• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej!
melduję się że jesteśmy już na maxa zdrowe :]
i uciekam do wyrka...

Efe mam nadzieję że Gabrysi szybko przejdzie!!
dobranoc!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez jeszcze nie miałam @
my po spacerku,ala szybka kąpiel i lulu i teraz bede miała chwilke dla siebie
jutro pakowanie,wrry
Lojej,to duzo was jeszcze takich bez @ ?
Ja to nie wiedzialam ze tyle mozna bez,po porodzie.....balabym sie ze znow w ciazy jestem:-D:-D:-D

hej wpadlam zyczyc wszystkim sierpniowkom milej nocy i slodkich snow:-D
moja niunia zrobila dzis trzy pierwsze kroki:-D:-D

ide do SWOJEGO LOZECZKA:-D:-D:-D

buziaki dla babelkow:-D:-D:-D

a moja dalej nie ma zebow:szok::szok::szok::szok:
wyjda jej czy nie... zaczynam sie martwic czy wsio ok:szok::dry:
Gratki,dla Oliwci
A zeby wyjda,zobaczysz,pewnie wszystkie na raz:szok:
Moja tylko mleko modyf piła dziś i jednego banana zjadła. Kaszy na noc 90ml. I to sposobem:( Może do jutra przejdzie...
a po tantum pójde jutro mi też się przyda
Dobra lecę
Do jutra
Efe,a goraczki nie ma Gabi? Moze ty do lekarza sie przejdz jak tak dalej nie bedzie jesc.....a moze to tylko z goraca.....
A za Franka to dziekuje,tobie rowniez zycze:-D:-D:-D

A co sie dzieje z Deli,bo jakos nie w temacie,czy jak?

Ok zajze jeszcze na T,bo Aga prosila...i spadam do wyrka....:-)
Dobranoc wiec kochane!!!!!!!!!!!

Ja się witam dopiero ;-)
Co do okresu - to wy czekacie na niego a ja nie mogę doczekać się kiedy mi się to cholerstwo skończy! Dwa lata nie miałam i teraz nie mogę się przyzwyczaić :-( w ogóle jaja były jak w poniedziałek dostałam bo w domu ani podpasek ani tamponów nie uświadczysz...no to wysłałam mojego zaspanego męża o 7 rano i mówię żeby mi takie fioletowe ze skrzydełkami z tesco kupił. No a on mi te najtańsze z pasiastego tesco przyniósł, jakieś półmetrowe waciaki!!!! No i miał żonę pod napięciem (bo miała kilowaty między nogami) :-D :-D :-D :-D

Ech a teraz mam jeszcze prasowanie i gary do mycia, normalnie nie wiem kiedy się za zabiorę...

ja tez od listopada 2008 bez @ :-)

i tez sobie dzis pomyslama ze bede musiala jakis instruktaz przejsc jak sie zakłada podpaske albo tampona :-) ;-)

OK...ja ide się wieszać a potem do wyrkowa :-) jutro mnie wycieczka czeka na BBploty oczywiscie ;-)

witam się i ja :-)
dzisiaj znowu cieplutko się zrobiło i jak Majka wstanie to idziemy na dwór (pewnie niedługo się obudzi, bo już śpi prawie 2h :szok:)
wczoraj byłam u ortodonty i za miesiąc będę mieć już zakładany aparat na zęby-przerażają mnie te sumy :no::szok: a jest może tutaj mamuśka z zadrutowanymi zębami???
lecę coś poczytać, póki mi się dziecko nie obudziło, bo nawet nie zaczęłam ;-)
miłego dzionka :-D

Iza ja miałm w pierwszej ciąży i rok po porodzie...oboje z męzem mielismy - każde po 4 tys na zębach nosiło....w ratach spłacaliśmy ;0 teraz niby proste ale jakiejś reweli wielkiej nie ma, do hollywoodzkiego uśmiechu to mi daleko:)

Aga - dopiero doczytałam że jedziecie-super! tzn ja tez bym pewnie taką decyzję podjęła...przecież to nie podróż na koniec świata i da się to rozsądnie zorganizować...
fanty na allegro ode mnie będą na pewno bo ja tez chomik a trzymać nie mam gdzie tego wszystkiego...

Efe daj rano koniecznie znać jak tam Gabi!!! zdrówka dla niej
pedze na tajny

Iza ja miałm w pierwszej ciąży i rok po porodzie...oboje z męzem mielismy - każde po 4 tys na zębach nosiło....w ratach spłacaliśmy ;0 teraz niby proste ale jakiejś reweli wielkiej nie ma, do hollywoodzkiego uśmiechu to mi daleko:)

spodziewam się, że wszystko idealnie równe nie będzie, ale ja mam jednego zęba tak jakby na górze szczęki i muszę go sprowadzić do łuku i drugiego na podniebieniu, a poza tym troszkę krzywe są.............. mam nadzieję, że na pewno jakieś efekty zobaczę :tak: ale to nie temat na to forum ;-)
zdrówka życzę i spokojnej nocki :-) uciekam lulać :-D

Ostatnia edycja:
Laski matko! Mamy pulsujące ciemiączko!!!
Nienaturalnie tak, aż jej włoski skaczą! I wypiła znowu tylko 60ml mleka.
Ja się zastrzelę!
Jak się nazywa to coś na odwodnienie? Mogę to bez recepty kupić?

Mam już
Rubi dzięki za wątek apteczkowy :)

Idę do apteki...nie zaszkodzi jak jej to podam w takie upały.

Najśmieszniejsze ze jak zrobie jej kitka to nie widać wiec moze ona tak miała juz a ja nie widziałam?

Ostatnia edycja:
reklama
hej!
melduję się że jesteśmy już na maxa zdrowe :]
i uciekam do wyrka...
acha! Kasiu super te aukcje! postaram się także coś znaleźć i się dołączę :-)
Efe mam nadzieję że Gabrysi szybko przejdzie!!
dobranoc!!!

super,że już zdrowe jestescie

witam piątkowo,a ja zamiast sie pakowac albo cos ogarniac lub gotowac to tu siedze i nadrabiam ile sie da

Efe moja ma juz zarośniete ciemiączko,wiec mnie tu nie strasz bo az mi sie skóra zjeżyła
jak cos to pedem do lekarza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry