Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, przepraszam Was, nie czytałam co napisałyscie, wpadam ino bo mam dobre wiesci!!!
Dzwonili do mnie z ośrodka rehabilitacyjnego, jedna mama zrezygnowała, Franek wskakuje na miejsce jej dziecka!!!!! 11.07 jedziemy znowu na turnus!!! Ależ się cieszę! Jejku jak dobrze!!!Poproszę rehabilitantów żeby mnie nauczyli kilku ćwiczeń, jak wrócę do domu to będę ćwiczyła z krasnalem
Cuuuuuuuuuudownie!!!!Krasnal będzie znowu miał super rehabilitację!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wchodze bo mi smutno bo dostałam złe wieści ;a tu taka wspaniała wiadomość!!!
Aga super ciesze sie razem z Wami!!!!!!!
Nie wiem Rubi jak z iloscia twojego mleka powinnas ja przystawiac czesciej a na krocej, zeby pila to wodniste.Malinko... bardzo mi przykro :-(
Aga... wałek wysłany...
a moja córka nic nie chce jeść, nic nie chce pić :-( tylko (.)(.) zagląda mi pod bluzkę a jaknie reaguję to mi przynosi naszą poduszkę do karmienia... ale czy (.) 11miesięcznej kobiecie wystarczy??? na jak długo???