówię Wam, ze aż wypowiedzieć nie potrafię:)))
I poprosze rehabilitantów żeby nauczyli mnie kilku ćwiczeń na wałku (Rubi...:-p) na reakcje nastawcze głowy.. o rany.. ale radość, mówię Wam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry