• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aga ;-) z turnusem super wieści :-)

tylko ja ciut dziś nawaliłam... :-( wałek jest opakowany i już miałam iść na pocztę ale R dostał telefon i poooolecial... a ja zostałam z wałkiem ale bez kasy na wysłanie go...

poszukam..., może syn mi ze skarbonki pożyczy :-)

reklama
Dziewczyny, przepraszam Was, nie czytałam co napisałyscie, wpadam ino bo mam dobre wiesci!!!
Dzwonili do mnie z ośrodka rehabilitacyjnego, jedna mama zrezygnowała, Franek wskakuje na miejsce jej dziecka!!!!! 11.07 jedziemy znowu na turnus!!! Ależ się cieszę! Jejku jak dobrze!!!:) Poproszę rehabilitantów żeby mnie nauczyli kilku ćwiczeń, jak wrócę do domu to będę ćwiczyła z krasnalem:)
Cuuuuuuuuuudownie!!!!:) Krasnal będzie znowu miał super rehabilitację!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gratuluje super wieści ,ciesze sie,że krasnal jedzie na ten turnus,poprostu rewelacja!!!

Wchodze bo mi smutno bo dostałam złe wieści ;a tu taka wspaniała wiadomość!!!
Aga super ciesze sie razem z Wami!!!!!!!

Malinka co sie stało??pisz bo bedziemy sie martwić

Dziewczyny mój bliski kolega się utopił w sobote :-( niedawno z nim rozmawiałam
Kilka lat temu jego brat zginał w wypadku.Ich matka teraz została sama.
Ehh życie jest takie kruche....
Nie smęce ide na spacer bo już mamy zachmurzone niebo i czekamy na deszcz nie będę miała nic przeciw jak nas po drodze złapie!

Malinko... bardzo mi przykro :-(

Aga... wałek wysłany...

a moja córka nic nie chce jeść, nic nie chce pić :-( tylko (.)(.) zagląda mi pod bluzkę a jaknie reaguję to mi przynosi naszą poduszkę do karmienia... ale czy (.) 11miesięcznej kobiecie wystarczy??? na jak długo???

Chyba czas na odstawienie.. Ja po przejściach (.)(.) z natą wiem, ze albo max ok 11 mies albo przed 2 r.ż. Wtedy można wytłumaczyc. A w takie upały chyba powinna dopijać..
Dziękuję za przesyłkę:)

Malinko... bardzo mi przykro :-(

Aga... wałek wysłany...

a moja córka nic nie chce jeść, nic nie chce pić :-( tylko (.)(.) zagląda mi pod bluzkę a jaknie reaguję to mi przynosi naszą poduszkę do karmienia... ale czy (.) 11miesięcznej kobiecie wystarczy??? na jak długo???
Nie wiem Rubi jak z iloscia twojego mleka powinnas ja przystawiac czesciej a na krocej, zeby pila to wodniste.
Miłosz po odstawieniu lacznie z mlekiem wypija kolo 2 litrow plynow na dobe

Monika od czasu tej gorączki całkowicie odstawiła się od...butelki...

kleiku nie bedzie jadła ani kukurydzianego, ani ryżowego... wody pic nie bedzie, herbatki miętowej pić nie bedzie...w akcie desperacji posłodziłam jej nawet ta herbatke... nie piła tylko gryzła smoka... no i pluje na odleglosc plynem ktory jej wcisne za pomoca smoczka...

pije troche z zatyczki od butelki ale popije chwilke i potem mi go chce zabrac...

rano zrobilam ok 200 ml miety...w tej chwili jest ok 70 ml w butli...wypila tyle co nic...

a (.) ciągnełaby non stop....

aha... i jeszcze pijac z butelki strasznie sie krztusi...

reklama
Malinka przykro mi...
Rubi moja tez (.),ale dopajam soczkami w ciągu dnia,a ja na bank bede do 1,5 roku karmiła
ale napewno nie może tak być ,że samą (.) je Monia bo w tym mleczku nie ma zbytnio dużo,wiec obiadek i jakaś kaszka bedzie musiała być,bedziesz musiała ją deczko przestawić,jakoś z nią popracowac,zeby jednak coś innego dostawała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry