Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lojej,to duzo was jeszcze takich bez @ ?ja tez jeszcze nie miałam @
my po spacerku,ala szybka kąpiel i lulu i teraz bede miała chwilke dla siebie
jutro pakowanie,wrry

Gratki,dla Oliwcihej wpadlam zyczyc wszystkim sierpniowkom milej nocy i slodkich snow
moja niunia zrobila dzis trzy pierwsze kroki
ide do SWOJEGO LOZECZKA
buziaki dla babelkow
a moja dalej nie ma zebow
wyjda jej czy nie... zaczynam sie martwic czy wsio ok![]()

Efe,a goraczki nie ma Gabi? Moze ty do lekarza sie przejdz jak tak dalej nie bedzie jesc.....a moze to tylko z goraca.....Moja tylko mleko modyf piła dziś i jednego banana zjadła. Kaszy na noc 90ml. I to sposobemMoże do jutra przejdzie...
a po tantum pójde jutro mi też się przyda
Dobra lecę
Do jutra

witam się i ja :-)
dzisiaj znowu cieplutko się zrobiło i jak Majka wstanie to idziemy na dwór (pewnie niedługo się obudzi, bo już śpi prawie 2h)
wczoraj byłam u ortodonty i za miesiąc będę mieć już zakładany aparat na zęby-przerażają mnie te sumya jest może tutaj mamuśka z zadrutowanymi zębami???
lecę coś poczytać, póki mi się dziecko nie obudziło, bo nawet nie zaczęłam ;-)
miłego dzionka![]()
Iza ja miałm w pierwszej ciąży i rok po porodzie...oboje z męzem mielismy - każde po 4 tys na zębach nosiło....w ratach spłacaliśmy ;0 teraz niby proste ale jakiejś reweli wielkiej nie ma, do hollywoodzkiego uśmiechu to mi daleko![]()
ale to nie temat na to forum ;-)
hej!
melduję się że jesteśmy już na maxa zdrowe :]
i uciekam do wyrka...
acha! Kasiu super te aukcje! postaram się także coś znaleźć i się dołączę :-)
Efe mam nadzieję że Gabrysi szybko przejdzie!!
dobranoc!!!