anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Fajnie Aniu,ze sie odezwalas,juz myslalam ze cos u was zle sie dzieje.....ale dobrze ze ok,no i Oli widze,ze daje ci czadu...hi,hi....gratki za pierwsze kroczkiCześć dziewczynki
Jestem i czytam was wieczorami (na pisanie brak czasu), bo Oli pomału już chodzi (no może duże słowo - samodzielnie robi 5 kroków i pach na dupcię :-) ) i nie mam czasu za wiele.
W niedziele wyjeżdżamy w góry na min 2 tygodnie. Mojego nie ma więc pranie, prasowanie, sprzątani, zakupy i wszystko na mojej głowie.
On przyjeżdża i nas zawozi więc i jemu muszę wszystko zostawić poprane i poprasowane by nie chodził jak bezdomny. Same wiecie jak jest z chłopami :-).
Oliwii zdjęcie wstawię jak tylko znajdę ciut więcej czasu.
Efe daj znać co z Gabi, bo nie powiem że mi aż ciary przeszły, bo nigdy o czymś takim nawet nie słyszałam.
Basienko uważaj na siebie i swoją fasolkę, często o was myślę :-) i oczywiście gratki z ząbka Oliwii
Malinka oglądałam przed chwilką Tomeczka, jak zawsze boski i te jego ogromne brązowe oczka CUDO
Anet twoje panienki no śliczne
Franiowamamo trzymam kciukasy za turnus i cały czas się modle o was :-). Gratki dla Frania za nowe umiejętności :-)
no i zapomniałam co jeszcze ....
Dziękuje ze o mnie myślicie :-)
:-):-):-)Malinka,u nas tez upal.....a ja dzis mam jakiegos nerwa,chyba z tego upalu mi sie mozg przegrzal.....a malinki anet tez lubi...hi,hi....Anet malinki mmmmmmmmm malinka lubi malinki
u nas nieziemski ukrop z nieba się leje mózg sie lansuje![]()

Dobrze Efe,ze lepiej....biedna Gabi,moze z tych upalow tyle spi?Przepraszam laski już piszę
zdrzemłam się i smsek od Iwonki mnie obudził
Gabi ma się dobrze, wypiła od rana ponad litr płynów, jakbym miała więcej na spacerze to zamiast jeść jak zwykle tylko by piła więc jest dobrze coś tam je więc już nie panikuje.
Lekarka jest stara więc i tak by mi nie pomogła nadal czekamy na nowego lekarza w przychodni
ja za to byłam rano u dentysty i do teraz mnie trzyma znieczulenie, ani pić ani jeść od 12:30
a dziecko mi dziś padło w łóżeczku dopiero o 14:30 i śpi do teraz
JA NIE WIEM CO SIĘ Z NIĄ DZIEJE
Basiu,ja niby nie mam trojki dzieciakow,ale z gosia to czulam ruchy ok 20 tyg...a z Karolcia wczesniej,bo w 16,wiec i moze u ciebie teraz tez wczesniejdziewczyny ktore maja trojeczke bobasow... w ktorym tygodniu czulyscie ruchy
EFE moja w takie upaly spi po dwie trzy godziny... moze ta pogoda tak dziala![]()

Zajzalam na chwile,doczytalam,a teraz lece panienki pluskac...a Karola jeszcze na wieczor sie obrzygala
...wlozyla do buzi zabawke za daleko i blus polecial...ehhhhhhhh
Zajze jszcze wieczorkiem

ciągle buczał płakał jęczał biedak tylko się tulił jeszcze takie goraco i się przyklejał aż do mnie a zmiana pieluszki była katorgą!!! Dałam mu przeciwbólowe i śpi już i ja też zaraz mykam bo już nie daje rady...