• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe :-) 3majcie sie i daj znać co i jak ;-)

my dziś mamy dzień wycieczkowy :-) idziemy na BB-plotki :-) i wrócimy pewnie po południu dopiero :-)

miłego dnia i grzeczne bądzcie ;-)

reklama
dokładnie
Mika sie ostatnio nie odzywa,deli chyba podczytuje,ale do nas juz nie zagląda i nie napisze jak tam Oliwia
a Gabi zycze w końcu poprawy,moze to pogoda tak jej sie juz dała we znaki
hej laseczki

Ja Was podczytuje regularnie. U nas w miare ok ząbki wyrastają jak grzybki po deszczu. Karolinka już chodzi na całego, po całym mieszkaniu, wszedzie jej pełno....

Podczytuje regularnie watek Frania, Aguś jestes najdzielniejszą mamą jaką znam, a że jestem cicha duszą, raczej niewylewną zawsze dusze wszystko w sobie i nie zawsze sie wypowiadam.... ale modle sie za Was codziennie....

Pozdrawiam Was wszystkie ;-)

cześć dziewczyny :-)
chatka już posprzątana, Majeczka śpi, a ja wcinam śniadanko ;-)
jak wstanie to na pewno pójdziemy na dwór, pogoda super, więc może pokąpiemy się w basenie u dziadków :tak:
piwonia, łatwego i szybkiego pakowanka życzę, mnie też to czeka za 2 tyg i juz się zastanawiam gdzie ja te wszystkie rzeczy upchnę, zwłaszcza Mai :baffled:
efe, nie wiem co poradzić, Mai też jeszcze ciemiączko nie zarosło do końca i czasami jej też pulsuje, ale ja nigdy nie wiązałam tego z jakąś chorobą... zdrówka dla Gabrysi
poczytam sobie dalej co napisałyście, miłego dnia ;-)

Witajccie mamusie,
położyłąm krasnala więc mogę kilka słów.

Reksio - super ze mała 100% zdrowa!:-)

Rubi, miłego plotkowania:-)

Efe, nawet nie będę Ci pisała z czym mi się kojarzy pulsujące ciemiączko, ale powiem tyle: po moich doświadczeniach gnałabym ile sił w nogach do lekarza..

To na szybko tak, przepraszam, że nie odnosze się do Was wszystkich, ale mam jakies 20 min na ogarnięcie chałupy i wywieszenie prania.
OCZYWISCIE jak przed każdym wyjazdem mam schizę ze Fr się rozłoży.. Już mu mierzyłam temperaturę.. Nie komentujcie nawet..;-):-)

Hej dziewczyny!!!
Mały śpi więc zaglądam.
Upał dziś ogromny!!
Efe i jak Gabi????
Mika dobrze że u was ok pokazuj się u nas częściej!!!
Deliiiiiiiiiiiiii halooooo odezwij sie !!!Pokaż Oliwie już skończyła 11 miesięcy a zdjęć brak
Piwonia żebyś niczego nie zapomniała spakować!!!

Witam w upalny dzionek:-)...bylam juz maliny zeewac i zaraz sie rozpuszcze chyba:szok:,a jeszcze opasana jestem dwoma bandazami elastycznymi w pasie(ja lekarz zalecil) wiec chyba dzis wymiekne:baffled:
Efe,ty nie strasz,tylko moze do lekarza sie przejdz lepiej dla swietego spokoju.........moja Karola ma juz dawno zarosniete ciemiaczko
Aga ,tylko spokojnie...bedzie wszystko dobrze....i milej podrozy
Rubi,milego plotkowania,tylko prosze nas nie obgadywac...hi,hi....
Iwonko,a Tobie milego pakowania zycze
Mika,fajnie ze sie odezwalas,kliknij czasem,jak nas czytasz jakies czesc...teskno tu za toba.....:happy2:,no i gratki wielkie za chodzenie Karolci:tak:;-),ciekawe kiedy moja wystartuje:confused:
Milego dzionka,ide maliny przebierac na soczek...:-p

Edit,wlasnie,cos Deli sie nie pokazuje.........haloooooooo!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry