• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja mala uspilam na dworze i wcinam obiadek,dzis owocowa zupka z ziemniaczkami mlodymi....
malinki juz cukrem zasypane i sok sie robi...hi,hi....

Anet, smacznego :-)
Efe u nas ciemiączko też niezarośnięte. Daj znać co tam z Gabi koniecznie.
Hejka tak w ogóle, lecę poczytam trochę wątków inszych bo mam takie zaległości że ło matko struś

ciekawe jak tam Efe z Gabi,kurde cały czas o nich myśle
nie moge sie skupić na pakowaniu
dopiero dziewczynki zapakowałam i gdzie tam do końca
ide se kawe zrobic moze mi umysł rozjaśni

Cześć dziewczynki
Jestem i czytam was wieczorami (na pisanie brak czasu), bo Oli pomału już chodzi (no może duże słowo - samodzielnie robi 5 kroków i pach na dupcię :-) ) i nie mam czasu za wiele.
W niedziele wyjeżdżamy w góry na min 2 tygodnie. Mojego nie ma więc pranie, prasowanie, sprzątani, zakupy i wszystko na mojej głowie.
On przyjeżdża i nas zawozi więc i jemu muszę wszystko zostawić poprane i poprasowane by nie chodził jak bezdomny :-P. Same wiecie jak jest z chłopami :-).
Oliwii zdjęcie wstawię jak tylko znajdę ciut więcej czasu.

Efe daj znać co z Gabi, bo nie powiem że mi aż ciary przeszły, bo nigdy o czymś takim nawet nie słyszałam.
Basienko uważaj na siebie i swoją fasolkę, często o was myślę :-) i oczywiście gratki z ząbka Oliwii
Malinka oglądałam przed chwilką Tomeczka, jak zawsze boski i te jego ogromne brązowe oczka CUDO
Anet twoje panienki no śliczne
Franiowamamo trzymam kciukasy za turnus i cały czas się modle o was :-). Gratki dla Frania za nowe umiejętności :-)

no i zapomniałam co jeszcze ....
Dziękuje ze o mnie myślicie :-)

reklama
milego wypoczynku zyczymy:-D:-D:-D
Brawa dla Oliwki:-D:-D:-D:-D musi to super wygladac;-):-D:-D:-D:-D
ja tez musze sobie kawusie walnac bo zaraz zasne:-D:-D

moja szwagierka wyjezdza na tydzien... takze blogi spokoj w domu:-p:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry