• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
troszkę po buszowałam po necie i teraz uciekam bo M za niedługo z pracy wróci DOBREJ wietrznej NOCKI wam życzę bo te upały to masakra normalnie :-)

reklama
Rubi dziękuję:-D
Choć ty już rano podpisałaś listę hihi

Taszka ty mnie kobieto nie stresuj proszę ja ciebie! Jutro do apteki i ładny, nowy test proszę zrobić....no
a potem ładnie napisać że córka będzie :)

Hej no właśnie...gdzie są wszyscy?
Kasi niet!
Deli, Iwonka, Franiowamama na wyjeździe.
Chogata nawet z urlopu pisała. I Andariel też!
Mika, Anet, Baśka, Basia, Miranda, Malinka i reszta???
No co jest dziewczyny?
Mam listę obecności zrobić?!
Jak nie macie weny do pisania to proszę choć przecinek postawić, bo się będę martwić, że się w tych akwenach potopiłyście mi!
Efe,ja jestem,ale czasu nie mialam zajzec....hi,hi.....na dworze bylysmy,ale dupek nie moczylysmy:-(:-D:-D:-D
Helo dziewczyny jestem test zrobiłam ten drugi też wyszły dwie kreski ale ta druga nie była tak intensywna jak w poprzednim , do apteki najbliższej mam 3 przystanki i nie chce mi się specjalnie po test jechać ale jak będe to przy okazji kupie w każdym razie nadziei na tą córeczkę sobie nierobie bo dość długo te testy w szufladzie leżakowały więc na pewno to fałszywy alarm ale troszkę emocji było nie powiem M już się cieszy mówi że jak takie nieplanowane to może w końcu ta córka mu się udała a niech ma chłop trochę radochy zanim kupię nowy w aptece

a poza tym to męczymy się z ząbkiem , górny boczny siekacz najpierw zrobił się jakby krwiak a teraz jest cały nabrzmiały i siny trwa to już kilka dni mały ma całe dziąsło obolałe marudny jest niesamowicie ale na szczęście nie ma innych dolegliwości podaję mu czopki Viburcol , Eferalgan i smaruję Dentinox lecę przeglądać dalej
Taszka,moze jednak maz ma racje z ta cora!!!!!!!!

Witam sie wieczorkiem w ten upalny dzionek......:tak:;-)
Widze ze pustki dzis byly na BB....:szok:
My rano w kosiele bylismy,potem szybko obiadek robilam....a reszte dnia na dworze w cieniu na kocyku przelezelismy...hi,hi.....a maz mial lenia i siedzial sam w domu:baffled:
Wieczorem poszilsmy nazrywac ogoreczkow,Karolcia dzielnie pomagala marudzac mamie:baffled:...ale potem przy myciu ogorkow za to pierwsza byla,bo mozna bylo sie pochlapac...hi,hi....:-D:-D:-D
Ciekawe ja dziewczyny dojechaly............

Efe :-) a jak podpisalam liste rano to wieczorem moge sie wywnętrzać czy już nie???

zanim napiszesz ze NIE to ja szybko sie wywnętrze ;-)

byłyśmy u dziadków na wsi :-)
byłysmy odwiedzić Jasia, pojeździć na motorze, pozjeżdżać na zjeżdzalni, pospać na dworku, pojesc agret i malinki :biggrin2:

Monia mimo upału miała taki spust że matce zabrakło jedzenia dla córki (wzięłam jej 1,5 wielkiego - 220g słoiczka obiadku) i musiała gotować ziemniaczka u dziadków ;-)

Monia posadzona na zjeżdżalni i nie popchnięta przez mamę nauczyła się tak podskakiwać doopskiem żeby zjechac w dół :biggrin2:

obiadokolacja zjedzona na kocyku pod czereśnią bardziej smakuje :biggrin2:

wrócilyśmy - panna zasnęła przy cycku ale chyba jej ta druga górna dwójka idzie bo juz sie 2 razy budziła :-( i wkładała paluszki do buzi - nażelikowałam dziąsełka - zobaczymy jak minie nocka...

so więc zmykam... trza nabrać sił na tą nockę :biggrin2:

kolorowych i...mroźnych snuuuuuuff ;-) :-)

edit: taszka :-) ja myśle ze gdyby te testy byly przeterminowane to nie byłoby widac zadnej kreski... leć do apteki po nowy test - KONIECZNIE W RÓŻOWYM OPAKOWANIU ;-)

no i ja sie melduje po weekendzie u teściów- myslałam ze tam na bb zaległosci ponadrabiam ale net nie działał...
zaliczylismy morze i działeczke- było miło ale upał tez dawał nam sie we znaki- Bartek ciagle spocony w samym pampie po domu biegał, marudny dzisiaj chyba przez upał i zęby - bo tez cały czas dają nam się we znaki- wygląda na to że dopiero po 12stu bedzie chwila odpoczynku

Taszka- super wiadomości nam tu piszesz:) ja tez nie bardzo wierze żeby oba testy w ta sama stronę się myliły...choc z drugiej strony Twoja intuicja też się liczy...

Ja też się melduje po weekendzie ;-)
Ja tam jestem upałolubna i mogłabym żyć w takim klimacie :-D
dzisiaj byliśmy na wsi u mojej babci - Jasiek aż piszczał na widok piesków a Julka maltretowała małe kotki ;-)
Dupki wymoczyliśmy w baseniku a jutro trzeba się z rana nad rzekę wybrać - dobrze że mamy 5 min spacerkiem od domu ;-)
Dobranoc!

hejki!
ale wczoraj było fajowo :-) byliśmy na plaży :-D supernaście było... :-) ale potem...Ł wyjechał do wrocka.... :-( i znów pewnie nie będziemy się widzieć 2 tyg :-(
i donoszę wszem i wobec że Zosia chodzi :-D wygodniej jej jeszcze na 4 ale żaden problem przejść z jednego pokoju do drugiego na nóżkach :-D a wygląda przy tym kapitalnie :-D łapki do góry i jak mały pijaczek idzie;-)
dziwnie mi jakoś.. bo w pracy jestem.. a zeszły tydz byłam przeceiż na zwolnieniu na Zosię.. nie mogę się przestawić.. ble..
ciepłoooo...dobrze że mamy klime w pracy....
milusiego!!

reklama
bry....

dziś o godzinie 7:18 obudził mnie...ból... oberwałam od córki własnym telefonem między oczy :-( dostałam co prawda ze 3 dziubki na pocieszenie ale nie jestem pewna czy mi śliwa nie wyskoczy....

ale nic to - zwalę na męża i będę miala mocny argument rozwodowy ;-) :-)

spadam bo dziś musimy parę spraw pozałatwiać - im wcześniej tyym chłodniej....

miłego dnia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry