• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jejciu martwie się o Efe i Gabi nie ma ich tak długo trza będzie może eska puścić co???
Basiu gratulujemy zębolka!!!
Deli fajnie że do nas napisałaś!!życzymy miłego wypoczynku będziesz miała tam kompa żeby do nas napisać??Koniecznie pochwal się swoją Oli i gratki dla niej za osiągnięcia z chodzeniem!!!
Anet malinki mmmmmmmmm malinka lubi malinki :-p

u nas nieziemski ukrop z nieba się leje mózg sie lansuje:baffled:

Przepraszam laski już piszę

zdrzemłam się i smsek od Iwonki mnie obudził
Gabi ma się dobrze, wypiła od rana ponad litr płynów, jakbym miała więcej na spacerze to zamiast jeść jak zwykle tylko by piła więc jest dobrze coś tam je więc już nie panikuje.
Lekarka jest stara więc i tak by mi nie pomogła nadal czekamy na nowego lekarza w przychodni

ja za to byłam rano u dentysty i do teraz mnie trzyma znieczulenie, ani pić ani jeść od 12:30
a dziecko mi dziś padło w łóżeczku dopiero o 14:30 i śpi do teraz

JA NIE WIEM CO SIĘ Z NIĄ DZIEJE

Ostatnia edycja:
dziewczyny ktore maja trojeczke bobasow... w ktorym tygodniu czulyscie ruchy:szok::-D
EFE moja w takie upaly spi po dwie trzy godziny... moze ta pogoda tak dziala:szok::-D

Ostatnia edycja:
To dobrze że u Gabi wszystko w porządku. Też się martwiłam, nigdy o niczym takim nie słyszałam.
Basia ja przy drugim czyli Jagodzie czułam ruchy w 16 tygodniu. A co, maleństwo czaduje?

ok dziewczyny... uciekam:-D
ide dzieci kapac a potem siebie:-D

maz dzisiaj na noc idzie...wiec musimy sie obsluzyc dopoki jest:-D
milego wieczoru zycze:-D:-D:-D

czasami mam wrazenie tak chocby mnie cos dzioblo... ale delikatnie i jednorazowo:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Basiu, ja przy Natce w pierwszym dniu 17 tygodnia, przy Franiu w połowie 16 tygodnia.
Gratulacja pierwszego ząbka!!! Powiem Ci, że mojej Natce tak sie późno wyrzynały, ja się z tego b cieszyłam, bo czytałąm że takie dzieci mają lepiej zmineralizowane zęby = są mocniejsze, rzadziej się psują. Święta prawda! Nata pierwszy raz u dentysty na zabiegu była 3 tygodnie temu dopiero! I to żeby wyrwać mleczaka:) Żadnej próchnicy, nic. Tak więc, mamuśka, ciesz się:)

Efe, powiem Ci tylko - poobserwuj małą jeszcze. Przede wszystkim sprawdzaj czy mała nie ma gorączki.
Bo skoro piszesz, że tak długo śpi.. sprawdź proszę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry