• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agnieszko wszystko będzie dobrze zobaczysz
modlimy się za was

Andariel dobrze ze to tylko trzydniówka. Moja też miała wsypkę 2 -3 dni
Iwonko obyście jednak wysmarkały wszystko po drodze i cieszyły się zdrowiem na urlopie;)
Rubi my taki ostatni tydzień miałyśmy jak ty ten dzień!
Taszka co z tym testem???

reklama
Czolem dziewczyny ja sie witam ze soìlonecznych wloch tu temperatury powyzej 40 stopni w cieniu .Alka spi mi non stop w morzu chlapie sie po 5 razy na dzien ,prawie plywac sie nauczyla hihihiihih.nawet na urlopie sobie nie moge darowac baby boom.pozdraweiam was kochane i do poczytania w przyszlym tygodniu.jutro dla odiany gory i jezioro moze chlodniej bedzie :-)

Hello :-)

ja tylko się melduję ze żyjemy ;-) wczoraj padałam jak kawka już nie zdążyłam sie pozegnać :-(

a dziś jedziemy do dziadków bo Monia tęskni za Jasiem...przed wczoraj upatrzyła sobie na placu zabaw kolege - był najbardziej podobny do Jaśka i aż za nim piszczała :-);-)

chłodniejszego dnia ;-)

hej dziewczyny,
my tez ledwo zyjemy, upal straszny
wyjdziemy na spacer dopiero wieczorkiem chyba a Adas rozrabia w domu strasznie, juz guza na czole zaliczyl
Efe- ale fajnie Wam, ja tez bym chetnie na Mazurach pobyla
Andariel- mam nadzieje ze uda sie Wam ejdnak nad morze zawitac, Buziaczki dla wysypanej Ninki, no i trzydniowka za Wami

Hello
rozpłynęłam się na maksa
nad jeziorem byliśmy dwie godzinki i nie szło wysiedzieć
znalazłam jakieś zasłonki i powiesiłam w sypialni choć o tej godzinie to już nie ma sensu ale może jutro się przyda

widać pustki na forum
liczę że dupki w akwenach wodnych trzymacie i przeżywacie spokojnie te paskudne ukropy

cześć laski ;-)
u nas także dzisiaj skwar niesamowity!!!
ale my dziś nie nad wodą, a po marketach biegaliśmy i w makro obkupiłam Maję w obiadki i deserki nad morze
wszystkie wypoczywają i nie ma co czytać normalnie :-D
do jutra, pa

Hej no właśnie...gdzie są wszyscy?
Kasi niet!
Deli, Iwonka, Franiowamama na wyjeździe.
Chogata nawet z urlopu pisała. I Andariel też!
Mika, Anet, Baśka, Basia, Miranda, Malinka i reszta???
No co jest dziewczyny?
Mam listę obecności zrobić?!
Jak nie macie weny do pisania to proszę choć przecinek postawić, bo się będę martwić, że się w tych akwenach potopiłyście mi!

Helo dziewczyny jestem test zrobiłam ten drugi też wyszły dwie kreski ale ta druga nie była tak intensywna jak w poprzednim , do apteki najbliższej mam 3 przystanki i nie chce mi się specjalnie po test jechać ale jak będe to przy okazji kupie w każdym razie nadziei na tą córeczkę sobie nierobie bo dość długo te testy w szufladzie leżakowały więc na pewno to fałszywy alarm ale troszkę emocji było nie powiem M już się cieszy mówi że jak takie nieplanowane to może w końcu ta córka mu się udała a niech ma chłop trochę radochy zanim kupię nowy w aptece

a poza tym to męczymy się z ząbkiem , górny boczny siekacz najpierw zrobił się jakby krwiak a teraz jest cały nabrzmiały i siny trwa to już kilka dni mały ma całe dziąsło obolałe marudny jest niesamowicie ale na szczęście nie ma innych dolegliwości podaję mu czopki Viburcol , Eferalgan i smaruję Dentinox lecę przeglądać dalej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry