• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny:)
Mika, to fakt, widoki mamy super zza okna. Dzis jest taka widoczność, że można okna w schronisku na Rowni pod Snieżką policzyć:) Ale jak wieje halny albo przychodzi zima to..nie jest tak fajnie - dla równowagi:)

Taszka, jak u Ciebie?

Miłego dnia:)

reklama
witam dziewczeta:-D
mojej niuni przez noc ladnie zabek sie przebil i eraz go tak slicznie czuc palcem:-D:-D:-D:-D

Iwonko daj znac jak dojedziesz:-D:-D

Taszka daj znac czy to prawda:-D:-D:-D:-D

a ja pije kawusie i mykam zjesc bo musze serie tabletek lyknac:baffled:

nie pise milego dnia bo i tak kompa nie wylanczam:-)

Bry :-)

wczoraj nie dałam już rady niczego napisać...jak wyszłyśmy z domu chwilkę po 10:00 tak zakończyłyśmy spacerek o...19:40 :-);-)

Monia spała raz po południu (od 14:00 do 15:30) a potem zasnęła mi 5 minut od domu...niestety obudzila sie przy cyckowaniu i byl....meksyk!!!

zasnęła dopieo po 22:00....

taszka ;-) rób test!!! a to co Ci sie wydawało @ wcale nia nie musiało byc więc ciąża jes mozliwa....;-)

ok... mialam do nadrobienia caly wczorajszy dzien i nie pamietam do czego sie odniesc wiec... sorki...pomilcze sobie...

milego i chlodniejszego o jakies 5 st dnia ;-)

Dziewczyny mam pytanie i prośbę:

Przymierzałam Frankowi właśnie garniturek do chrztu, wszystko ok (kupiłam mu na allegro, więc był dreszczyk emocji), ale ta moja glizda jest taka chuda, że każde normalne portki leca mu z dupska.. Czy któraś z Was ma odsprzedać/pożyczyć białe szelki? Boje się, że jak wrócimy z turnusu to do chrztu nie dam rady załatwić..:( Dajcie znac pliz

Dziewczyny mam pytanie i prośbę:

Przymierzałam Frankowi właśnie garniturek do chrztu, wszystko ok (kupiłam mu na allegro, więc był dreszczyk emocji), ale ta moja glizda jest taka chuda, że każde normalne portki leca mu z dupska.. Czy któraś z Was ma odsprzedać/pożyczyć białe szelki? Boje się, że jak wrócimy z turnusu to do chrztu nie dam rady załatwić..:( Dajcie znac pliz
a nie da rady zrobic jakiś zaszywek ;-)

Spodnie są na gumce. Jak podnosi sie go do góry, to w którymś momencie koszula wyłazi itd. Zamówie jakies szelki z dalmatyńczykami na allegro. Przynajmniej wesoło będzie:)

hej laski ;-)
ale dzisiaj skwar, my zaraz jedziemy do teściów na ogródek popluskać się w basenie :tak:
w końcu udało mi się kupić kapelusz dla Majki i to bez nauszników :-)
aga, pytałam, bo ja mam jakieś 80km do Karpacza :tak:
ciekawe jak tam taszka, może poszła po test do apteki :-D
miłego dnia i popluskajcie się dla ochłody ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry