Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Efe,ja jestem,ale czasu nie mialam zajzec....hi,hi.....na dworze bylysmy,ale dupek nie moczylysmy:-Hej no właśnie...gdzie są wszyscy?
Kasi niet!
Deli, Iwonka, Franiowamama na wyjeździe.
Chogata nawet z urlopu pisała. I Andariel też!
Mika, Anet, Baśka, Basia, Miranda, Malinka i reszta???
No co jest dziewczyny?
Mam listę obecności zrobić?!
Jak nie macie weny do pisania to proszę choć przecinek postawić, bo się będę martwić, że się w tych akwenach potopiłyście mi!

Taszka,moze jednak maz ma racje z ta cora!!!!!!!!Helo dziewczyny jestem test zrobiłam ten drugi też wyszły dwie kreski ale ta druga nie była tak intensywna jak w poprzednim , do apteki najbliższej mam 3 przystanki i nie chce mi się specjalnie po test jechać ale jak będe to przy okazji kupie w każdym razie nadziei na tą córeczkę sobie nierobie bo dość długo te testy w szufladzie leżakowały więc na pewno to fałszywy alarm ale troszkę emocji było nie powiem M już się cieszy mówi że jak takie nieplanowane to może w końcu ta córka mu się udała a niech ma chłop trochę radochy zanim kupię nowy w aptece
a poza tym to męczymy się z ząbkiem , górny boczny siekacz najpierw zrobił się jakby krwiak a teraz jest cały nabrzmiały i siny trwa to już kilka dni mały ma całe dziąsło obolałe marudny jest niesamowicie ale na szczęście nie ma innych dolegliwości podaję mu czopki Viburcol , Eferalgan i smaruję Dentinox lecę przeglądać dalej
;-)

...ale potem przy myciu ogorkow za to pierwsza byla,bo mozna bylo sie pochlapac...hi,hi....

ty sama najlepiej wiesz
supernaście było... :-) ale potem...Ł wyjechał do wrocka.... :-( i znów pewnie nie będziemy się widzieć 2 tyg :-(
wygodniej jej jeszcze na 4 ale żaden problem przejść z jednego pokoju do drugiego na nóżkach
a wygląda przy tym kapitalnie
łapki do góry i jak mały pijaczek idzie;-)