• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej

Basiu super że już jesteś spowrotem! Oszczędzaj się i relaksuj jak tylko masz okazję, niech fasolka zdrowo się rozwija!!

Efe cieszę się że z Gabi ok. Moja jak za mało śpi na dobę to tez się potem dziwnie zachowuje

Mika super że Karola już chodzi! Gratulacje wielkie dla niej!! Pierwsza dziewczyna na sierpniu co sama tupta :-D

Deli dobrze że się odezwałaś, miękkich lądowań dla Oliwki życzę przy zdobywaniu nowych umiejętności :tak:

buziak dla Tomusia i Frania, biedactwa...

Piwonia miłego i bezpiecznego wypoczynku, daj znac co u was jak będziesz miala okazje i wracaj szybko bo będzie ciebie brakować :-)

ja też rzadko ostatnio zaglądam bo Julka nic nie daje mi w dzień zrobić, małe łapki wszędzie wtyka i broi strasznie. Ewentualnie chce żeby ją prowadzić za rączki albo wozić w samochodziku :dry: No i ona nigdy się nie męczy a ja wieczorami czuje się jakbym właśnie maraton przebiegła :baffled:
No ale również zaplanowałam wakacje :-) w pon lecę z Małą do Polski do teściów a mężuś dołączy do nas za niecale 2 tyg i razem wrócimy jakoś w połowie sierpnia :-):-):-) bedziemy się relaksować nad rzeczką albo jeziorkiem a stołowac u teściów - jak dla mnie bomba no i oczywiście wyprawimy jakoś na początku sierpnia przyspieszony roczek

miłych snów dla duzych i małych :-)

reklama
Dobry wieczór ja znowu tak późno ale powiem wam że przy sprzątaniu znalazłam dwa testy ciążowe które mi zostały przy że tak powiem planowaniu Kacperka dość długo już leżały ale były zamknięte (nieruszane) i zrobiłam sobie jeden tak dla jaj i wyszedł mi pozytywny czy to możliwe , nie wydaje mi się żebym była w ciąży @ skończyła mi się 3 dni temu czy test może się mylić , może ze starości źle zadziałał mam jeszcze ten drugi ale teraz trochę boje się go robić
poza tym nareszcie mamy samochód kosztowała nas ta przyjemność 1600 zł a w sierpniu znowu odstawiamy go do mechanika będzie robił resztę oj sypie nam się ten nasz pojazd a musi nam posłużyć jeszcze przynajmniej ze trzy lata
a tu wam wklejam coś żebyście poczytały co nas czeka ja się uśmiałam polecam a co zjadly Wasze dzieci? [Archiwum] - Forum dziecko-info.com znalazłam tą stronę bo sąsiadka farbowała mi włosy a mój szkrabek dorwał ze śmieci jedną folię z farby (aluminiową którą miałam robione pasemka ) i włożył do buzi opłukalam mu bużkę i mam nadzieję że nic mu nie będzie oj ciężko będzie bo on dosłownie jak odkurzacz wszystko co dostanie mu się do rąk do buzi wkłada nawet kamyk wyciągałam mu już z dzióbka któryś z chłopców na butach musiał przynieść masakra normalnie a ide przejrzeć coście tam popisały bo zazwyczaj jest tak żę najpierw przeglądam a później to już nie wiem co miałam napisać albo pisać mi się nie chce

taszka, a data ważności dobra na tym teście? i te kreski wyszły wyraźne? ja bym na twoim miejscu jutro rano zrobiła ten drugi test, a najlepiej wybrała się do ginekologa :-) ale czy to możliwe tak szybko, to nie wiem :baffled:
my dziś się nie pluskaliśmy w basenie, ale za to jutro nadrobimy :tak:
piwonia, szerokiej drogi i udanego wypoczynku, aaa i wykurujcie się dobrze, czekamy na wieści z Mazurów?????
uciekam spać, kolorowych snów :-)

kreski wyszły wyraźne , data nie wiem opakowania nie mam , miałam tylko te testy w foliach bez pudełek , zawsze wyrzucam zbędne opakowania , zrobię rano ten drugi ale nie wydaje mi się żebym była w ciąży , idę do głodomorek wstał

Witam z rańca.
Taszka a może zrób test nowym, prosto z apteki, bo jak ten wyszedł pozytywie i drugi wyjdzie też, to będziesz się zastanawiać czy obydwa z powodu starości nie szwankują.
Iwonka udanego wypoczynku i zdrówka.
Megaczka nie ma to jak rzeczka i pyszne domowe jedzenie. My też nie długo lecimy do Polski, najpierw mąż musi zdać egzamin na prawko w poniedziałek( w końcu, bo ile można czekać) I zakupujemy bilet.
Miłego dnia babeczki.

reklama
Hejo

Moja marudka już marudzi od samego rana, nie wiem jak ja przeżyję ten dzien, do tego od rana już zar z nieba sie leje uffff :sorry2:do tego @ :-(
Taszka, zrób test taki prosto z apteki, bedziesz miała pewność ze nie stary lub do gina :tak:
Aga, pewnie masz fajne widoki zza oknem, kurcze Karpacz i Szklarska to moje ulubione górskie miejscowosci, jak ja kocham góry, nie moge sie doczekac kiedy znów tam pojedziemy ;-)

Miłego dnia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry