• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i zostawić was na chwilę, normalnie ręce opadają...;-)
Kochane jesteście..

Dziewczyny, mózgu swego poszukuję.. Upał dziwnie na mnie coś działa. Ale spróbuje napisać kilka słów o dzisiejszym dniu.

Bylismy dziś u ewentualnej nowej rehabilitantki.
Baaaardzo pozytywne wrażenie:tak:. Decyzja więc właściwie już zapadła - zmieniamy rehabilitanta. Jeszcze ino sprawę muszę załatwić z naszym dotychczasowym, bo chciałabym zeby Franula chodził do niego na basen (zaczyna zajęcia jesienią). Spytałam panią rehabil o radę w kwestii turnusu. Powiedziała, że ZDECYDOWANIE jechać, bo..ciągle jest szansa, bo mózg b plastyczny jeszcze itd.. Obejrzała Franka i stwierdziła ze jest mniej więcej na etapie końca 5 miesiąca. Co ważne, powiedziała, że w tym, co krasnal wykonuje (czyli obrotach, ma reakcje obronne) nie ma patologii! Że ta wiotkość osiowa nie może być zbyt duża, bo ma otwarte łapki a przy dużej wiotkości dziecko zaciska piąstki.
Spytałam o nasza ewentualną współpracę. Powiedziałą, że na poczatek proponuje spotkania 4 x w tygodniu.
Dla nas ważne było, że szukała akceptacji Frania, nie robiła nic na siłę, próbowała przekonać malca do siebie..
Az sie mi lezka zakrecila jak czytalam......fajnie ze rehabilitantka wam podpasowala,ciesze sie z calego serca....:tak::-)

Miranda,dzemik mowisz ze ci by pasil...hi,hi....to co paczke mam slac?:-D:-D:-D...ale ja az tak duzo nie narobilam:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cos mnie łupie w kregosłupie, heh zrymowało sie mam nadzieje ze to na pierwszy @ po porodzie, mam nadzieje ze go w ogole dostane:sorry2:

Ta,Kasia,jak u mnie juz po truskawkach:baffled:
To ty jeszcze @ nie mialas od porodu!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
no nie miałam i teraz czekam jak na zbawienie po odstawieniu bo wiecie mąż był ten teges:sorry2:Mam nadzieje ze nic nie zbroił...
Anet a wisnie masz bo u nas cos kiepsko mszyca taka siedzi ze nie sposób jej przepedzić i wisni mało chyba w tym roku nawet słoika nie zrobie:baffled:

Anet dobrze że wszystko Ci sie goi ale uważaj z noszeniem małej!
Aga ciesze się że nowa rehabilitantka przypadła Franiowi do gustu i oby tak zostało!!
Dziękuje Iwonko:blink: I oby Cie już głowa przestała boleć!!!
Anet dżem rozsyłasz to może i ja się na choć jeden załapie:-p bo w tym roku nie zrobiłam bo truskawek mało.....
Mały świrusa jakiegoś dostał i nie wiem po czym raczkuje po pokoju krzyczy śmieje sie nie wiem do czego ...jak wariat:-D

Ostatnia edycja:
No Kasia to ja bym tez w strachu byla:szok::szok::szok:
Mojemu,to sie jeszcze Franio marzy(po dziadku,bo Karolina to po babci jego...)...ale ja juz sie boje ze mi brzuch nie wytrzyma i trzasnie.....wiec na dwoch pannach poprzestaniemy...no chyba ze sie cus samo przytrafi,roznie to czasem bywa,nawet przy braniu tabletek
A co do wisni,to u nas tez bida w tym roku :baffled: tylko kilka sloikow kompotow zrobilam,bo na dzem nie bylo nawet co drylowac:confused:

Ostatnia edycja:
Hej
nogi mi odpadają i trzymam na stole, żeby tylko wyżej...ech zlazłam się dziś jak szalona...
mojej Gabi coś jest i nie wiem co:-(
jakaś taka nieswoja, mało sika, mało pije, prawie wcale nie je, przewraca się (ma guza na policzku i czółku), nie chce spać...
pewnie znowu jakiś skok :dry:

a może w końcu jakąś dziewczynkę ten twój mąż zmajstruje!
Anetko ja ci tego Franuli życzę i naszczułaś tym dżemikiem, że też bym jeden kupiła
Malinko wielki buziak dla 11-miesięcznego Tomeczka :*
Coś Deli nie ma? Miki? Ja poproszę jakiś grafik urlopów bo mam braki normalnie!

Dziewczyny ta mszyca to wszędzie jest i u nas też ale na moich różach nie ma bo wytępiłam!!Sposób wypróbowany: do wiadra narwać pokrzywy zalać cipłą wodą po 1-2 dniach polać tą miksturą(tylko bez pokrzywy) róże po kilku takich kąpielach mszyce nie ma:tak:
Moi panowie już śpią i ja też zaraz mykam bo już mnie oczyska bolą...
Spokojnej nocki!

reklama
dokładnie
Mika sie ostatnio nie odzywa,deli chyba podczytuje,ale do nas juz nie zagląda i nie napisze jak tam Oliwia
a Gabi zycze w końcu poprawy,moze to pogoda tak jej sie juz dała we znaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry